Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έτοιμος να αποχαιρετήσει και ο Μαριάς; Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

Έτοιμος να αποχαιρετήσει και ο Μαριάς; Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

Σημάδια εμφανούς διάλυσης και αποσύνθεσης εμφανίζει το μόρφωμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ). Το συνονθύλευμα αυτό του Καμμένου, το οποίο μετά βίας εξέλεξε Ευρωβουλευτή στις εκλογές του Ιουνίου βλέπει συνεχώς την δύναμή του να συρρικνώνεται και δεν μπορεί να αποκλειστεί το γεγονός να μην καταφέρει καν να φτάσει στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ακόμη και ο μοναδικός ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ, ο Νότης Μαριάς, δείχνει ότι επιθυμεί «να την κάνει» από το κόμμα, καθώς με ανακοίνωσή του ρίχνει «πόρτα» στο συνέδριο των ΑΝΕΛ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Νοεμβρίου, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να παραστεί σ΄αυτό. Ως δικαιολογία επικαλείται το γεγονός ότι δεν είναι μέλος των ΑΝΕΛ, αλλά ανήκει στο κίνημα(…) «Αντιμνημονιακοί πολίτες», ενώ ξεκαθαρίζει επίσης ότι δεν αποδέχεται την τοποθέτησή του στην επιτροπή του συνεδρίου.

Για την ακρίβεια η ανακοίνωση του Μαριά έχει ως εξής: «Είναι γνωστό ότι δεν είμαι μέλος των ΑΝ.ΕΛ. καθώς ανήκω στο Πολιτικό Κίνημα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Επομένως, δεν πρόκειται να συμμετάσχω στο συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ., που αποτελεί άλλωστε καθαρά εσωτερική διαδικασία του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και φυσικά δεν αποδέχομαι την τοποθέτησή μου στην επιτροπή διοργάνωσης του συνεδρίου των ΑΝ.ΕΛ». Η φυλλοροή των βουλευτών και των στελεχών του μορφώματος Καμμένου προς την ΝΔ (από την μια μεριά) και προς τον ΣΥΡΙΖΑ (από την άλλη) είναι προφανής.

Οι τύποι επιθυμούν να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι. Εις ό,τι αφορά, όμως, τους εναπομείναντες υποστηρικτές των ΑΝΕΛ είναι δεδομένο ότι η ιδιοσυγκρασία τους δεν είναι δυνατόν να τους οδηγήσει ούτε προς την ΝΔ ούτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Η αντιμνημονιακή και πατριωτική τους συνείδηση θα τους οδηγήσει αναμφίβολα στον Μοναδικό Πολιτικό Φορέα, ο οποίος έχει αποδείξει με συνέπεια την έμπρακτη σύζευξη λόγων και έργων στα όσα ενστερνίζεται στο Εθνικό και Κοινωνικό επίπεδο.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως δεν πρόδωσε την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που την ανύψωσαν στην Τρίτη Πολιτική Δύναμη του Τόπου, έτσι ακριβώς θα πράξει και με τους εισερχόμενους πρώην ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ, οι οποίοι θα την ανυψώσουν πολιτικά και εκλογικά ακόμη περισσότερο.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/etoimos-na-aposkirthsei-apo-tous-anel-kai-o-marias-o-teleutaios-na-kleisei#ixzz3IW9TnOkB

Exit mobile version