Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια Παλαιστίνια βουλευτής «προκαλεί» στο Ισραήλ με τις δηλώσεις της

Μια Παλαιστίνια βουλευτής «προκαλεί» στο Ισραήλ με τις δηλώσεις της

Μια δήλωση της Παλαιστίνιας (με ισραηλινή υπηκοότητα) Βουλευτού Χανίν Ζοάμπι, του κόμματος Μπαλάντ, προκάλεσε την οργή του σιωνιστικού κοινοβουλίου, καθώς υποστήριξε ότι το Ισραήλ είναι ένα κράτος τρομοκράτης.

Διάφοροι «αστέρες» της ισραηλινής πολιτικής, όπως ο υπουργός Εξωτερικών Αβιγκόρ Λίμπερμαν, η υπουργός Μεταφορών Γίσραελ Κατζ, οι βουλευτές του Λικούντ, Ντάνι Ντάνον και Μίρι Ρεγκέβ, αλλά και στελέχη αριστερών κομμάτων ξυφουλκήσαν εναντίον των δηλώσεων της Ζοάμπι. Ο Λίμπερμαν, μάλιστα, δήλωσε ότι θα εισηγηθεί τόσο την άμεση άρση της βουλευτικής ιδιότητας της Ζοάμπι όσο και την δια παντός αποβολή του κόμματος Μπαλάντ (στο οποίο ανήκει η Παλαιστίνια Βουλευτής) από το κοινοβούλιο με θεσμικό τρόπο!

Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις στην Ελλάδα, προφανώς, είναι συμπτωματική… Η δήλωση της Ζοάμπι στο ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι 2 είχε ως εξής:

«Σκοτώνουν έναν-έναν με το μαχαίρι τους (σ.σ. αναφερόταν στους τζιχαντιστές), ενώ ο ισραηλινός στρατός κατοχής, σκοτώνει μαζικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορεί ο ισραηλινός πιλότος από το αεροπλάνο του να σκοτώνει χωρίς ποτέ να αντικρύσει τα θύματά του, αυτό όμως δεν τον κάνει λιγότερο τρομοκράτη από κάποιον που παίρνει ένα μαχαίρι και κόβει κεφάλια».

Ο καθένας, ανάλογα με το επίπεδο εσωτερικής συνείδησης και ικανότητας αντίληψης της πραγματικότητας που διαθέτει, μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα από την συγκεκριμένη δήλωση. Μια δήλωση, φυσικά, η οποία «θάφτηκε» από τον καθεστωτικό τύπο της Χώρας μας, για λόγους που μπορεί να φανταστεί ο οποιοσδήποτε.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mia-palaistinia-bouleuths-prokalei-sto-israhl-me-tis-dhlwseis-ths#ixzz3I8ppuC9D

Exit mobile version