Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νότιο Αιγαίο, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη, Κεφαλλονιά, Σαλαμίνα

Ανήμερα από τον ένα χρόνο της άνανδρης δολοφονίας των συναγωνιστών μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη από το αριστερό παρακράτος των τοκογλύφων έγινε ενημερωτική εξόρμηση με διανομή φυλλαδίων από τους συναγωνιστές στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου με τον συντονισμό του Συναγωνιστή και επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Ελληνική Αυγή» Σάββα Σπυρίδη.

Οι συναγωνιστές συντονισμένα πραγματοποίησαν την δράση σε Ρόδο, Σύρο, Σαντορίνη. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για τα αδέρφια μας που δολοφόνησε το παρακράτος. Η θυσία τους ας είναι ο φάρος που θα μας οδηγήσει στην τελική Νίκη!

Η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή τίμησε την επέτειο του ηρωικού ΟΧΙ στον Πεντάλοφο Κοζάνης την 28η Οκτωβρίου 2014. Παρουσία δεκάδων συναγωνιστών και κατοίκων της ακριτικής αυτής κοινότητας εκφωνήθηκε σύντομος λόγος από τη συναγωνίστρια Τσιοτσιοπούλου Μαρία, η οποία αναφέρθηκε στον αγώνα του Ελληνικού λαού εναντίον των Ιταλών και Γερμανών κατακτητών και ειδικά στην προσφορά των γυναικών της Δυτικής Μακεδονίας οι οποίες ως λέαινες της Πίνδου, αψηφώντας κάθε κίνδυνο, εφοδίαζαν καθημερινά με τρόφιμα και πυρομαχικά τους Ήρωες μαχητές μας.

Στεφάνι στο μνημείο της Γυναίκας της Πίνδου, το οποίο βρίσκεται στον Πεντάλοφο κατέθεσαν εκ μέρους της Τ.Ο. Κοζάνης ο συναγωνιστής Σιαμπακίδης Ιωάννης και εκ μέρους του Πυρήνα Βοΐου ο συναγωνιστής Καραβελιάς Στέλιος.

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: Επιμνημόσυνη δέηση στη Μνήμη των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Το Σάββατο 1η Νοεμβρίου 2014, στα γραφεία της τοπικής, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στη Μνήμη των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, οι οποίοι δολοφονήθηκαν από τους εκτελεστές του σάπιου πολιτικού μας συστήματος.

Η προσέλευση των συναγωνιστών και υποστηρικτών του Κινήματος ήταν συγκινητική. Ένας χρόνος μετά και κανείς δεν ξέχασε. Κανείς δε θα ξεχάσει! Η εφιαλτική νύχτα της 1ης Νοέμβρη για όλους εμάς τους Εθνικιστές θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στις καρδιές μας. Την περίοδο κατά την οποία ολόκληρο το Κίνημα είχε γίνει βορά στα νύχια της άθλιας Χούντας Σαμαρά, φτάνοντας σε διώξεις, τρομοκρατία και φυλακίσεις, τα αδέρφια μας δεν πτοήθηκαν στιγμή. Δεν σκέφτηκαν ούτε λεπτό να κάνουν πίσω. Δεν δείλιασαν ούτε όταν οι σφαίρες των άνανδρων παρακρατικών διαπέρασαν τα περήφανα κορμιά τους.

Η εικόνα των δύο ηρώων μας θα είναι ο οδηγός σε κάθε δράση και κάθε αγώνα που θα δίνουμε. Όταν εκείνοι φώτισαν το μονοπάτι για ελευθερία, για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και με τα σώματά τους στάθηκαν βράχοι μπροστά στα λυσσασμένα σκυλιά που με μανία προσπαθούν για την εξαφάνιση ενός λαού και ενός Έθνους, τότε εμείς δεν έχουμε παρά συνεχίσουμε τον αγώνα αυτόν μέχρι όλοι μαζί να ξανανταμώσουμε. Αυτό δεν είναι λόγος απλός, παρά υπόσχεση όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Κιτσόπουλος Χρήστος.

Κατόπιν έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κλιμάκωση του Αγώνα ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα. Κάλεσε όλους να σταθούν δίπλα μας και ως μια μεγάλη γροθιά να παλέψουμε για Αξίες και Ιδανικά, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να τηρούν ενός λεπτού σιγής και τέλος να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Τελετή μνήμης προς τιμήν των Ηρώων Συναγωνιστών μας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά. Ένα χρόνο από τη δολοφονία των αδελφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, συγκεντρωθήκαμε το Σάββατο στα γραφεία μας, σε μια σεμνή και λιτή τελετή μνήμης προς τιμή των ηρώων συναγωνιστών μας, που έπεσαν φυλάσσοντας τις «Νέες Θερμοπύλες» του Ελληνικού Εθνικισμού. Γιώργο, Μάνο, δεν ξεχνάμε, οι δολοφόνοι θα τιμωρηθούν. Συναγωνιστές, Αιώνια Παρόντες, Αθάνατοι.

Τ.Ο. Σαλαμίνας: Ομιλία της συναγωνίστριας Αθηνάς Βενετσάνου με θέμα “ 28η Οκτωβρίου1940 ”. Η συναγωνίστρια με αναλυτικό τρόπο περιέγραψε τα γεγονότα της εποχής , δίνοντας έμφαση στην οργάνωση του στρατεύματος και τις υλικοτεχνικές υποδομές από τον κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά. Οι υποδομές αυτές και η οργάνωση του κράτους ως αποτέλεσμα το ηρωικό έπος στα βουνά της Αλβανίας το 1940 , το οποίο ξεκίνησε με το “ΟΧΙ” προς τον Ιταλό πρέσβη και συνεχίστηκε με τις πολεμικές προετοιμασίες και τελικώς με την νίκη επί των ιταλικών στρατευμάτων.

Τελειώνοντας την ομιλία της τόνισε ότι , η μόνη πολιτική δύναμη η  οποία σήμερα μπορεί να σηκώσει ανάστημα και να φωνάξει βροντερό “ΟΧΙ” στον σύγχρονο δυνάστη του έθνους, είναι η Χρυσή Αυγή με τον Αρχηγό της Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Η συναγωνίστρια χειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα και σε στάση προσοχής ψάλθηκε ο Εθνικός ύμνος και ο ύμνος της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn35#ixzz3IBjxZAaN

Exit mobile version