Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Εύβοια, Χανιά, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα

Άλλη μία ενημερωτική πολιτική δράση πραγματοποιήθηκε από τους Συναγωνιστές/στρίες της Τ.Ο. Σαλαμίνος.

Οι Συναγωνιστές κατευθύνθηκαν σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του νησιού, επί των λεωφόρων Ακτής Καραΐσκάκη & Σαλαμίνος, μοιράζοντας έντυπο υλικό σε καταστήματα, περαστικούς και διερχόμενα οχήματα.

Ο επικεφαλής της δράσης και υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου συνομίλησε με τους επιχειρηματίες του νησιού, οι οποίοι των ενημέρωσαν για τα προβλήματα του κλάδου τους.

Τέλος οι υπεύθυνοι της δράσεως ενημέρωσαν τον κόσμο για την θλιβερή επέτειο, της δολοφονίας των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη και την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης.

Ο κόσμος έδειξε για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον του για την Πολιτική Δράση και τις θέσεις του Κινήματος μας, συγχαίροντας μας για τον πολιτικό “ακτιβισμό”.

Τ.Ο. Ευβοίας: Αίμα για τ’ αδέρφια μας. Η Τ.Ο. Ευβοίας πραγματοποίησε άλλη μία μαζική αιμοδοσία, αυτή τη φορά προς τιμήν των δύο Πεσόντων του Κινήματός μας.

Στη μνήμη του αίματος των αδερφών μας, που χύθηκε άδικα από εγκληματίες του ανθελληνικού συστήματος, ευβοείς συναγωνιστές έδωσαν λίγο απ’ το δικό τους αίμα για τους συμπατριώτες μας που το χρειάζονται. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΝΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση, με διανομή έντυπου υλικού για την τρομοκρατία και τις παράνομες πολιτικές διώξεις του καθεστώτος εναντίον του τρίτου κόμματος της χώρας.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Τ.Ο. Χανίων: Γιώργος Φουντούλης – Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Ιδιαίτερα φορτισμένο ήταν το κλίμα στην Τ.Ο. Χανίων όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τους δολοφονημένους Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη από αριστεριστές παρακρατικούς πριν έναν χρόνο. Ομιλίες πραγματοποίησαν οι Συναγωνιστές Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Χρύσα Κυριάκου και Σταύρος Καρεφυλλάκης.

Τ.Ο. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Φόρος Τιμής στους Αθάνατους Συναγωνιστές. Την 1η Νοεμβρίου του 2013 στις 19:05 σημειώθηκε ένα φοβερό έγκλημα, δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ δύο αγωνιστές και ένας τρίτος χαροπαλεύει προσπαθώντας να κρατηθεί στη ζωή. Το μεγάλο τους έγκλημα η αγάπη για την Πατρίδα. Άφησαν την τελευταία τους πνοή κάτω από τη σκιά της Γαλανόλευκης και το αίμα τους κύλησε για να συναντήσει το αίμα χιλιάδων ηρώων που πολέμησαν για την ελευθερία του Έθνους μας. Μετά ακριβώς από ένα χρόνο οι ένοχοι δεν έχουν ακόμα συλληφθεί. Ο χώρος από το οποίο προέρχονται οι δολοφόνοι γνωστός αλλά αυτοί παραμένουν γι άλλη μία φορά «άγνωστοι».

Το ποτήρι της κοροϊδίας έχει ξεχειλίσει, παραπλανούν τον Ελληνικό λαό και βαπτίζουν τον μοναδικό Εθνικιστικό χώρο ως εγκληματική οργάνωση. Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, καθοδηγούμενα από τους ξένους αφεντάδες τους, προσπαθούν να εξαγριώσουν το κοινό τους και να οδηγήσουν τον λαό σε συγκρούσεις για να χυθεί ακόμη περισσότερο αίμα. Δεν υπολογίζουν όμως ένα βασικό χαρακτηριστικό που διαθέτουν τα μέλη αυτής της «εγκληματικής οργάνωσης», η μεγάλη τους αγάπη για την Πατρίδα και η απέχθειά τους στον άδικο χαμό του Ελληνικού αίματος. Το ΑΙΜΑ και η ΤΙΜΗ θα καταφέρουν να ενώσουν κάτω από την καθοδήγηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τους Έλληνες και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε εναντίον όλων αυτών που ξεπούλησαν την Πατρίδα μας.

Δεν μας φοβίζουν ούτε οι φυλακές αλλά ούτε και οι σφαίρες. Η παρακαταθήκη των ενδόξων προγόνων μας είναι τέτοια ώστε μας δίνει τη δύναμη όχι μόνο να τους μοιάσουμε αλλά και να τους ξεπεράσουμε. Θα τιμούμε κάθε ήρωα και κάθε αγωνιστή γιατί αυτό μας επιβάλλει η συνείδηση του Εθνικιστή. Ο Μανώλης Καπελώνης και ο Γιώργος Φουντούλης δεν θα ξεχαστούν ποτέ, θα μείνουν για πάντα μέσα στις καρδιές μας.  Κάθε χρόνο την ίδια μέρα και την ίδια ώρα θα αποτίουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής ανάβοντας δάδες και μαζί με την μαύρη σημαία θα δηλώνουμε το βαρύ πένθος μας αλλά και την υπερηφάνεια μας γι αυτούς τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ συναγωνιστές. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Τ.Ο. Ξάνθης: Ετήσιο μνημόσυνο στον καθεδρικό της Ξάνθης για τους ήρωες Συναγωνιστές. Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και κατάνυξης τελέστηκε το Σάββατο 1η Νοεμβρίου το ετήσιο μνημόσυνο για τους ήρωες Συναγωνιστές μας, Μάνο και Γιώργο, από την Τ.Ο. Ξάνθης, στον Καθεδρικό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στην πόλη της Ξάνθης.

Δύο Συναγωνιστές εκτελέστηκαν πριν από ένα χρόνο από το αριστερό παρακράτος και από τη μνημονιακή Χούντα, που όπλισε το χέρι των δολοφόνων, δαιμονοποιώντας καθετί εθνικιστικό. Δίχως να προκαλέσουν, δίχως να αμυνθούν, μόνο και μόνο επειδή ήταν Χρυσαυγίτες. Αν εκείνο το απόγευμα έπεσαν δύο Χρυσαυγίτες, έπεσε μαζί τους και το παρωδιακό δημοκρατικό κατασκεύασμα της σάπιας Χούντας. Είστε ΑΘΑΝΑΤΟΙ Αδέρφια!

Τ. Ο. Καβάλας: Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους δύο Αθάνατους Συναγωνιστές. Το Σάββατο 1η Νοεμβρίου 2014, ένα χρόνο μετά την στυγνή δολοφονία των δύο Αθάνατων συναγωνιστών μας, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, πραγματοποιήθηκε σεμνή εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους δύο Ήρωες Συναγωνιστές μας, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μάνο Καπελώνη. Αρχικά στο βήμα ανέβηκε ο Γραμματέας της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος ανέγνωσε το άρθρο του παρανόμως έγκλειστου στις φυλακές Αρχηγού μας, με τίτλο «Ήταν πρώτη του Νοέμβρη».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αποτυχημένη προσπάθεια του συστήματος να φιμώσει την Χρυσή Αυγή, η οποία όμως αντί να συρρικνώνεται, μεγάλωνε και ισχυροποιούνταν με ανεξέλεγκτο ρυθμό μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2013. Η δολοφονία Φύσσα έδωσε στο σύστημα την μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσει ένα κύκλο πολιτικών διώξεων της ηγεσίας του Κινήματός μας, ενώ με την στυγνή δολοφονία των δύο Ηρώων Συναγωνιστών μας επεδίωξε να τρομοκρατήσει τους φίλους, υποστηρικτές και ψηφοφόρους του Κινήματος. Με όλα αυτά στόχευαν να εξαλείψουν διαπαντός την Χρυσή Αυγή από την πολιτική σκηνή της χώρας, αλλά αυτοί οι νοσηροί εγκέφαλοι δεν τα υπολόγισαν καλά. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα Εθνικιστικό με ακλόνητη πίστη στην Ιδέα και πειθαρχία στον Εθνικό σκοπό, αποτελούμενη από Αγωνιστές που δεν προτίθενται να κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω!

Επίσης, αναφέρθηκε και στην απόλυτη αδιαφορία των αρχών να διαλευκάνουν την υπόθεση της δολοφονίας των Συναγωνιστών μας, καθώς και στην εσκεμμένη παραπληροφόρηση των ΜΜ«Ε», που ήδη από τις πρώτες ώρες διέδιδαν ψευδή στοιχεία αναφορικά με το χρώμα της μηχανής που χρησιμοποίησαν οι δράστες, όπως και την κατεύθυνσή τους αμέσως μετά το φονικό. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Βογιατζής αναφέρθηκε και στην αναλγησία του προέδρου της δημοκρατίας και του πρωθυπουργού, οι οποίοι δεν φιλοτιμήθηκαν να δώσουν τα συλληπητήριά τους στις οικογένειες των Συναγωνιστών μας, γεγονός που καταδεικνύει τον αβυσσαλέο φανατισμό τους, καθώς και τις ευθύνες τους. Την σεμνή αυτή εκδήλωση ακολούθησε ενός λεπτού σιγή, και ολοκληρώθηκε με τους πάντες να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο.ΔΡΑΜΑΣ: Τελετή Τιμής και Μνήμης για τους Αθάνατους Συναγωνιστές Γιώργο και Μάνο. Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας λιτή τελετή Τιμής και Μνήμης για τους Αθανάτους Συναγωνιστές μας Γιώργο και Μάνο, που δολοφονήθηκαν άνανδρα την 1η Νοεμβρίου 2013.

Ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στο χρονικό της άνανδρης αυτής δολοφονίας, στους ήρωες που θυσιάστηκαν για να διασφαλίσουν τις ζωές των υπολοίπων Συναγωνιστών. Τόνισε ότι δεν τους ξεχνάμε, παραμένουμε πιστοί στις Ιδέες μας, για τις οποίες θυσιάστηκαν τα αδέρφια μας και εμείς θα αγωνιστούμε για μια Ελεύθερη Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn33#ixzz3I0QwffsN

Exit mobile version