Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

900 Φύλλα της Εφημερίδας “Χρυσή Αυγή”

900 Φύλλα της Εφημερίδας “Χρυσή Αυγή”

900 φύλλα συμπλήρωσε αυτή την εβδομάδα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ήταν 10 Ιανουαρίου 1993 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της εβδομαδιαίας Λαϊκής Εθνικιστικής εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ». Ένας τίτλος τόσο επίκαιρος που θα μπορούσε άνετα να είναι πρωτοσέλιδος σε οποιοδήποτε φύλλο της εφημερίδας. Πάνω από 21 χρόνια συνεχούς παρουσίας, κυρίως εβδομαδιαίας έκδοσης, αλλά για έναν περίπου χρόνο μηνιαία και για τέσσερα περίπου χρόνια δεκαπενθήμερη.

Πάντοτε, όμως, η «ταυτότητα» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν ξεκάθαρη ως προς το περιεχόμενο των γραπτών της. Αγώνας για το χτίσιμο ενός Ισχυρού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, έτσι ώστε να υπάρξει μια Εθνική και Κοινωνική αντίσταση σ’ όλους όσοι, εντός και εκτός Χώρας, δημιουργούσαν επιβλαβείς καταστάσεις για την Πατρίδα και τον Λαό. Όσα χρόνια κι αν πέρασαν, η δομή, το ύφος και το περιεχόμενο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρέμειναν αναλλοίωτα, ανεξίτηλα, ασυμβίβαστα μέσα στην χρονική ροή αυτών των 900 φύλλων. Πατρίδα, Τιμή, Λαός, Δικαιοσύνη, Καθήκον, Αλληλεγγύη, Ηρωισμός, Πίστη είναι οι Αξίες, οι οποίες ως Στάση και Τρόπος Ζωής διαπέρασαν και συνεχίζουν να διαπερνούν τις σελίδες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όλα αυτά τα χρόνια, σε μια εποχή ισοπέδωσης των Αξιών και διαστρέβλωσης των Εννοιών, όπου η αδράνεια και ο φιλοτομαρισμός προωθήθηκαν ποικιλοτρόπως από το καθεστώς ως ο Ιδανικός τρόπος συμπεριφοράς, η  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σθεναρά μέσα από τις σελίδες της πρόβαλε την δική της αντίληψη για το πώς πρέπει να ζει και να δρα ο κάθε Έλληνας, που έχει συνείδηση της ύπαρξης και της καταγωγής του.

Το μήνυμα, το οποίο πέρασε μέσα από την εφημερίδα αυτή, ήταν ότι η Ιδεολογία του Εθνικισμού πρέπει να συμβαδίζει με την ζωντανή και εποικοδομητική πολιτική δράση. Να αλληλοσυμπληρώνονται θετικά και όχι να βρίσκονται απέναντι. Γιατί Ιδεολογία χωρίς Πολιτική είναι ανεύθυνος φετιχισμός και αντίστοιχα Πολιτική χωρίς Ιδεολογία είναι ανέξοδος καιροσκοπισμός. Έτσι, λοιπόν, σ’ αυτή την έντυπη έπαλξη του Ελληνικού Εθνικισμού και στην ομώνυμη Ιδεολογικοπολιτική έκφραση, ποτέ δεν επιχειρήσαμε «εκπτώσεις» σ’ ό,τι πρεσβεύαμε και συνεχίζουμε να πρεσβεύουμε. Σ’ ό,τι γεμίζει τις ζωές μας με Σθένος, Αποφασιστικότητα, Ειλικρίνεια και Γενναιότητα. Με ό,τι αντιπροσωπεύει για Εμάς το Υψηλό και Αληθινό Νόημα της Ζωής, καθώς το να είσαι Χρυσαυγίτης και Χρυσαυγίτισσα, το να πορεύεσαι Επαναστατικά, σημαίνει «να ρουφάς» δημιουργικά την Ζωή, εντασσόμενος Ουσιαστικά και όχι τυπικά, Ενεργητικά και όχι παθητικά, σε μια Συλλογικότητα Ανθρώπων με Ευγενή, Ανώτερα, Ανιδιοτελή Ιδανικά.

900 φύλλα ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αντιστοιχούν χρονικά σε μια ανθρώπινη γενιά. Το τι καταφέραμε και τι όχι, το τι πρόκειται να κάνουμε από εδώ και πέρα θα καταγραφεί από τον Ιστορικό του Μέλλοντος. Είναι γεγονός ότι αυτή η επέτειος των 900 φύλλων πέφτει σε μια χρονική συγκυρία όπου η αδικία, η παλιανθρωπιά και η ανεντιμότητα έχουν συμμαχήσει κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το ανθελληνικό καθεστώς των εντολοδόχων των διεθνών τοκογλύφων έχει εντατικοποιήσει πλήρως την εκδικητική μανία και το μίσος που το διακατέχει εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η εφημερίδα αυτή παίζει σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη της σκευωρίας κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και θα συνεχίζει να ξεσκεπάζει την κυβερνητική αθλιότητα, την δικαστική αυθαιρεσία και την (παρά)κρατική καταστολή,  που από κοινού επιχειρείται κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Όταν η Αλήθεια και το Δίκαιο θριαμβεύσουν, στέλνοντας στα σκουπίδια την συνωμοσία των ανθελληνικών κύκλων, τότε θα ξαναγραφτεί η Ιστορία αυτού του Τόπου. Τότε η Επανελληνοποίηση της Χώρας θα είναι μια λαμπρή πραγματικότητα, με την σημερινή άθλια, μίζερη και ανελεύθερη κατάσταση να αποτελεί την θλιβερή ανάμνηση ενός εφιαλτικού παρελθόντος. Σ’ αυτήν ακριβώς την εποχή είναι σίγουρο ότι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως Ιδεολογικό και Πολιτικό Κίνημα, ως έντυπη μορφή, μα πάνω απ’ όλα ως μια Αγέρωχη Στάση και ένας Υπέροχος Τρόπος Ζωής θα υπάρξουν αναμφίβολα ειδικά κεφάλαια, τα οποία θα επεξηγούν την απίστευτη προσφορά της στην Ελεύθερη Ελλάδα που θα έχει δημιουργηθεί από την Έντιμη και Νόμιμη δράση των Χρυσαυγιτών, Ανδρών και Γυναικών. Καθώς η Ελλάδα της Συνείδησης και της Αυτογνωσίας ταυτίζεται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, συνεχίζουμε τον αγώνα που με συνέπεια δίνουμε για την Πατρίδα και τον Λαό. Έναν αγώνα που σίγουρα περνάει και από τις σελίδες αυτής της εφημερίδας. 900 φύλλα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, 900 φύλλα γεμάτα Ελληνικό Μεγαλείο. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/900-fulla-ths-efhmeridas-chrush-augh#ixzz3HuVUrMND

Exit mobile version