Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με πορτρέτο του Κεμάλ φωτογραφήθηκε ο διευθυντής που απέβαλε τον μαθητή, επειδή ζήτησε έπαρση της σημαίας

Με πορτρέτο του Κεμάλ φωτογραφήθηκε ο διευθυντής που απέβαλε τον μαθητή, επειδή ζήτησε έπαρση της σημαίας

Παρουσιάζουμε την φωτογραφία ντοκουμέντο όπως αναδείχθηκε από τα τοπικά μέσα της Κατερίνης όπου εμφανίζεται ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Κύριλλος Τσερμπάκ να καμαρώνει χαμογελαστός κάτω από το πορτρέτο του σφαγέων εκατομμυρίων Ελλήνων Κεμάλ Αττατούρκ.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της περιοχής η φωτογραφία είναι από επίσκεψη στην Τουρκία στα πλαίσια του προγράμματος Leonardo και έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου!

Χθες το πρωί ο μαθητής λυκείου που πήρε τρεις μέρες αποβολή επειδή ζήτησε να γίνεται έπαρση της Σημαίας και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος, κλήθηκε να εξιστορήσει το περιστατικό και ξεγύμνωσε την ανθελληνική προπαγάνδα στα σχολεία και τους ανθέλληνες εκπαιδευτικούς που τον απέβαλαν και τον συκοφάντησαν. Η Νεολαία ξυπνά – Εθνική Αντεπίθεση παντού!


Επιπλέον στο παρακάτω βίντεο που παραθέτουμε είναι εμφανής η ανθελληνική εμπάθεια του διευθυντή του σχολείου, που ενώ κατηγορεί τον μαθητή γενικά και αόριστα για δήθεν «προσβλητική συμπεριφορά του απέναντι στο διευθυντή, στους υποδιευθυντές και σε καθηγητές», δείχνει να τα έχει χαμένα. Στο τέλος μάλιστα της συνομιλίας με τον δημοσιογράφο, αφού του τελειώνουν τα όποια «επιχειρήματα», κλείνει άρον άρον την συζήτηση.

http://www.dailymotion.com/Enikos_gr

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή έχει ήδη καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό για την απαράδεκτη και ανθελληνική συμπεριφορά του διευθυντή.

ΠΡΟΣ TON ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΘΕΜΑ: «Αποβλήθηκε ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς του 2ου ΕΠΑ.Λ Κατερίνης επειδή ζήτησε να γίνεται η έπαρση της ελληνικής σημαίας και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος!»

Με τριήμερη αποβολή και με χαρακτηρισμούς όπως «αναρχικός», «ακραίος» και «φασίστας» ανταμείφθηκε ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς στο 2ο ΕΠΑ.Λ Κατερίνης, Γ. Δ., επειδή ζήτησε από τη διεύθυνση του σχολείου του να γίνεται έπαρση της ελληνικής σημαίας και να ακούγεται ο Εθνικός μας Ύμνος μια φορά την εβδομάδα. Το απαράδεκτο αυτό γεγονός έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία, με τους μαθητές να στηρίζουν τον νεαρό μαθητή και τα αιτήματα που κατέθεσε. Από την πλευρά του ο διευθυντής του σχολείου, Κύριλλος Τσερμπάκ, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ψελλίζοντας κάτι ακατανόητα για συμπεριφορά που αντιβαίνει στον κανονισμό του σχολείου κλπ, χωρίς να εξηγεί γιατί η τιμωρία για την όποια συμπεριφορά επιβλήθηκε μετά το ζήτημα που δημιουργήθηκε για την έπαρση της σημαίας. Είναι φανερό ότι όλοι αυτοί οι κύκλοι καθηγητών και γενικότερα εκπαιδευτικών που έχουν καταστρέψει την Παιδεία στον τόπο μας χύνοντας επί δεκαετίες το ανθελληνικό τους δηλητήριο έχουν αποθρασυνθεί και απαιτείται η απάντηση της Πολιτείας να είναι άμεση, ξεκάθαρη και αποτελεσματική.     

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

1) Θα αποδοθούν οι πειθαρχικές και άλλες ευθύνες στη διεύθυνση του συγκεκριμένου σχολείου για την εν λόγω απαράδεκτη απόφασή της;

2) Θα πράξει τα δέοντα ούτως ώστε σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας μας να γίνεται η έπαρση της σημαίας μας και η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου όπως ορίζει ο νόμος;

Αθήνα 06/11/2014
Ο ερωτών βουλευτής
Νικόλαος Μίχος
Βουλευτής Ευβοίας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-portreto-tou-kemal-fwtografhthhke-o-dieuthunths-pou-apebale-ton-mathhth#ixzz3IQAzUuF8

Exit mobile version