Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ταμήλος καρφώνει τη μασονοδεξιά: εκλεκτός του ΝΑΤΟ ο Δένδιας

Ο Ταμήλος καρφώνει τη μασονοδεξιά: εκλεκτός του ΝΑΤΟ ο Δένδιας

Ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την απροσδόκητη επιλογή των Βενιζέλου-Σαμαρά για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, επιλογή που ακούει στο όνομα Ν. Δένδιας.

Επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής για τις στενές σχέσεις του τέως υπουργού Προστασίας του Πολίτη και σφοδρού συκοφάντη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών με τον διεθνή σιωνισμό, ο βουλευτής της πατριδοκάπηλης ΝΔ Μιχ. Ταμήλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ανέφερε τα ακόλουθα: «Απορρίφθηκαν από τους Νατοϊκούς άλλα ονόματα που προτάθηκαν, ξέρουμε πως γίνονται αυτά»!

Πρόκειται ξεκάθαρα για μια δήλωση-ομολογία της απόλυτης υποτέλειας της χώρας στις επιταγές των ξένων, είτε αυτοί ονομάζονται δανειστές είτε «σύμμαχοι» σε διεθνείς οργανισμούς. Με απλά λόγια, ο νεοδημοκράτης βουλευτής αιτιολόγησε την μετακίνηση Δένδια στο ΥΠΕΘΑ ως απόφαση ξένων δυνάμεων, οι οποίες έχουν στην πραγματικότητα το αντεθνικό Κράτος υπό τον έλεγχό τους, επιτρέποντας την επιμέρους διοίκησή του στα χέρια των εγχώριων υποτακτικών τους.

Η μη αντίδραση δε, στις πρωτοφανείς τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κύπρο, από ελληνικής πλευράς, δικαιολογεί στο μέγιστο βαθμό την εμπιστοσύνη των νατοϊκών στο πρόσωπο του Δένδια.

Καθίσταται σαφές ακόμη και από τα ίδια της τα στελέχη ότι η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά αποτελεί μια από τις πλέον ξενόδουλες μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, η οποία εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων, αμερικανών και ευρωπαίων, αδιαφορώντας πλήρως για τα κυριαρχικά δικαιώματα του Ελληνισμού. Αποκαλύπτεται τέλος από τους ίδιους τους ψοφοδεξιούς, ο πρωταγωνιστικός ρόλος του φιλομασόνου Δένδια στην εκτέλεση των αντεθνικών και συνάμα αντισυνταγματικών εντολών των ξένων κέντρων που απεργάζονται την καταστροφή της Πατρίδος μας και την απόλυτη εξαθλίωση του Λαού μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-tamhlos-karfwnei-th-masonodejia-eklektos-tou-nato-o-dendias#ixzz3IH8wq11r

Exit mobile version