Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρόσφυγες οι Έλληνες, διωκόμενοι από το ξενόδουλο μνημονιακό καθεστώς

Πρόσφυγες οι Έλληνες, διωκόμενοι από το ξενόδουλο μνημονιακό καθεστώς

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας

Η ζωή μας δίνει εμπειρίες. Άλλοτε δυσάρεστες και επίπονες, άλλοτε ευχάριστες.

Τις τελευταίες ημέρες, δυστυχώς, οικονομικοί λόγοι, ανάγκασαν κι εμένα να ενταχθώ στα νούμερα αποτυχίας του success story του Σαμαρά όπως μεταφράζεται η μαζική “μετανάστευση” στο εξωτερικό και να αφήσω πίσω μου την χώρα που με γέννησε και αγάπησα και υπηρέτησα με πάθος, την οικογένειά μου και αγαπημένους φίλους, για να αναζητήσω την αξιοπρεπή και έντιμη επιβίωση μου σε μια άλλη χώρα! Χωρίς ελπίδα στην χώρα μου, χωρίς ελπίδα και έξω!

Δυστυχώς βέβαια το μυαλό μου αρνείται να συμβιβαστεί με την ιδέα. Ίσως λόγω ηλικίας, σίγουρα λόγω ιδεολογίας…

Λόγω επαγγέλματος, τα πάντα που συμβαίνουν γύρω μου, είναι ρεπορτάζ. Έτσι μέσω αυτής της επίπονης εμπειρίας, έζησα  και ζω “εκ των έσω” τα χιλιάδες ερωτήματα που βασανίζουν χιλιάδες άλλους Έλληνες που αναγκάστηκαν να ζήσουν στο παρελθόν ή θα ζήσουν στο μέλλον (το απεύχομαι) ότι ζω.

Ένα από αυτά;

Τελικά εγώ και οι δεκάδες χιλιάδες άλλοι Έλληνες, τι θεωρούμαστε για το καθεστώς; Πρόσφυγες ή Μετανάστες; 

Πριν από λίγο καιρό, αριστερόστροφοι ελεεινοί εθνοπροδότες ινστρούχτορες, επέβαλλαν στους δασκάλους να κάνουν σειρά μαθημάτων στις τάξεις τους, με παραδείγματα, ώστε να εξοικειωθούν οι μαθητές στην παρουσία των λαθρομεταναστών και να παρουσιαστούν εκείνοι που πηδούν τον διάτρητο φράχτη της χώρας μας, εκείνοι που έρχονται και αυξάνουν την εγκληματικότητα στην χώρα μας, μιας χώρας που ΔΕΝ αντέχει άλλο πλέον την υποβάθμιση και την φτώχεια που της επιβάλλουν ως “θύματα” πρόσφυγες, ενώ οι Έλληνες που ξενιτεύονται κάτω από δυσμενέσατατες συνθήκες παρουσιάζονται ως … Μετανάστες…!

Αντιγράφω  μέσα από την ντιρεκτίβα λοιπόν προς τους δασκάλους – γιατί κάθε… “σοβαρός” δάσκαλος θέλει και την αριστερή ντιρεκτίβα του – για να δείτε πως και τι μαθαίνουν τα παιδιά μας.

Λίγο πιο κάτω θα αναφέρω ως σχόλιο μου όμως ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ αυτά τα παιδιά…

Ιδού λοιπόν: “Σε αυτό το παιχνίδι οι µαθητές ενηµερώνονται για τη διαφορά µεταξύ προσφύγων και µεταναστών. Το δικαίωµα για άσυλο και προστασία από δίωξη είναι µέρος του διεθνούς δικαίου. Η διαφορά µεταξύ προσφύγων και µεταναστών είναι ότι οι πρόσφυγες χρειάζονται διεθνή προστασία, επειδή κινδυνεύει η ζωή τους ή βασικά ανθρώπινά τους δικαιώµατα στη χώρα καταγωγής τους, ενώ οι µετανάστες δεν κινδυνεύουν στη χώρα καταγωγής τους, αλλά αποφασίζουν οι ίδιοι να φύγουν από τη χώρα καταγωγής τους για οικονοµικούς ή άλλους λόγους”.

Όπως βλέπετε γίνεται μια ευθεία προσπάθεια να παρουσιαστούν οι λαθρομετανάστες που ξεκινούν από άλλη Ήπειρο, άλλο μεσημβρινό, με άλλη θρησκεία και “πολιτισμό” κλπ για να έρθουν ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΙ στην Ελλάδα ως… “πρόσφυγες”ενώ οι 60.000+ που εκδιώχθηκαν από την Ελλάδα των Σαμαροβενιζέλων ΧΩΡΙΣ να έχουν άλλη διέξοδο στην πατρίδα τους (αφού αυτό που τους προτείνουν για ζωή είναι ανεργία και φτώχεια αλλά παρόλα αυτά φόροι και φόροι και ξανά άλλοι φόροι μέχρι εξαντλήσεως, ως… “μετανάστες”, ως άνθρωποι που έχουν δηλαδή επιλογές αλλά επιλέγουν να φύγουν.

Λες και δεν κινδυνεύει η ζωή όλων μας ή “βασικά ανθρώπινα δικαιώματα στην χώρα καταγωγής μας…” από το εθνοκτόνο μνημόνιο, όπως αναφέρεται στην ντιρεκτίβα των ινστρουχτόρων! 

Το κείμενο που μοιράστηκε στους δασκάλους προς “επιμόρφωση” αναφέρει:

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΜΕ:

1. Δεν θεωρείται δίωξη κατά Ελλήνων το ότι Έλληνες φυλακίζονται στην Ελλάδα “λόγω των πολιτικών απόψεων τους”;  Δεν θεωρείται δίωξη το ότι υπάρχουν ΑΔΕΛΦΙΑ μας στην φυλακή αφού έχουν απόψεις που δεν εγκρίνονται από την “κυβέρνηση”; Να σας πούμε ονόματα; Μιχαλολιάκος Ν. – Παππάς Χ. – Λαγός Ι. – Κασιδιάρης Η. – Γερμενής Γ. – Ηλιόπουλος Π. – Κούζηλος Ν. και δεκάδες άλλοι Εθνικιστές Βουλευτές που βρίσκονται “τιμωρημένοι” με γελοίες κατηγορίες και αποφάσεις;

2. Δεν θεωρείται δίωξη ο διωγμός λόγω θρησκείας;  Ιδού η κραυγή αγωνίας από τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιο επ’ αυτού: Οι ξένες Δυνάμεις (λέγε με C.I.A, Μέρκελ, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο -ή Δ.Ν.Τ-, Μασσωνία, Λέσχη Bilderberg, Σιωνισμό κλπ.), οι οποίες -είτε εμφανώς (Μέρκελ), είτε αφανώς (με την παγκοσμιοποίηση ή αλλιώς «globalitation»)- κυβερνούν την δύστυχη Χώρα μας δέν κλείνουν απλώς τα μάτια μπροστά στην εγκληματική διδασκαλία, που παρέχει το Κοράνιο, αλλά αντιθέτως -δυστυχώς- με πολλούς τρόπους ενισχύουν ευθέως και προστατεύουν το Ισλάμ, ως θρησκείαν, ενώ συγχρόνως προωθούν στη Χώρα μας τα στίφη των Μουσουλμάνων μεταναστών, ώστε να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα της Πατρίδος μας και να κατακτήσουν -χωρίς πόλεμο- την χριστιανική Ελλάδα μας“!

2. Δεν θεωρείται δίωξη και ταπεινωτικό και άκρως εξευτελιστικό το ότι ΔΕΝ μπορεί κάποιος να κυκλοφορήσει ελεύθερα στον δρόμο φορώντας την τιμημένη μαύρη μπλούζα με τον δαφνοστεφανωμένο μαίανδρο γιατί κινδυνεύει να …”συμμορφωθεί” από κάποιο τσούρμο αναρχοάπλυτων αριστερών, απολειφάδια των καπακούπηδων και άλλων πληρωμένων κατσαπλιάδων;

3. Δεν ανταποκρίνεται στο “παράδειγμα” για το “τι είναι δίωξη” το ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής δέχονται προσωπικές επιθέσεις, καίγονται οι περιουσίες τους, φυλακίζονται ή ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ;

4. Κανείς από τους ινστρούχτορες της αριστεράς – που  εμπνέονται από τον “πόνο” των λαθρομεταναστών αλλά μένουν παγερά αδιάφοροι στον πραγματικό πόνο των Ελλήνων – δεν έχει ακούσει πως τα νοσοκομεία κλείνουν (λόγω των περικοπών στην υγεία (περικοπές που γίνονται μετά την επιβάρυνση του προϋπολογισμού των νοσοκομείων από τους λαθρομετανάστες που νοσηλεύονται ΔΩΡΕΑΝ), οι γιατροί φεύγουν από την χώρα και μαζί με αυτούς και οι ασθενείς ΈΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, για μεταμόσχευση στο εξωτερικό, αλλιώς πεθαίνουν αβοήθητοι;

4. Η υποκριτική Δημ(ι)οκρατία τους και το “ενδιαφέρον τους για τους ανθρώπους” δεν τους κάνει να ανησυχούν που ένα νόμιμο κόμμα του κοινοβουλίου έχει άτυπα κηρυχθεί παράνομο με όλα τα δυσμενή που αναφέρω παραπάνω για τα μέλη του, ενώ η κρατική χρηματοδότηση έχει ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ανασταλεί;  

Ας μην περιμένουμε απάντηση από γελοίους υποκριτές! Κράτος και παρακράτος υποστηρίζουν όλους εκείνους που έρχονται στην χώρα μας βάσει ενός αρρωστημένου σχεδίου αλλοτρίωσης της χώρας.

Και αυτή η υποστήριξή προς τους παράνομους είναι φτυσιά στα μούτρα μας και βαριά προσβολή κάθε έννοιας δικαίου!

Συμπέρασμα στο σημερινό ερώτημα μας;

Οι όροι είναι απλοί! Όλοι εκείνοι που έρχονται παράνομα είναι λαθρομετανάστες και θα πρέπει να απελαθούν από την χώρα, ενώ πρόσφυγες είναι όλοι οι Έλληνες μηδενός εξαιρουμένου. Πόσο μάλλον εκείνοι που σκέφτονται ή ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να φύγουν από την Πατρίδα τους, αφήνοντας με πόνο πίσω την οικογένεια και τους φίλους τους, τα όνειρά τους και τις ελπίδες τους, υφιστάμενοι τον διωγμό ενός ανάλγητου κράτους, υφιστάμενοι την τεράστια γραφειοκρατία πριν φύγουν ή αφού φτάσουν στην άκρη της γης, πάντα σεβόμενοι τους νόμους της “αφιλόξενης” χώρας που τους “φιλοξενεί”.

Όλα τα άλλα είναι φιοριτούρες και λόγια για επιδότηση της ΜΚΟ του κάθε αριστερού “αλληλέγγυου” που τσεπώνει εκατοντάδες εκατομμύρια κρατικού χρήματος για να το παίζει παράγοντας!

Τελεία και παύλα. –

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prosfuges-oi-ellhnes-diwkomenoi-apo-to-kathestws-twn-samarobenizelwn#ixzz3I1oThcgQ

Exit mobile version