Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόλεμος μεταξύ “νταβατζήδων”: Ψυχάρης εναντίον Μπόμπολα – Αντωνάκη φυλάξου μη σε πάρουνε τα… σκάγια!

Πόλεμος μεταξύ “νταβατζήδων”: Ψυχάρης εναντίον Μπόμπολα - Αντωνάκη φυλάξου μη σε πάρουνε τα… σκάγια!

Γράφει ο Αντίοχος

 Ώπα της! Εμφύλιος πόλεμος ξέσπασε μεταξύ των λεγόμενων «νταβατζήδων»! Έτσι, σφοδρή επίθεση στο συνεταιράκι του στο Mega, Φώτη Μπόμπολα (υιό του πρώην σοβιετικού Big Boss), εξαπολύει από το «Βήμα της Κυριακής» με πρωτοσέλιδο άρθρο του ο (επίσης πρώην σοβιετικός) Σταύρος Ψυχάρης, που έχει τον τίτλο «Ο τζόγος της ντροπής».

Η επίθεση την κατά 50 % συμμετοχή του υιού Μπόμπολα στη στοιχηματική ιντερνετική εταιρεία «Stoiximan», η οποία εδώ και πολύ καιρό λειτουργεί με προσωρινή άδεια (κοινώς, «με εντολή Σαμαρά»). Μάλιστα, η εταιρεία βρίσκεται σε… εμπόλεμη κατάσταση με τον ΟΠΑΠ, ο οποίος ζητά από τη συγκυβέρνηση να αφαιρέσει την προσωρινή άδειες, θεωρώντας την παράνομη.

Ο… δον Ψυχάρης, λοιπόν, παίρνει το μέρος του ΟΠΑΠ, για να… προστατεύσει τις ελληνικές οικογένειες και την κοινωνία ολόκληρη! Ιδού οι καταγγελίες του… προστάτη των οικογενειών και της κοινωνίας: «Οι τράπουλες, οι ρουλέτες, τα ζάρια, τα στοιχήματα μπορούν να διαλύσουν οικογένειες και να εκθεμελιώσουν κοινωνίες… Ενώ ο κρατικός ΟΠΑΠ καθυστερούσε την ανάπτυξή του εν ονόματι της αποκρατικοποίησής του εμφανίστηκαν στον ελληνικό χώρο διεθνείς πειρατές του τζόγου. Περισσότερες από 20 επιχειρήσεις στοιχήματος άρχισαν να λειτουργούν στη χώρα μας εκμεταλλευόμενες την έλλειψη επαρκούς νομικού πλαισίου για τον έλεγχο, την τιμωρία και την αποτροπή του παράνομου τζόγου. Τι έπραξαν οι υπεύθυνοι στην Ελλάδα; Αντί να πατάξουν την παρανομία εξέδωσαν 24 προσωρινές άδειες για τη λειτουργία προσωρινού τζόγου. Υποθέτουμε, ότι οι 24 πρώτοι παράνομοι που έλαβαν ως δώρο την προσωρινή άδεια, θα διεκδικήσουν ως προνόμιο το θράσος τους με το οποίο απέκτησαν την προσωρινή άδειά τους. Αποτελεί ντροπή για το κράτος αυτή η κατάσταση».

Αντωνάκη φυλάξου! Εσένα θα πάρουνε τα… σκάγια! Πιο πολύ κινδυνεύει να πέσει η –έτσι κι αλλιώς- ετοιμόρροπη συγκυβέρνησή σου από κάτι τέτοια, παρά από τον mister Tsipra τον… μνημονιοσχίστη. Γιατί, όπως λέει και η παροιμία «όταν πλακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια»!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/polemos-metaju-ntabatzhdwn-psucharhs-enantion-mpompola-antwnakh-fulajou-mh#ixzz3HwsesY1F

Exit mobile version