Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να χαλυβδώσουν την Πίστη μας!

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να χαλυβδώσουν την Πίστη μας!

Μετά από ένα και πλέον έτος στο οποίο οι υπηρέτες του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, πολιτικοί, δημοσιογραφικοί και όχι μόνο, επιδόθηκαν δίχως καμία παρέμβαση της «ανεξάρτητης» Δικαιοσύνης στον κανιβαλισμό επί ενός νομίμου Πολιτικού Κινήματος, ήρθε η ώρα να μετρήσουμε εκείνο που πραγματικά μετρά κι αν θέλετε, εκείνο το οποίο επιχείρησαν οι εχθροί του Ελληνισμού να πλήξουν: την Πίστη μας στην Εθνική Ιδέα!

Ο Αρχηγός μας, ο πολιτικός άνδρας που κραύγασε το περίφημο “Veni,Vidi, Vici” στους υπεύθυνους της εξαθλίωσης του Λαού μας, βρίσκεται επί μήνες δεκατρείς σχεδόν στις φυλακές Κορυδαλλού. Βρίσκεται εκεί, όχι επειδή τον βαραίνει κάποια έκνομη, εγκληματική ενέργεια. Αλλά επειδή σήκωσε στους ώμους του το τεράστιο βάρος της ευθείας αντιπαράθεσης με το Καθεστώς των διεφθαρμένων.

Μαζί του, στοιχίζονται έξι ακόμη Εθνικιστές Σύντροφοι, ενώ διασκορπισμένοι στην υπόλοιπη Πατρίδα, βρίσκονται δεκάδες συναγωνιστών μας. Έχουν διαπράξει όλοι ένα έγκλημα: διατράνωσαν την Πίστη τους στον Ελληνικό Εθνικισμό, μέσα σ’ ένα αντεθνικό Καθεστώς φαύλων και πουλημένων στους ξένους.

Κάθε συκοφαντία που μεταχειρίστηκαν και έχουν το θράσος να μεταχειρίζονται ακόμη και σήμερα οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Λαού μας, τσακίζεται με πάταγο μπροστά στην αγάπη του Λαού για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η πρόταση δε του εισαγγελέως Ντογιάκου, περιλαμβάνει το σύνολο της αισχρότητας ενός αντεθνικού Καθεστώτος εις βάρος ενός αυθεντικά Λαϊκού Κινήματος. Ολάκερη δε η πολιτική σκευωρία την οποία άλλωστε αποκάλυψε ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, συνοψίζεται στην εξής παράγραφο:

«Από το περιεχόμενο όλων των ευρημάτων και των αποδεικτικών στοιχείων της δικογραφίας και παρά τους επίμονους ισχυρισμούς ορισμένων κατηγορουμένων περί του αντιθέτου, αποδεικνύεται, χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία , η παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών από το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα και από μέλη του, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι , παρά τις εκτεταμένες και επίμονες έρευνες , δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί από τις αρμόδιες Αρχές Ασφαλείας και να κατασχεθεί μεγάλος αριθμός όπλων , όπως τουλάχιστον είχε καταγγελθεί ότι υπήρχε».

Κατηγορούνται δηλαδή οι «εγκληματίες» της Χρυσής Αυγής για κάτι που δεν υπάρχει, παρά μόνο στους νοσηρούς εγκεφάλους εκείνων που εξαπέλυσαν την πολιτική σκευωρία!

Θα ρωτήσει κάποιος: γιατί δεν διώχθηκε η Χρυσή Αυγή πριν το 2012; Η απάντηση είναι εύκολη, δεν υπήρχε το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο το οποίο να πιστοποιούσε τις φαιδρότητες και τις μυθοπλασίες της Αριστεράς.

Υπάρχουν στοιχεία μετά το 2012; Δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο, υπάρχει όμως μια ουσιώδης διαφορά η οποία διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη της πολιτικής σκευωρίας: με την είσοδό της στη Βουλή, η Χρυσή Αυγή γινόταν πλέον γνωστή σε κάθε Έλληνα και επιπλέον, μπορούσε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα να ελέγξει και να καταγγείλει τις ραδιουργίες και αντεθνικές μεθοδεύσεις των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. Οπότε όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, έπρεπε η Χρυσή Αυγή να χτυπηθεί.

Υπήρχε δυνατότητα να χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή πολιτικά; Επ’ ουδενί! Κανένα από τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί στο πεδίο του πολιτικού διαλόγου και των επιχειρημάτων με το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Αν μπορούσε, να είστε βέβαιοι, πως οι εκπρόσωποι του Κινήματος θα ήσαν σε κάθε κανάλι, σε κάθε εφημερίδα, σε κάθε ραδιόφωνο, όπως συμβαίνει με τις μαριονέτες των υπολοίπων κομμάτων που εξαπατούν το Λαό μας.

Αυτή είναι η βαθύτερη αιτία πίσω από την πολιτική σκευωρία εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Αυτοί που σήμερα ξιφουλκούν κατά της Χρυσής Αυγής είναι οι ίδιοι που δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα για τα τερατώδη σκάνδαλα και τις μίζες των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης. Να γιατί οι δημοσιογράφοι μετατράπηκαν σε εισαγγελείς και οι εισαγγελείς σε δημοσιογράφους στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής!

Και τι κατάφεραν εν τέλει; Να χαλυβδώσουν την Πίστη μας και να γιγαντώσουν τη Θέλησή μας! Εκείνοι χτυπιούνται απεγνωσμένα για να διαφυλάξουν τα προκλητικά τους προνόμια. Κι Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, ταυτίσαμε την πολιτική μας μοίρα με εκείνη του υπέροχου Λαού μας. Πολιτική μοίρα που συγκλίνει σε μια μονάχα λέξη, ιερή από τα βάθη των αιώνων για όλους τους Έλληνες: Λευτεριά!

Ευάγγελος Καρακώστας

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-mono-pou-kataferan-htan-na-chalubdwsoun-thn-pisth-mas#ixzz3I0QVdaeL

Exit mobile version