Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H Rass βγάζει μαϊμού δημοσκοπήσεις και το ομολογεί

H Rass βγάζει μαϊμού δημοσκοπήσεις και το ομολογεί

H Rass είναι μία εταιρεία, που αν την εξετάσει κανείς, θα δει να αναδύεται στην ολότητά της η παραδοξότητα του σύγχρονου πολιτικού σκηνικού. Είναι η εταιρεία που τηρεί με την μέγιστη πειθαρχία την γραμμή της σαμαρικής προπαγάνδας, σε σημείο να έχει γίνει δημιουργηθεί και το σχετικό ανέκδοτο – σύνθημα «Rass – Rass – Αντώνης ΣαμαRass».

Το αστείο της όλης υποθέσεως, που συνθέτει την προαναφερθείσα παραδοξότητα, είναι ότι ενώ η Rass είναι ακραία σαμαρική, έχει επιστημονική υπεύθυνο μία πασόκα. Ο λόγος για την Μαρία Καρακλιούμη, η οποία διετέλεσε γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ του ΟΠΑ. Έχει συμμετάσχει στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΠΑΣΟΚ και είναι μέλος του ΔΣ του ΙΣΤΑΜΕ – Ανδρέας Παπανδρέου. Αντικατοπτριζόμενη στο πολιτικό σκηνικό, αυτή η παραδοξότητα, αντανακλάται στο ότι η ΝΔ διοικείται από έναν πασόκο, τον Αντώνη Σαμαρά, τον άνθρωπο που έκανε, ουσιαστικά, πρωθυπουργό τον Βενιζέλο, του 5%.

Προς μηνός η εν λόγω επιστημονική υπεύθυνη της Rass είχε κάνει δηλώσεις επί των δημοσκοπικών δεδομένων που έβλεπε, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά». Σας θυμίζουμε, λοιπόν, την δήλωσή της: «Επτακομματική Βουλή με σαφή υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ. θα έβγαζε η κάλπη, αν σήμερα είχαμε εκλογές. Τρίτη θα έκοβε το νήμα η Χρυσή Αυγή, ενώ τόσο το ΚΚΕ, το «Ποτάμι» και το ΠΑΣΟΚ όσο και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κατάφερναν να περάσουν το κατώφλι του Κοινοβουλίου. Με δεδομένο ότι με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο τη σύνθεση της Βουλής καθορίζει εν πολλοίς το ποσοστό των κομμάτων που δεν θα διαβούν το κατώφλι της, είναι δύσκολο να επιχειρηθεί ο προσδιορισμός των εδρών των κομμάτων. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτος θα επωφεληθεί του προνομίου των 50 εδρών και με βάση το σημερινό δημοσκοπικό ποσοστό του θα βρίσκεται κοντά στις 140 έδρες.»

Σαφέστατη, ομολογουμένως, η επιστημονική υπεύθυνη της Rass. Σαφής η υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ και τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ασθμαίνοντας θα μπουν στην Βουλή, με εξαίρεση την διαλυμένη ΔΗΜΑΡ. Αυτά στις δηλώσεις επί των στοιχείων. Όμως από τα στοιχεία και τις δηλώσεις περί αυτών, μέχρι την δημοσίευσή τους, είναι ένας «Σταμάτης» απόσταση.

Τα δημοσκοπικά στοιχεία που είδε και σχολίασε στην η Μαρία Καρακλιούμη, δημοσιεύτηκαν με τις απαραίτητες «τροποποιήσεις» από τον Σταμάτη. Έτσι η Χρυσή Αυγή «έπεσε» στην πέμπτη θέση πίσω από «Ποτάμι» και ΚΚΕ, ενώ το ποσοστό που κόπηκε από την Χρυσή Αυγή έγινε «ΝΔ» ή «αδιευκρίνιστη» ψήφος. Το γεγονός πως οι δηλώσεις δεν συνάδουν με τα αποτελέσματα είναι μία απτή απόδειξη του μαγειρέματος που υπόκεινται τα στοιχεία. Σας τα παρουσιάζουμε: 

Παρόλο το “μαγείρεμα” και τις “αλχημείες” αυτό που δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί είναι η “κατηφόρα” που έχει πάρει η ΝΔ και είναι χωρίς επιστροφή. Το κόμμα του “Η Κύπρος κείται μακράν” διαλύεται οριστικά και αμετάκλητα και οι στημένες δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να αποτρέψουν την διάλυσή του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-rass-bgazei-maimou-dhmoskophseis-kai-to-omologei#ixzz3I0SjW9x5

Exit mobile version