Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

enoples-dynameis1

Δεν πρόλαβε να πάρει το υπουργείο Εθνικής Αμύνης ο «πογκρομιστής» (διότι εξαπέλυσε πογκρόμ κατά της Χρυσής Αυγής…) Δένδιας κι άρχισαν τα… όργανα. Έτσι, γνωστός ακροαριστερός που ταυτοχρόνως είναι και… αστυνομικός συντάκτης μεγάλου καναλιού, αναρωτιέται από την ιστοσελίδα που έχει στήσει (η οποία προβάλλει πάντοτε τα μανιφέστα των κόκκινων ληστοτρομοκρατών, με ευνοϊκά σχόλια…), αν θα συνεχίσει ο «πογκρομιστής» το πογκρόμ κατά της Χρυσής Αυγής και στις Ένοπλες Δυνάμεις και ευθέως του συστήνει να το πράξει. Ιδού οι συστάσεις του κομμουνιστή: 

«Θα συνεχίσει ο Δένδιας το κυνήγι της Χρυσής Αυγής και στις Ένοπλες Δυνάμεις;

Ο Νίκος Δένδιας ως υπουργός Δημοσίας Τάξεως κλήθηκε να διαχειριστεί το θέμα της Χρυσής Αυγής. Έχοντας τελείως διαφορετική αντίληψη από τον τότε Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, συγκρούστηκε μαζί του για τον τρόπο αντιμετώπισης της οργάνωσης. Ήταν υπέρ της σκληρής αντίδρασης. Δεν δίστασε να “ξηλώσει” πολύ κόσμο από την Αστυνομία. Για όσους υπήρχαν ακόμη και υποψίες για “διευκολύνσεις” ή για “στραβά μάτια” προς τη Χρυσή Αυγή έφυγαν.

Γι΄ αυτή του την επιλογή δέχτηκε σφοδρότατη επίθεση από την ΧΑ αλλά και από τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης που ελέγχει απόλυτα. “Ταγμένο” στην Χρυσή Αυγή site εξαπέλυε επί μέρες χυδαίες επιθέσεις κατά του Δένδια για τις φωτογραφίες του από επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, όπου φόρεσε κιπά, δηλαδή το “εβραϊκό καπέλο προσευχής”. Το γεγονός ότι οι σχέσεις της Ελλάδος με το Ισραήλ και σε στρατιωτικό επίπεδο πλέον είναι εξαιρετικές δεν απασχόλησε ούτε τους χρυσαυγίτες, ούτε το “αμυντικό” τους site.

Οι επιθέσεις είχαν προκαλέσει το αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Ο Δένδιας είχε οργιστεί και η καταπολέμηση της ΧΑ του έγινε -λένε κάποιοι- εμμονή.

Το ερώτημα που αρκετοί αξιωματικοί με τους οποίους συνομιλήσαμε θέτουν είναι εύλογο: Θα “ανοίξει” θέμα για την εξάλειψη των ελάχιστων χρυσαυγίτικων θυλάκων εντός ΕΔ; Δύσκολο να το κάνει δεν είναι, γιατί οι μικρές “εστίες” της ΧΑ είναι εδώ και καιρό εντοπισμένες . Απλά κανείς μέχρι τώρα δεν θέλησε να “ασχοληθεί σοβαρά” και να τις εξαφανίσει. Ουδείς ήθελε να “γίνει φασαρία” στις Ένοπλες Δυνάμεις αν κι όλοι γνώριζαν και γνωρίζουν που υπάρχει θέμα.

Η εκλογή των δύο απόστρατων στρατηγών στην Ευρωβουλή με το ψηφοδέλτιο των χρυσαυγιτών έκανε τεράστια ζημιά στις ΕΔ . Η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών των ΕΔ αισθάνεται τουλάχιστον αδικημένη αλλά και αγανακτισμένη που “χρεώνεται” τα ατοπήματα των ελάχιστων. Και θα έβλεπε πολύ θετικά να γίνεται μια ουσιώδης έρευνα από την οποία θα προκύψουν σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις για το τι ισχύει και τι όχι σχετικά με την διείσδυση της ακραίας οργάνωσης στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τα θέματα που έχει να διαχειριστεί ο Δένδιας είναι ασφαλώς πολλά και μεγάλα. Αλλά και να εξαφανιστεί κάθε σκιά και “ρετσινιά” για τις ΕΔ είναι επίσης σημαντικό».

(ΥΓ): Ας το επιχειρήσει! Βέβαια, άλλο Σώματα Ασφαλείας κι άλλο Ένοπλες Δυνάμεις… Και ο νοών νοείτω!

πηγή

Exit mobile version