Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Σέρρες, Καβάλα, Αθήνα, Φυλή, Χίος

Τ.Ο. Δράμας: Ενημερωτική δράση στα χωριά Καλλιθέα και Προσοτσάνη Ν. Δράμας Άλλη μια δράση κλιμακίου συναγωνιστών της Τ. Ο. Δράμας  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 το πρωί, στα χωριά Καλλιθέα και Προσοτσάνη Δράμας, κατά την οποία μοιράστηκαν φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς και μεγάλη ποσότητα έντυπου ενημερωτικού υλικού για τις θέσεις του Κινήματος.

Πέρα από την διανομή, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Δράμας, συναγωνιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος και οι υπόλοιποι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής τους, καθώς και να ενημερώσουν τους κατοίκους για την άνανδρη δολοφονία των δυο συναγωνιστών μας.

Παρά το κλίμα τρομοκρατίας που έχει καλλιεργήσει το σύστημα των κλεφτών κι απατεώνων πολιτικάντηδων σε συνεργασία με τα κατεστημένα ΜΜΕ, οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουν τον Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη, μην κάνοντας ούτε ένα βήμα πίσω από τον Μεγάλο Σκοπό, που είναι η απελευθέρωση της Πατρίδας από τους ξένους τοκογλύφους και τα ντόπια τσιράκια τους.

Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου κλιμάκιο της Τ.Ο. Σερρών προέβη σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στη Νιγρίτα. Διανεμήθηκαν εκατοντάδες εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις του κινήματός μας, προκειμένου να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες για τον δίκαιο αγώνα που διεξάγει ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή για μια πραγματικά Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα. Ούτε οι διώξεις – ούτε οι φυλακές – τίποτε δεν σταματάει τους Εθνικιστές! Αγώνας ανένδοτος μέχρι τη Νίκη!

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τα θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας στη Βροντού Σερρών. Το πρωί της Κυριακής 2 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο καθιερωμένο μνημόσυνο εις μνήμην των 364 Ελλήνων που δολοφονήθηκαν άνανδρα από τους ληστοσυμμορίτες κομμουνιστές του ΕΑΜ ΕΛΑΣ. Στη λιτή τελετή στο μνημείο που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Σερρών – Κάτω Βροντού, το παρών έδωσε πολυπληθές κλιμάκιο Συναγωνιστών της Ν.Ε. Σερρών. Εκ μέρους της Χρυσής Αυγής, στεφάνι κατέθεσε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σερρών, Συναγωνιστής Νικήτας Σιώης.

Απόντες από την εκδήλωση ήταν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι εκπρόσωποι της υπόλογης στους διεθνείς τοκογλύφους χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Για τους ψευτοπατριώτες των (από)κομμάτων του μνημονιακού τόξου, εκδηλώσεις σαν κι αυτή, όπου ακούγεται η ιστορία όπως πραγματικά συνέβη, αποτελούν «γιορτές μίσους». Η ιστορία των 364 σφαγιασθέντων, καθώς και των χιλιάδων άλλων θυμάτων ομαδικών σφαγών από τους κομμουνιστές στο νομό Σερρών και γενικότερα στη Μακεδονία μας, εσκεμμένα αποσιωπάται από το βρώμικο καθεστώς της μεταπολίτευσης, καθώς καταρρίπτει το παραμυθάκι των μπολσεβίκων περί δήθεν «αντίστασης» και αποδεικνύει περίτρανα τον σκοτεινό τους ρόλο εναντίον της Ελλάδος.

Τα 364 θύματα ήταν μαχητές της Πανελλήνιας Απελευθερωτικής Οργάνωσης (Π.Α.Ο) κι εκτός από τους κατακτητές, είχαν να αντιμετωπίσουν και τους συμμορίτες του ΚΚΕ. Το Σεπτέμβριο του 1944, ο βουλγάρικος στρατός αιχμαλώτισε τους Έλληνες αντάρτες και κατόπιν συμφωνίας που ήδη υπήρχε, τους παρέδωσε στον ΕΛΑΣ. Εκείνοι, μετά από απάνθρωπα βασανιστήρια αρκετών ημερών, τους μετέφεραν με οχήματα του βουλγάρικου στρατού στο δρόμο Σερρών – Βροντού, όπου και τους εκτέλεσαν μαρτυρικά.

Η Χρυσή Αυγή, πιστή στις αρχές και τα ιδανικά της, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές σε όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία της Πατρίδας μας, όσο κι αν αυτό δυσαρεστεί εκείνους που θέλουν να ξεχάσουμε την ιστορία μας.

Τ. Ο. Καβάλας: Ξημερώνοντας 28η Οκτωβρίου 1940 και η εξέλιξη του πολέμου στα βουνά της Βορείου Ηπείρου. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, η ομιλία του συναγωνιστή Νικόλαου Καψαλίδη, με θέμα: Ξημερώνοντας 28η Οκτωβρίου 1940 και η εξέλιξη του πολέμου στα βουνά της Βορείου Ηπείρου. Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε αναφερόμενος στις συνεχόμενες ιταλικές προκλήσεις τα δύο τελευταία χρόνια πριν την κήρυξη του πολέμου, καθώς και στην πεποίθηση των Ιταλών, ότι η Ελλάς ως μικρή και ανίσχυρη χώρα θα ενέδιδε στις ορέξεις τους. Αυτό που δεν γνώριζαν ή έκαναν πως δεν ήξεραν ήταν το γεγονός ότι η Ελλάς, υπό τον Ιωάννη Μεταξά ήταν απολύτως προετοιμασμένη και δεν θα παρέδιδε τα όπλα αμαχητί.

Στην συνέχεια, ο συναγωνιστής Καψαλίδης αναφέρθηκε στα ακριβή γεγονότα που έλαβαν χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Οκτωβρίου, όταν ο Ιταλός πρέσβης μετέβη στην οικία του πρωθυπουργού Μεταξά για να επιδώσει το ιταλικό τελεσίγραφο, καθώς και τον σύντομο διάλογο των δύο ανδρών. Αμέσως μετά έκανε λόγο για τις πρώτες ενέργειες του Μεταξά, αφότου ο Γκράτσι έφυγε από την οικία του, με την ειδοποίηση του Βασιλέα Γεωργίου για την σύγκλιση του υπουργικού συμβουλίου και την ειδοποίηση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Αλέξανδρου Παπάγου. Ο συναγωνιστής ανέφερε ότι το πρωί, όταν μεταδόθηκαν τα νέα σε όλο τον λαό, πουθενά δεν αντίκριζες ανθρώπους σκυθρωπούς ή φοβισμένους, αλλά γεμάτους δύναμη και πίστη στην Αγώνα για την Ελευθερία της Πατρίδας.

Στην συνέχεια λόγος έγινε για το 51ο Σύνταγμα Πεζικό του Συνταγματάρχη Κωνσταντίνου Δαβάκη, το οποίο θα κρατούσε την άμυνα μέχρι να καταφθάσουν οι ενισχύσεις και το οποίο είχε απέναντί του την 3η Μεραρχία Αλπινιστών «Τζούλια». Μίλησε για τις ενισχύσεις που κατέφθαναν βαθμηδόν τις επόμενες μέρες, καθώς ολίγοι Έλληνες στρατιώτες, ως άλλοι θερμοπυλομάχοι κρατούσαν πεισματικά τον υπέρτερο σε εξοπλισμό και αριθμητικά εχθρό.  Στην συνέχεια αναφέρθηκε ο συναγωνιστής στην πρώτη επιθετική ενέργεια, την οποία ανάγκασε τους επιτιθέμενους εχθρούς να οπισθοχωρήσουν και να ξεχάσουν την κατάληψη της «μικρής» Ελλάδας, καθώς και στις πόλεις της Βορείου Ηπείρου που ο Ελληνικός Στρατός απελευθέρωνε την μία μετά την άλλη. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε και στην αδιαφορία των κατά σειρά ελλαδικών κυβερνήσεων, οι οποίες παρέμειναν αδιάφορες για όλα αυτά τα 7948 παλικάρια που έδωσαν την ζωή τους για την υπεράσπιση της Πατρίδας και τα άψυχα κορμιά τους βρίσκονται διασκορπισμένα πάνω στην Πίνδο. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες έδωσαν το παρόν στο σημείο όπου πριν ένα χρόνο, αριστεροί στυγεροί δολοφόνοι σκότωσαν άνανδρα τους δυο συναγωνιστές μας. ‘Ένας χρόνος πέρασε και ο όρκος παραμένει πάντα  ο ίδιος Γιώργο  και Μανώλη συνεχίζουμε τον αγώνα για τον οποίο δώσατε την ζωή σας, για μια ανεξάρτητη και ισχυρή  Ελλάδα.

Ομιλία με θέμα  Παγκοσμιοποίηση – Μνημόνιο η θέση της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Φυλής – Καματερού από τον συναγωνιστή και εκπαιδευτικό Κατσούγκρη Γεώργιο. Ο συναγωνιστής τόνισε ότι 30 χρόνια πριν άρχισε η προσπάθεια των αμερικανοσιωνιστών να περάσει η παγκοσμιοποίηση και στην ελληνική κοινωνία μέσω της εκπαίδευσης. Στόχος τους ήταν η δημιουργία μιας οικουμενικής αγοράς χειραγωγημένης με τη διαμόρφωση μιας μαζικής υποκουλτούρας και καταναλωτικής κοινωνίας. Τελικός τους σκοπός ήταν η παγκόσμια διακυβέρνηση από όσους ελέγχουν τον παγκόσμιο πλούτο.

Βλέποντας οι αμερικανοσιωνιστές πριν λίγα χρόνια ότι οι προσπάθειές τους δεν ευοδώνονται λόγω κυρίως της εθνικής συνείδησης των λαών αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια τεχνητή οικονομική κρίση που εξήγαγαν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, όπου βρήκαν πρόσφορο έδαφος λόγω των εθνοπροδοτικών κυβερνήσεων, που καταχρέωσαν το λαό και υπόγραψαν τα κατάπτυστα μνημόνια. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει σχέδιο για να μας βγάλει από την κρίση. Τελειώνοντας τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή  παρά τις δολοφονίες , τις φυλακίσεις και τις διώξεις μένει σταθερή στη θέση της για την υπεράσπιση των συμφερόντων του ελληνικού Έθνους και δεν θα τον προδώσει ποτέ.

Με μια σεμνή και λιτή εκδήλωση εις μνήμη των φονευθέντων Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, τίμησε η Τ.Ο. Χίου τους Μάρτυρες του Εθνικού Αγώνος. Στις 7.05 μ.μ. άναψαν οι δάδες έξω από το γραφείο της Τ.Ο. και τηρήθηκε ενός λεπτού απόλυτης σιγής. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ομιλία του Γραμματέα και παρουσιάζοντας βίντεο με τα τραγικά γεγονότα της 1 Νοεμβρίου 2013. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn36#ixzz3IGxuBRrO

Exit mobile version