Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Δεν υπάρχει λόγος να απορεί κανείς με τα χάλια της Ελληνικής υποτίθεται παιδείας. Όταν στις εκλογές των εκπαιδευτικών, γενικώς η αριστερά λαμβάνει περίπου το 80%  αυτών που έλαβαν μέρος, γιατί και η αποχή είναι μεγάλη, δεν χρειάζεται να ψάξεις για τα αίτια τα οποία ταλανίζουν την παιδεία σαράντα σχεδόν χρόνια. Βλέπουμε λοιπόν στα αποτελέσματα ποια είναι η ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχουν οι εγκάθετοι ινστρούχτορες της αριστεράς και της βαθύτατου σκοταδιού. Στρατιές αναλφάβητων. Σαν απόδειξη των παραπάνω δεν έχει κανείς παρά να διαβάσει τα γραφόμενα στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για να καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος. Όταν η μεταπολίτευση και οι μετέπειτα κυβερνήσεις έβαλαν σαν στόχο ένα από τους πυλώνες του ελληνικού έθνους, δηλαδή τη γλώσσα, πρώτα με τη κατάργηση του πολυτονικού και κατόπιν από τη παύση των αρχαίων ελληνικών στους μαθητές το έργο των αριστερών έγινε πολύ εύκολο. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι και τα βιβλία της ιστορίας τύπου Ρεπούση  και άλλων διακεκριμένων γενίτσαρων τα οποία δείχνουν την απέχθεια των διεθνιστών αριστερών για ότι Ελληνικό και εθνικό.

Θεωρώντας τη παιδεία φέουδο η αριστερά δεν δίστασε να προβεί ακόμη και σε δολοφονικές ενέργειες εναντίον Ελλήνων εκπαιδευτικών, οι οποίοι θέλησαν να εκτεθούν στη ψήφο των συναδέλφων τους με το εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής. Ας το πάρουν απόφαση η Ελληνική νεολαία δεν τους ανήκει τους έχει γυρίσει τη πλάτη και σύντομα θα το διαπιστώσουν στις επερχόμενες εκλογές όπου Ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα είναι η Εθνική αντιπολίτευση της πατρίδας.

Π.Ν. 

Η Χρυσή Αυγή στις «μαύρες λίστες» των Σιωνιστικών ΜΚΟ,  ανάμεσα στο Ισλαμικό Χαλιφάτο και την Αλ Κάιντα!

Φαίνεται ότι δεν πήραμε «χαμπάρι» στα καλά ότι οι Έλληνες σωτήρες μας δουλεύουν και μας γράφουν. Προ καιρού στον αγώνα Σερβίας-Αλβανίας , οι Αλβανοί σήκωσαν χάρτη που είχε την μισή Ελλάδα , αλβανική. Και ο Παπούλιας τους μάλωσε. Μετά, αλάλαζαν : «Χριστιανοί θα σας κάψουμε» , και οι εδώ σωτήρες έξυναν τα φρύδια τους. Ιδιαίτερα ο μέγας Αντωνάκης που τους άφησε προ ετών να έλθουν  εδώ και να αλωνίζουν. Στην Ουκρανία, οι εκεί Έλληνες , δεινοπαθούν. Επτά άτομα σκοτώθηκαν στη Μαριούπολη από ρουκέτα και το υπουργείο εξωτερικών του γνωστού συνταγματολόγου, εξέφρασε απλά τη θλίψη του. Το τούρκικο καράβι προχθές έκανε βόλτες επί δεκαέξι ώρεςμεταξύ Ευβοίας και Αττικής αλλά εμείς παρακολουθούσαμε με ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Όλοι οι ανθέλληνες επιβραβεύονται και σειρά αυτή τη φορά είχε ο ελληνογερμανός Χατζημαρκάκης όστις χαρακτήριζε τον Ελληνικό λαό διεφθαρμένο και τεμπέλη στο ευρωκοινοβούλιο και προς αναγνώριση των διακεκριμένων υπηρεσιών διορίστηκε από το Βενιζέλο πρέσβη εκ προσωπικοτήτων με αρκετές χιλιάδες ευρώ μηνιαία  αποζημίωση.

Ως πότε θα είμαστε τα κοροΐδα ώστε να πλουτίζουν οι κλέφτες στη πλάτη μας;

Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Σ.Μ.

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ένοπλων Δυνάμεων: Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Πριν μερικά χρόνια έβλεπες τις αναμνηστικές φωτογραφίες των σχολείων από τα χωριά της Ελληνικής υπαίθρου να υπάρχουν πολλά Ελληνόπουλα και τα χωριά μας να μοιάζουν με πραγματικές κυψέλες όπου οι άνθρωποι παρά τις δυσκολίες είτε σε οικονομικά είτε από την άποψη των ανέσεων γέλαγαν διασκέδαζαν και ζούσαν μια ζωή ελεύθερη . Με μια λέξη δηλαδή ζούσαν Ελληνικά που σημαίνει αληθινά. Ήξεραν ποιοι ήταν και τι ήθελαν. Ερευνούσαν και προσπαθούσαν να αποκτήσουν, ότι τους έκανε δυνατούς. Να αποφεύγουν ότι έκανε κακό στο σώμα και στη ψυχή τους. Η ζωή στους τόπους καταγωγής τους βοηθούσε ώστε να κατανοήσουν  βαθιά τις ρίζες τους . Να νιώθουν μέσα στις φλέβες τους να σφυροκοπούν οι πρόγονοι το σίδερο με ο οποίο κατασκεύαζαν τις ασπίδες και τα σπαθιά, πιασμένοι στο χορό του Αίματος και της Φυλής, δίνοντας σου τις παρακαταθήκες για τον αέναο αγώνα για πατρίδα και πίστη.

Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου όπου ο άνθρωπος από ελεύθερος και δυνατός κλείστηκε σε κλουβιά(διαμερίσματα) θαμμένος από τόνους μπετό σε πόλεις τέρατα που κανείς δεν γνωρίζει το διπλανό του και έγινε δούλος και υποτακτικός. Τα δέντρα ξεριζώθηκαν τα ποτάμια μπαζώθηκαν και όλοι τρέχουν να υπηρετήσουν το έναν και μοναδικό τους αφέντη. Την ύλη. Το χρήμα. Ασφαλώς αυτό στις μέρες της παντοκρατορίας του υλισμού πληρώνεται αδρά ώστε να υπάρχει το δέλεαρ του εύκολου  χρήματος.

Ο ψεύτικος καθωσπρεπισμός,υποτίμησε τον εργάτη της γης και του μόχθου και έτσι αποφάσισε να τον μετατρέψει σε μεταπράτη και μεσάζοντα και ότι άλλο μπορούσε να τον αποκόψει από τις ρίζες του ώστε από ελεύθερος να γίνει ένας πρόθυμος και καλός δούλος.

Τα αποτελέσματα αυτής της βίαιης αστυφιλίας βιώνουμε σήμερα στη χειρότερη μορφή . Εκατομμύρια άνεργοι στα αστικά κέντρα και μια ύπαιθρος η οποία έρημη πια περιμένει τους «νέους Έλληνες» από κάθε γωνιά της γης για να την εποικήσουν.

Ειρωνευόμενος από τηλεοράσεως ο Α. Γεωργιάδης είπε ότι η Χρυσή Αυγή θέλει να γυρίσει τους Έλληνες στο χωράφι, θεωρώντας μάλλον υποτιμητικό να είσαι γεωργός, κτηνοτρόφος και να ζεις από τη γη. Για ένα μεσάζοντα του μόχθου ενός συγγραφέα ο οποίος πουλά βιβλία τα οποία δεν έχει γράψει ο ίδιος θα συμφωνήσουμε μαζί του. Αυτό που υπηρετεί δεν τρέφει σεβασμό για την εργασία. Η εργασία είναι χειρωνακτική ή πνευματική και είναι τίτλος τιμής. Τα υπόλοιπα είναι παρασιτισμός.

Αυτό το κατήφορο της Ελληνικής κοινωνίας  μπορεί και θέλει να το αλλάξει μόνο Η Χρυσή Αυγή.

Π.Ν.

Καμία Θυσία δεν πάει χαμένη στον Αγώνα για την Ελευθερία της Πατρίδας – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕ … ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

Δεν το έμαθε ποτέ κανείς. Όπως φυσικά και του αγέννητου παιδιού της που κάηκε μαζί της στον δολοφονικό εμπρησμό της ΜΑΡΦΙΝ στις 5 Μαΐου 2010…Στη μνήμη της δεν έγινε ούτε ένα συλλαλητήριο, πέρα από αυτά που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή. Κανείς δεν έγραψε τραγούδι. Ο σύζυγος κι η οικογένεια της δεν διεκτραγώδησαν τον πόνο τους στην εκπομπή κανενός Σταύρου Θεοδωράκη. Κανένας Πρετεντέρης ή Τρέμη δεν απαίτησαν από τους δικαστές την άμεση προφυλάκιση των δολοφόνων της. Κανένα Μέγκα, Αντένα, Σκάι, Σταρ, Άλφα δεν έκανε αφιέρωμα στην στυγερή δολοφονία της. Κανένας Σαμαράς δεν έκανε δηλώσεις διεθνώς ότι πάταξε το τέρας της ανεξέλεγκτης βίας που οδήγησε στη δολοφονία της. Κανένας Δένδιας δεν συνέλαβε τους δολοφόνους της… Κανένας εισαγγελέας δεν βρήκε μάρτυρες που να αποκαλύψουν μέσα σε μια εβδομάδα την εγκληματική συμμορία που την σκότωσε. Βλέπετε κανείς δεν ενδιαφερόταν να την κάνει τηλεοπτικό σόου η να την εκμεταλλευθεί πολιτικά. Γιατί όπως φώναζαν οι δολοφόνοι της προτού πετάξουν τις μολότοφ που την σκοτώσουν: «Να καείτε, να καείτε, στις τράπεζες δουλεύετε”. Κι εκείνη η Αγγελική λίγο προτού ξεψυχήσει. μιλώντας στο κινητό, στον τρομαγμένο σύζυγο της του είπε: «Δεν μπορώ να σου μιλήσω άλλο. Πνίγομαι». Και μαζί της πνίγηκε το αγέννητο παιδί της. Θύματα της διεστραμμένης λογικής κάποιων φανατικών περί δήθεν «κοινωνικών αγώνων».

Λ. Μ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-9-noembriou-2014#ixzz3IWVeVlMs

Exit mobile version