Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι «μαϊμούδες» κατέβηκαν από τα δέντρα και κάνουν δημοσκοπήσεις για τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου

Οι «μαϊμούδες» κατέβηκαν από τα δέντρα και κάνουν δημοσκοπήσεις για τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου

“Αξιοπιστία”: Πριν τις ευρωεκλογές η Metron Analysis έδινε την ΝΔ πρώτο κόμμα και στην Χρυσή Αυγή 4,3% – Τελικά πήραμε 9,4%

Θυμίζουμε εν τάχει την δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Παραπολιτικά», λίγο πριν τις ευρωεκλογές, με δικά τους λόγια: “Συγκεκριμένα, η ΝΔ βρίσκεται μπροστά στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές συγκεντρώνοντας το 20,6% έναντι 20% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν το Ποτάμι με 7,8%, το ΚΚΕ με 4,8% η ΧΑ με 4,3%, η Ελιά με 4,2%, οι ΑΝΕΛ με 3,7% η ΔΗΜΑΡ με 1,6%, το ΛΑΟΣ με 1,4% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%.”

Τελικά η ΝΔ έχασε τις εκλογές και το Ποτάμι βρέθηκε πολύ πίσω από την Χρυσή Αυγή που πήρε 9,4%. Κοινώς η Metron Analysis έπεσε ολοκληρωτικά έξω στις προβλέψεις της, σε σημείο να υπάρχει υπόνοια δόλου και χάλκευσης των στοιχείων.

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών:

Πάμε να δούμε τώρα τη νέα δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας για την ίδια εφημερίδα που μόλις εκδόθηκε. Μάλιστα πριν παραθέσουμε τα στοιχεία, έχει προαναγγελθεί δημοσκοπική καταιγίδα με μία δημοσκόπηση την εβδομάδα, με την λογική της διάδοσης του ψεύδους στην προπαγάνδα, «πες, πες, κάτι θα μείνει».

Σύμφωνα με τα νέα χαλκευμένα στοιχεία που παρουσιάζει η εφημερίδα, τα ποσοστά των κομμάτων είναι τα εξής:

Νέα Δημοκρατία: 19,9%
ΣΥΡΙΖΑ: 24,5%
ΠΑΣΟΚ: 3,8%
ΑΝΕΛ: 3,6%
Χρυσή Αυγή: 4,5%
ΚΚΕ: 4,0%
Ποτάμι: 7,7%

Κοιτώντας τα στοιχεία συγκριτικά με την προαναφερθείσα δημοσκόπηση της Metron Analysis, πριν ακριβώς τις ευρωεκλογές, μπορούμε να αντιληφθούμε τα πραγματικά στοιχεία που έλαβε η εταιρεία πριν αυτά παραποιηθούν με «εντολή Σαμαρά».

Πριν τις εκλογές η εταιρεία έδινε «νίκη της ΝΔ» και τελικά ήρθε ήττα με τέσσερις μονάδες διαφορά. Τώρα δίνει διαφορά έξι μονάδων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, στα ποσοστά με αναγωγή. Αυτό σημαίνει ότι η πραγματική διαφορά είναι τουλάχιστον στις δέκα μονάδες.

Η Χρυσή Αυγή έπαιρνε δημοσκοπικά 4,3%, ενώ το πραγματικό αποτέλεσμα ήταν 9,4%. Το γεγονός ότι πλέον η εταιρεία μας δίνει 4,5%, δείχνει ότι τα πραγματικά ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου είναι διψήφια, ενώ το Ποτάμι υφίσταται μείωση των ποσοστών του, όπως και όλα τα υπόλοιπα μικρότερα κόμματα, όπως ΚΚΕ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ. Παραθέτουμε σχετικά την εικόνα από τα ποσοστά της δημοσκόπησης προ των ευρωεκλογών για ευκολότερη συγκριτική μελέτη και γέλιο επί των αποτελεσμάτων που δίνει η εν λόγω εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-maimoudes-katebhkan-apo-ta-dentra-kai-kanoun-dhmoskophseis-gia-ta-upogei#ixzz3ITcJMdbM

Exit mobile version