Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΟΚ στην ΝΔ: Ο Σαμαράς προαναγγέλλει διώξεις εναντίον της ΟΝΝΕΔ! – ΒΙΝΤΕΟ

ΣΟΚ στην ΝΔ: Ο Σαμαράς προαναγγέλλει διώξεις εναντίον της ΟΝΝΕΔ! - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίστηκαν και έμειναν αποσβολωμένα στις καρέκλες τους τα μέλη της «νεολαίας» της Νέας Δημοκρατίας όταν άκουσαν τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να προαναγγέλλει μαζικές διώξεις εναντίον της ΟΝΝΕΔ, από βήματος της εκδηλώσεως για τα γενέθλια της να αναγγέλλει, ουσιαστικά, μαζικές διώξεις εναντίον της ηγεσίας της και των στελεχών της.

Αυτό που είπε ο πρωθυπουργός ότι η ουσιαστική αναγγελία της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου, η οποία βεβαίως θα σημάνει μαζικές διώξεις εναντίον των τραμπούκων της ΟΝΝΕΔ, για την δράση των οποίων σας παρουσιάζουμε σχετικό βίντεο.

Ιδού τι είπε ο πρωθυπουργός: «Αυτή η αιχμαλωσία των Πανεπιστημίων θέλουν- δε θέλουν, να το ξέρουν τελείωσε πλέον! Διεθνώς δεν υπάρχει πουθενά Πανεπιστήμιο που δεν φρουρείται! Διεθνώς δεν υπάρχει πουθενά Πανεπιστήμιο που λειτουργεί υπό την «αιχμαλωσία» μικρών μειοψηφιών. Αυτό δεν είναι «Δημόσια Παιδεία». Είναι αρρώστια, είναι κατάντημα, είναι διαρκής υπονόμευση της Δημόσιας Παιδείας! Αυτό δεν είναι «Ελευθερία». Είναι η τυραννία της μειοψηφίας!»

Βεβαίως, πέραν των αστεϊσμών, ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πάει ενάντια στους «συντρόφους» της αριστεράς. Δεν θα ήθελε να του θυμώσει ο Λαζαρίδης, άλλωστε. Τα ίδια ακριβώς είχε πει σε προεκλογική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ το 2012 και ουδέποτε τα πραγματοποίησε. Απλώς αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και έτσι πρέπει να δημιουργήσει κλίμα πόλωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, εξού και οι σχετικές δηλώσεις.

Μετά τις εκλογές, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκυβερνούνε και αυτές οι δηλώσεις θα έχουν ξεχαστεί, αφήνοντας μόνο την ευχάριστη ανάμνηση του γέλιου που προκάλεσαν.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sok-sthn-nd-o-samaras-proanaggellei-diwjeis-enantion-ths-onned#ixzz3HwcVQ7UM

Exit mobile version