Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Άστραψε και βρόντηξε  ο μεγιστάνας του τύπου,ραδιοφώνου και τηλεόρασης κος  Χατζηνικολάου σήμερα, μετά τις σχετικές δημοσιεύσεις συνομιλιών του με έτερο μεγιστάνα του αθλητικού χώρου και όχι μόνο. Πάει και το στυλάκι του το προσεγμένο, πάει και η “εισαγγελική” του έκφραση στο λόγο που διαθέτει, και ανέβαζε τις κορώνες του βρίζοντας ασύστολα τον χώρο της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας ακόμα μια φορά τι μίσος κρύβουν όλα αυτά τα καθεστωτικά παπαγαλάκια, φερέφωνα του κάθε ξενόδουλου κυβερνήτη, ως προς το εκλεγμένο κόμμα της Χ.Α και τα στελέχη της. Στην αρχή δικαιολογήθηκε ότι τάχατες οι συνομιλίες του αφορούσαν μελλοντικές διαφημίσεις στον σταθμό που διαθέτει -Και τον “πιστέψαμε”. Μετά έβριζε τα δημοσιογραφικά στελέχη της Χ.Α ως υπονομευτές της αδέκαστης δημοσιογραφίας τους  – Και τον “πιστέψαμε”. Μετά άρχισε τις  τις απειλές.-Εκεί όντως τον “πιστέψαμε”! Γιατί απλούστατα δεν μπόρεσε να κρυφτεί περισσότερο…
Τουλάχιστον είπε και μια “αλήθεια”.. Πως τα στελέχη της Χ.Α ούτε λάσπη δεν μπορούν να φτιάξουν σωστή. Ε αυτό σίγουρα!! Που να τους φτάσουν άλλωστε στους τόνους λάσπης που παράγουν καθημερινά, απλοί Έλληνες Πατριώτες-Εθνικιστές, κυνηγημένοι από όλο το καθεστωτικό κατεστημένο, από όλο το “συνταγματικό” τόξο τους, από όλη την “διαπλοκή” συμφερόντων τους, από όλα τα εξουσιαστικά ΜΜΕ,  με δύο ήδη δολοφονημένα άνανδρα στελέχη τους, και φυλακισμένα τα υπόλοιπα;

Άννα

“Κοιμήσου Περσεφόνη στην αγκαλιά της γης” – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ο πόλεμος που γίνεται στη Χρυσή Αυγή έχει ενταθεί τελευταία. Η συγκυβέρνηση βρίσκεται σε παροξυσμό γιατί δεν της βγαίνουν τα κουκιά για ΠτΔ και στις εκλογές που θα γίνουν σύντομα, θα καταποντιστεί. Για να κλέψουν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή επιστρατεύουν τους πάντες και τα πάντα. Δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων πολιτών έχει πλήρως απαξιώσει την κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα που θέλουν να συγκυβερνήσουν στις επόμενες εκλογές για να μην αφήσουν λίθο επί λίθου στον τόπο, όπως τους διατάζουν οι ξένοι εντολοδόχοι τους. Γι΄ αυτό και οι πολίτες στρέφονται στη Χρυσή αυγή συνειδητά. Βλέπουν τον αγώνα των βουλευτών της που θυσιάζουν οικογένεια, θυσιάζουν τα νιάτα τους και μέσα στη φυλακή αντιστέκονται περήφανα σαν την μόνη ελπίδα του έθνους μας. Και η θυσία των δυο παλικαριών μας είναι η πυξίδα στον αγώνα μας για την τελική νίκη. ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Δ. Α.

Τα συγκοινωνούντα δοχεία της Μέρκελ: Spiegel-Ψαρράς-Αντώνης Σαμαράς

Κύριε Σαμαρά,

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, δεν πάει άλλο πια. Κατάλαβέ το και χώνεψέ το ότι ο λαός  πεινάει. Τον έχετε εξαθλιώσει οικονομικά.

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια τώρα βρίσκεται σε πάρα πολύ δραματική οικονομική κατάσταση, λόγω των συνεχών μειώσεων μισθών και συντάξεων, λόγω των υψηλών φόρων, λόγω καθιέρωσης χαρατσιών των σπιτιών, λόγω συνεχών αυξήσεων στο ρεύμα, στα καύσιμα, στα είδη διατροφής κλπ. και στην πολυπόθητη υγεία.

Το ξέρω ότι ούτε εσύ προσωπικά, ούτε κανένας άλλος πολιτικός δεν μπορεί να νοιώσετε σε τι δραματική οικονομική κατάσταση μας έχετε φέρει για χάρη του μνημονίου, του ΔΝΤ και της Ε.Ε.

Αλλά μέχρι πότε θα αντέξουμε σε αυτές τις τεράστιες θυσίες, στις οποίες μας υποβάλατε να κάνουμε; ΄Ολα τα σπασμένα τα ρίξατε στο λαό να τα πληρώσει. Γιατί κ. Σαμαρά; Γιατί ξεζουμίζετε τον απλό εργαζόμενο και  συνταξιούχο; Γιατί προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξίγκι;  Σας προσέφερε πάρα πολλά αυτός ο δύστυχος λαός. Τι άλλο ζητάτε απ΄αυτόν τώρα;

Γιατί  δεν εισπράττετε τα δις εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε στο Κράτος όλοι οι μεγάλοι πορτοφολάδες, όπως Βιομήχανοι, Εφοπλιστές, Μεγαλοκαναλάρχες, Μεγαλοεκδότες εφημερίδων, ΠΑΕ Αθλητικών Σωματείων και τόσοι άλλοι μεγάλοι οφειλέτες;  Γιατί αποφεύγετε να τους συλλάβετε όλους αυτούς και να τους οδηγήσετε σιδηροδέσμιους στη δικαιοσύνη, όπως κάνετε με μερικούς μικρούς οφειλέτες κάποιες φορές  για να ρίξετε στάχτη στα μάτια του λαού; Τι είναι εκείνο που σας δένει τα χέρια και αποφεύγετε την σύλληψη όλων αυτών των οικονομικά μεγαλοκαρχαριών;

Μήπως κ. Σαμαρά όλοι αυτοί σας κρατάνε στο χέρι και δεν τολμάτε να τους αγγίξετε και δεν σηκώσετε μάτια να τους κοιτάξετε, επειδή στηρίζουν από κάθε άποψη τα κόμματά σας, Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ;  Είναι γνωστό σε όλους ότι οι περισσότεροι υπουργοί παίρνουν τους υπουργικούς θώκους καθ΄ υπόδειξη και κατ΄απαίτηση όλων αυτών των μεγάλων λεφτάδων που σας στηρίζουν, διότι έτσι εξυπηρετούνται τα δικά τους συμφέροντα.΄Αλλωστε αν προσέξει κανείς κάποια πρόσωπα που έχουν υπουργοποιηθεί όχι απλώς δεν είναι κάποιας  πολιτικής εμβέλειας, αλλά είναι για γέλια οι άνθρωποι και δεν αξίζουν  να είναι ούτε βουλευτές, τους οποίους και εσύ σαν πρωθυπουργός ποτέ δεν θα τους έκανες υπουργούς αν ενεργούσες οίκοθεν την υπουργοποίηση των.

Δεν εξηγείται διαφορετικά λοιπόν αυτό το φαινόμενο, όπου όλοι οι οικονομικά μεγιστάνες που χρωστάνε του κόσμου τα εκατομμύρια να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι, χωρίς καν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς το κράτος, αφού δεν εξοφλούν τα χρέη τους, και να πληρώνει μόνο ο φτωχός και ο απένταρος πολίτης αυτού του τόπου.

Κύριε Σαμαρά, η ώρα έφθασε για την εκλογή νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Είναι σίγουρο πλέον ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί νέος Πρόεδρος, διότι δεν έχεις τους 180 βουλευτές που απαιτεί το Σύνταγμα για την εκλογή του με την τρίτη ψηφοφορία. Συνεπώς η χώρα θα οδηγηθεί μοιραίως σε νέες βουλευτικές εκλογές για ανάδειξη νέας κυβέρνησης.

Οι μέχρι σήμερα δημοσκοπήσεις φέρνουν ως πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η οποία διαφορά μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και ήδη έχει παγιωθεί, δεν αποκλείεται δε και το ενδεχόμενο της αυτοδυναμίας να δοθεί στο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε σου ομιλία τονίζεις ότι τέλος του 2014 η Ελλάδα εγκαταλείπει τα μνημόνια, φεύγουμε από το ΔΝΤ και βγαίνουμε στις αγορές. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά από το Γενάρη 2015 θα αρχίσουν οι αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις και επαναφορά των δώρων στους μισθοδοτούμενους από το Δημόσιο; Θα μειωθούν οι φόροι στο λαό, θα καταργηθούν τα χαράτσια που πληρώνουμε για τα σπίτια και οι άνεργοι την άλλη μέρα το πρωί θα βρουν επιτέλους  δουλειά για να ζήσουν; Τα λέω καλά κ. Σαμαρά; ‘ Άλλωστε δεν νομίζεις ότι είναι ώρα να πραγματοποιήσεις όσα υποσχέθηκες και τις τρεις φορές στο Ζάππειο;

Λοιπόν κ. Πρωθυπουργέ μας για να λέμε την αλήθεια και να μην κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον, γνωρίζουμε πολύ καλά και εσύ και εμείς οι πολίτες ότι η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι τραγική και πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε άσπρη μέρα. Θαύματα στην οικονομία όπως καταλαβαίνεις δεν γίνονται.

Συμπέρασμα, ο κύβος ερρίφθη για σένα από τους Γερμανούς, διότι δεν σε χρειάζονται άλλο. Δεν μετράς πλέον για τη συνέχεια  ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, κατά την Μέρκελ.  Αν σε ήθελαν θα σου άναβαν το πράσινο φως και θα σου έλεγαν δώσε Αντώνη παροχές στον Ελληνικό λαό να τον δελεάσεις και να κερδίσεις τις εκλογές, για να σε έχουμε πάλι πρωθυπουργό και να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για το καλό της χώρας σας. Σου είπαν κάτι τέτοιο; ΄Όχι βέβαια.

Δυστυχώς αγαπητέ κ. Σαμαρά ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσεις την πρωθυπουργική καρέκλα, χωρίς καν να προλάβεις να ολοκληρώσεις την τετραετία σου στη κυβέρνηση.

Μην ξεχνάς ότι αυτά συμβαίνουν στη πολιτική, άλλοι ανεβαίνουν στα αξιώματα και άλλοι πέφτουν απ΄αυτά. Τώρα το ενεργητικό σου για τα δύο αυτά χρόνια της πρωθυπουργίας σου θα το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος. Βέβαια την πρώτη εκτίμηση για  επιβράβευση των όλων ενεργειών σου ή τιμωρία διά της καταψήφισης του ονόματός σου και της παράταξης που ηγείσαι, θα την δώσει ο κυρίαρχος λαός της Ελλάδας όταν θα σταθεί μπροστά στη κάλπη,  προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του.

Τέλος για να ξέρεις ότι αυτός που σου γράφει αυτή την δημόσια επιστολή ανήκε μέχρι πρότινος στη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα έκανε και αγώνα για σένα όταν έθεσες υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος. Πίστεψε στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που ξεστόμισες τρεις φορές στο Ζάππειο, υπέρ των φτωχών, των αδυνάτων, των αδικουμένων, και οικονομικά εξαθλιωμένων Ελλήνων συμπολιτών μας.

Φύγε λοιπόν φίλε Αντώνη, μαζί με τα τσιράκια σου, μη στέκεσαι άλλο εμπόδιο μπροστά μας και άσε το λαό να σκεφθεί αυτός και να αποφασίσει ποιον θέλει στη συνέχεια να τον κυβερνήσει, και μην προσπαθείς να πείσεις τους ΄Έλληνες ότι εκτός από εσένα όλοι οι άλλοι είναι το χάος, η δυστυχία και η καταστροφή για τον τόπο

Ένας πρώην ψηφοφόρος σου ( Κ.Π.)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-4-noembriou-2014#ixzz3I50FspxT

Exit mobile version