Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι έντυποι σύμμαχοι του Μπουτάρη και το μέγεθος της παραπληροφόρησης

Οι έντυποι σύμμαχοι του Μπουτάρη και το μέγεθος της παραπληροφόρησης

Τα αποκαλυπτήρια των αντεθνικών απόψεων Μπουτάρη από τον Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο στο δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης δεν ενόχλησαν μόνο τον γραφικό και κοσμοπολίτη δήμαρχο, αλλά και κάποιους από τους υποστηρικτές του, οι οποίοι στην προσπάθεια να βγάλουν ξανά στην επιφάνεια την εμπάθεια και το μίσος τους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ευτέλισαν κάθε έννοια σοβαρότητας και δεοντολογίας.

Η φυλλάδα «Έθνος», λοιπόν, κάτω από τον πολύ «πολιτισμένο» τίτλο «το … ακατοίκητο του χρυσαυγίτη» έγραψε τα εξής αναφερόμενη στην αντιπαράθεση του Ματθαιόπουλου με τον Μπουτάρη: «Προκλητικός και υβριστής απέναντι στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρη εμφανίστηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και δημοτικός σύμβουλος Αρ. Ματθαιόπουλος. Αυτό μάλιστα έγινε ενώ το δημοτικό συμβούλιο συζητούσε για την καθιέρωση μόνιμου εορτασμού για την επέτειο απελευθέρωσης από τους Γερμανούς και οι ομιλητές κατακεραύνωναν τους Γερμανούς φασίστες. Παίρνοντας τον λόγο, ο Ματθαιόπουλος είπε ότι «συζητάμε για τέσσερα χρόνια σκλαβιάς από τους Γερμανούς και δεν μιλάμε για τους τέσσερις αιώνες σκλαβιάς από τους Τούρκους και ο δήμαρχος μιλάει για τζαμιά». Έντονη ήταν η αντίδραση του Γ. Μπουτάρη, που αποκάλεσε «ψεύτη» τον χρυσαυγίτη βουλευτή.»Εγώ είπα να τους κάνουμε διευκολύνσεις. Το τζαμί είναι θέμα της κυβέρνησης και όχι του δήμου(…). Η φάρα σου μεταδίδει ότι θα δώσω εβραϊκά και τουρκικά ονόματα στους δρόμους της πόλης» του είπε και πρόσθεσε: «Το μυαλό σου είναι μπλοκαρισμένο. Το πάνω πάτωμα είναι ακατοίκητο. Σε αφήνω στην περιφρόνηση του κόσμου…».

Διαβάζοντας τα όσα έγραψε το συγκεκριμένο έντυπο αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο χαρακτηρίζεται ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος ως «προκλητικός» και πολύ περισσότερο ως «υβριστής»; Γιατί διαβάζοντας το δημοσίευμα της εν λόγω φυλλάδας ο μόνος που υβρίζει είναι ξεκάθαρα ο Μπουτάρης. Εκτός και αν οι εκφράσεις «Η φάρα σου», «το μυαλό σου είναι μπλοκαρισμένο», «το πάνω πάτωμα είναι ακατοίκητο», θεωρούνται από την εφημερίδα του Μπόμπολα ως στιβαρή επιχειρηματολογία και έκφραση πολιτικού πολιτισμού.

Είναι όμως τόσο τυφλωμένοι (και) στο «Έθνος» από το μίσος τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ώστε δεν αντιλαμβάνονται ότι με τα γραφόμενά τους εκτίθενται, δείχνοντας σε πόσο μεγάλο βαθμό έχει φτάσει η εμπάθεια και η παραπληροφόρηση.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-entupoi-summachoi-tou-mpoutarh-kai-to-megethos-ths-paraplhroforhshs#ixzz3IGvMmyY4

Exit mobile version