Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Σαλαμίνα, Τρίπολη

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Σαλαμίνα, Τρίπολη

Το απόγευμα της Τέταρτης πλήθος κόσμου παρακολούθησε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Σερρών Άρτεμη Ματθαιόπουλου.

Ομιλία στην Τ.Ο. Σαλαμίνος για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Προλογίζοντας ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου έδωσε συγχαρητήρια στους παρευρισκόμενους συναγωνιστές /στριες, διότι παρά την πολεμική που δέχεται το κίνημα μας στο σύνολό του, έχουν μείνει όρθιοι, πιστοί στις ιδέες και στην γραμμή του Κινήματος, κάνοντας ασταμάτητα δράσεις στο νησί, συμμετέχοντας σε όλες τις κοινές δράσεις της περιφέρειας και όπου αλλού μας έχει ζητηθεί από την ηγεσία.

Κατόπιν τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής, βουλευτής Σερρών και μέλος του πολιτικού συμβουλίου Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος ανέφερε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, αρχίζοντας από το σημερινό κατάπτυστο γεγονός της κόντρας Κανέλλης – Στύλιου μέσα στην βουλή, για το Κυπριακό – ΑΟΖ και την προδοτική θέση Βενιζέλου – Κυβέρνησης, για το επεισόδιο που είχε με τον Μπουτάρη στον δήμο της Θεσσαλονίκης και την άδικη προφυλάκιση του Αρχηγού και λοιπών συναγωνιστών.

Η ομιλία του έκλεισε λέγοντας ότι οι επερχόμενες εκλογές θα φέρουν αξιωματική αντιπολίτευση τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή. Ο συναγωνιστής καταχειροκροτήθηκε από την κατάμεστη, για ακόμα μια φορά αίθουσα. Στο τέλος και σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό ύμνο.

Την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η μηνιαία ολομέλεια της Τ.Ο. Τριπόλεως του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή. Τα μέλη και οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής  με μια σεμνή και λιτή τελετή τιμήσαμε τους  Ήρωες Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Μετά την  συγκινητική ομιλία του συναγωνιστή Τάσου Γιαννατσή και την σύντομη εξιστόρηση των γεγονότων πριν και μετά την 1η Νοέμβρη από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Μπέλμπα Απόστολο , τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Ηρώων. Ο Αγώνας του Γιώργου και του Μάνου συνεχίζεται.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn38#ixzz3ITDT5gyp

Exit mobile version