Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Αχαρνές, Δράμα, Νότια Προάστια

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς – Η Επέτειος του ΟΧΙ. Την Τρίτη, 28η Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς από τον Συναγωνιστή και Γραμματέα της Τ.Ο. Περάματος, Περικλή Μουλιανάκη, με θέμα την ιστορική επέτειο του ΟΧΙ. Ο Συναγωνιστής, έκανε αναλυτικά ιστορική αναδρομή. Ξεκινώντας από το ραδιοφωνικό διάγγελμα της νύχτας της 28ης Οκτωβρίου. Ο Συναγωνιστής τόνισε πως το Όχι το είπε πρώτα ο Ιωάννης Μεταξάς, και έπειτα ακολούθησε ο Λαός, καθώς είναι αποδεδειγμένο από έγκυρες ιστορικές πηγές πως είμαι αδύνατον να είχε συμβεί το αντίθετο. Στην Συνέχεια έδωσε πλήρη αναφορά μάχης.

Κατά το κύριο μέρος της ομιλίας του, εξήγησε στους παρευρισκόμενους τα αίτια του πολέμου, μίλησε για την αισχρή στάση των Συμμάχων μας, και για την ακόμη μία φορά προδοτική στάση της αριστεράς. Επιστρέφοντας στο σήμερα, ο Συναγωνιστής δεν θα μπορούσε να μην αναφέρει πως η ιστορική αυτή επέτειος υποβαθμίζεται και πως το σύστημα παιδείας κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε η Ελληνική νεολαία να μην μαθαίνει την ιστορία μας όπως πραγματικά έχει.

Τέλος, ο Συναγωνιστής μετά τιμής και συγκίνησης, ανάγνωσε το προσκλητήριο του Ιωάννη Μεταξά στον Ελληνικό Λαό την νύχτα της 28ης Οκτωβρίου. Ακολούθησε εκτεταμένος πολιτικός και ιστορικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους και ως είθισται, άλλη μία καθιερωμένη συνάντηση μας έφτασε στο τέλος της με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Αχαρνών: Ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Νικόλαος Λεμοντζής σε μια ψυχολογικά φορτισμένη ομιλία για τον ένα χρόνο από τότε που τα 2 αδέρφια μας Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης πέρασαν στην Αιωνιότητα και έμειναν χαραγμένοι στις καρδιές μας.

Tόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ παρά τις διώξεις, τις δολοφονίες, τις τρομοκρατικές ενέργειες και τον πόλεμο λάσπης που δέχεται καθημερινά, και θα συνεχίσει να αγωνίζεται όπως άλλωστε μας δίδαξε ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος, για μια ελεύθερη Ελλάδα σε μια ενωμένη Ευρώπη και για Πατρίδα – Λαό – Ελευθερία. ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ – ΜΑΝΟΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ: ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Τ.Ο. Δράμας: Ομιλία με θέμα την πρώτη απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου. Άλλη μια πετυχημένη ομιλία με θέμα «η πρώτη απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου», πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, την Παρασκευή 31 Οκτώβριου 2014 το απόγευμα, από τον συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά. Πρώτος μίλησε ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα, στην προσπάθεια της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου να αποκρύψει την αλήθεια από τον Ελληνικό λαό, τάζοντάς του ανάκαμψη της οικονομίας και ανάπτυξη, δυστυχώς όμως οι πολίτες βιώνουν καθημερινά την εξαθλίωση, την ανεργία, τις αυτοκτονίες, την μετανάστευση.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς, ο οποίος μίλησε για την πρώτη απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου, κατά τα έτη 1912-13. Ο συναγωνιστής άρχισε την ομιλία του λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια των Απελευθερωτικών Πολέμων 1912-13 (Βαλκανικοί), την Βόρεια Ήπειρο απελευθέρωσε ο Ελληνικός Στρατός, από την οθωμανική δουλεία, διότι μέχρι τότε δεν υπήρχε αλβανικό κράτος, ούτε αλβανικός στρατός, αλλά μόνο αλβανικές συμμορίες αδίστακτων ληστών και φονιάδων. Δυστυχώς όμως, αυτή η νίκη δεν κράτησε πολύ, όπως και οι επόμενες νίκες που κατάφερε ο  Ελληνικός Στρατός έως το τέλος του 2ου παγκοσμίου πολέμου και η οριστική Επανένωση της Βορείου Ηπείρου με τη μητέρα Ελλάδα εκκρεμεί επίσημα, μέχρι και σήμερα στο Συμβούλιο των Τεσσάρων Μεγάλων Δυνάμεων, των νικητών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ήτοι ΗΠΑ, Ρωσίας, Γαλλίας και Αγγλίας!

Δυστυχώς, τόνισε ο συναγωνιστής, η Επίλυση του θέματος είναι σίγουρο πως δεν έγινε και δεν θα γίνει από τις προδοτικές κυβερνήσεις των Αθηνών, οι οποίες μάλιστα ήταν και είναι αντίθετες πάντα σε κάθε διάθεση Ελευθερίας των Αλύτρωτων Ελλήνων και συνιστά εδώ και 100 χρόνια διαρκώς «παθητική στάση». Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ξεχνά το χρέος της προς τις σκλαβωμένες πατρίδες και μάχεται συνεχώς να φέρει εις πέρας τους μεγάλους εκείνους αγώνες που θα επιφέρουν Δικαίωση, Αποκατάσταση, Ελευθερία. Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές και φίλους να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Την Πέμπτη 30-10-14 πραγματοποιήθηκε άλλη μια ομιλία στα  γραφεία των Νοτίων Προαστίων. Καταρχήν πήρε το λόγο ο γραμματέας της τοπικής  Κυριάκος Θεμελιδης όπου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για θέματα πολιτικής επικαιρότητας και για τα διαδικαστικά που αφορούν τη μεγάλη συγκέντρωση μνήμης και τιμής στους δύο ήρωες του κινήματος Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον κεντρικό ομιλητή Παλαιολογόπουλο Νικόλαο όπου ανέπτυξε το θέμα «ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ». Μέσα από μια σύντομη και περιεκτική περιγραφή έδωσε τους βασικούς άξονες της  ιδεολογίας του εθνικισμού και  το χάσμα που μας χωρίζει από την αριστερά της προδοσίας, της υποταγής στους διεθνείς τοκογλύφους και τους απανταχού ανθέλληνες ,της αριστεράς που αποτελεί το δεκανίκι του συστήματος. Η συγκέντρωση έληξε με τους παρόντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn34#ixzz3I51RIN6n

Exit mobile version