Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ομολογία αποτυχίας του Χαρδούβελη και η τραγική κατάσταση που επιφυλάσσεται στη χώρα μας

Η ομολογία αποτυχίας του Χαρδούβελη και η τραγική κατάσταση που επιφυλάσσεται στη χώρα μας

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομολογία για την ολοκληρωτική αποτυχία της κυβέρνησης από  τα λεγόμενα του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, ότι η Ελλάδα θα παραμείνει αιχμάλωτη και έρμαιο στις ορέξεις των δανειστών της για τις επόμενες τρεις και πλέον δεκαετίες. Έως ότου, δηλαδή, οι Έλληνες φορολογούμενοι αποπληρώσουν το 75% των δανεικών από αγορές και τρόικα, οπότε λήγει και το τελευταίο ομόλογο που εκδόθηκε μετά το «κούρεμα». Και, ίσως, τότε καταφέρουμε να ξεφύγουμε από τη στενή επιτήρηση των δανειστών.

Όσο και αν προσπάθησε ο Χαρδούβελης να αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις από την ομολογία του η τραγική αλήθεια δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Θα είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε τους διεθνείς τοκογλύφους όχι μόνο εμείς, αλλά και τα παιδιά και τα εγγόνια μας και ακόμη δεν θα έχουμε καταφέρει να πληρώσουμε το χρέος! Για τα παλιά και νέα δάνεια που έχει λάβει η Ελλάδα από τις αγορές και την τρόικα ο καταχρεωμένος Λαός της είναι υποχρεωμένος να πληρώσει μέχρι το 2040 το ποσό των 380 δισ. ευρώ!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, το βάρος αυτών των υποχρεώσεων αντιστοιχεί στο ποσό των 38.000 ευρώ (!) για κάθε Έλληνα, γεννημένο και αγέννητο. Μόνο οι τόκοι ξεπερνούν τα 100 δισ. ευρώ, ποσό δυσβάσταχτο στον προϋπολογισμό για την κάλυψη αυτής της δαπάνης.

Τις αμαρτίες των κυβερνήσεων του «συνταγματικού τόξου» τις πληρώνουν τόσο η παρούσα γενιά όσο και οι επόμενες. Οι ανάλγητοι ψευτοδημοκράτες δημιούργησαν έναν βρόχο που πνίγει κάθε ελπίδα για κοινωνικό κράτος, χωρίς προοπτική για ανάπτυξη και ευημερία. Τα λόγια περί «συνετής εξόδου» από το μνημόνιο και «μιας νέας σχέσης» με τους εταίρους που επικαλείται ο Χαρδούβελης δεν είναι παρά μία αποτυχημένη προσπάθεια να κρύψει την τραγική αλήθεια. Τα στοιχεία της Eurostat είναι αμείλικτα, καθώς αποκαλύπτουν ότι ένας στους τρεις Έλληνες ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ ένας στους τέσσερις ζει με «ψίχουλα» ακόμη και όταν παίρνει κάποιο κοινωνικό επίδομα. Η δραματική κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας δεν μπορεί να αντιστραφεί και συμβαδίζει με την άθλια εικόνα της συγκυβέρνησης.

Ο όρος «κυρίαρχη χώρα» είναι ανύπαρκτος όταν αφορά την κατεχόμενη μνημονιακή Ελλάδα της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, η οποία συστηματικά υπονομεύει τη Χώρα, υποθηκεύει την Εθνική της Ανεξαρτησία, ξεπουλά τη Δημόσια περιουσία της, εξαθλιώνει το Λαό και δημιουργεί ένα ζοφερό και αποτρόπαιο μέλλον για το Έθνος μας.

Σε λίγους μήνες η καταστροφική αυτή κυβέρνηση θα αποτελεί παρελθόν, αλλά το σύστημα θα έχει έτοιμη ως εναλλακτική λύση μια νέα εφεδρική συγκυβέρνηση, με  τον ΣΥΡΙΖΑ να πρωταγωνιστεί στη νέα τραγωδία που επιφυλάσσεται για την Πατρίδα και το Λαό. Η εκλογική, πολιτική και κοινωνική ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής αποτελεί την μόνη ελπίδα αντίστασης για τον Ελληνικό Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-omologia-apotuchias-tou-chardoubelh-kai-h-tragikh-katastash-pou-epifulass#ixzz3IGyisDp1

Exit mobile version