Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Λέσβος, Θάσος, Ρόδος

Ακόμη μια ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Καβάλας στις Κρηνίδες. Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 το πρωί, η ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο. Καβάλας, στην λαϊκή αγορά των Κρηνίδων, δράση κατά την οποία μοιράστηκαν εφημερίδες και ενημερωτικά έντυπα με τις θέσεις του Κινήματός μας.

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων που διενεργούνται από την Τ.Ο. Καβάλας με σκοπό την ενημέρωση των θέσεων της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστές από την τοπική μας επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά του χωριού Κρηνίδες και μοίρασαν εφημερίδες και έντυπο υλικό στους μικροπωλητές και στους περαστικούς καταναλωτές. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πάρα πολύ θετική, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που, πέρα από το ενημερωτικό υλικό ήθελαν να συνομιλήσουν με τους συναγωνιστές και ιδιαίτερα με τον γραμματέα της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστή Δημήτριο Βογιατζή.

Παρ’ όλη την νωχελική κίνηση που επικρατεί στις λαϊκές αγορές η ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής ήταν μια ευχάριστη έκπληξη που έφερε ένα ελπιδοφόρο κλίμα και. Ο βομβαρδισμός των πολιτών με άδικους και πολλούς φόρους έχει φέρει τον Έλληνα σε μια πρωτοφανή φτωχοποιήση και το αποτέλεσμα αυτό καταγράφεται παντού στην αγορά διότι δεν υπάρχει ουσιαστικά ρευστό στην αγορά.

Αρκετοί περαστικοί ρώτησαν τους συναγωνιστές για τους άδικα προφυλακισμένους συναγωνιστές που βρίσκονται στα κελιά της τιμής και μας ζήτησαν να μεταφέρουμε την συμπαράσταση τους. Γεγονός που αποδεικνύει ότι ο Ελληνικός λαός καταλαβαίνει το δίκαιο του αγώνα μας και αρχίζει και αφυπνίζεται. Εμείς πάντως τους υποσχόμαστε ολοκληρωτικό αγώνα για την τελική νίκη, γιατί σε κάθε περίπτωση η προσωρινή νίκη δεν είναι παρά μια εφήμερη οπισθοχώρηση του συστήματος για να ανασυνταχθεί και να ξανά επιτεθεί.

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Χρυσής Αυγής είναι και η μοναδική λύση για το αδιέξοδο που έχει βρεθεί η χώρα μας. Μόνο η Χρυσή Αυγή ως κυβέρνηση θα μπορέσει να απαλλάξει τον Έλληνα από κάθε κοινωνική αδικία που έχει επιφέρει στον λαό μας η προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά.

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου ο γραμματέας της Τ.Ο. Λέσβου του Λαϊκού συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Τριανταφυλλίδης Βαρθολομαίος και μέλη της τοπικής κατέθεσαν στεφάνι προς τιμήν της επετείου της απελευθέρωσης της Λέσβου απ τον Τούρκικο ζυγό.

Η κατάθεση έγινε αμέσως μετά την επίσημη εκδήλωση μιας και οι τοπικοί άρχοντες ακολουθώντας πιστά τις εντολές Σαμαρά και Αθανασίου μας δήλωσαν ότι δεν μπορούμε να καταθέσουμε κατά τη διάρκεια της τελετής. Απόφαση που έλαβαν χθες το μεσημέρι και δεν μας ανακοίνωσαν ποτέ επίσημα.

Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου η τοπική οργάνωση Λέσβου πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης σε χωριά της Νότιας Λέσβου.

Μνημόσυνο για τον Μάνο και τον Γιώργο στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου. Την Τετάρτη 05.11.2014, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Θάσου, η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση, όπου μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο για τους ήρωες Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη, με αφορμή την επέτειο ενός χρόνου από την άνανδρη δολοφονία τους στις 01.11.2013.

Το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα των κλεφτών και των απατεώνων, είναι ο ηθικός αυτουργός που όπλισε και εξώθησε τους αριστερούς τρομοκράτες στην άνανδρη δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας. Καθήκον δικό μας είναι η συνέχιση του Αγώνα και η ευόδωση του Σκοπού για τον οποίο έπεσαν ο Γιώργος και ο Μάνος.

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Ρόδου πραγματοποιήθηκε από την συναγωνίστρια Λυμπεροπούλου Κατερίνα. Ένας χρόνος συμπληρώθηκε αυτές τις μέρες από την στυγερή δολοφονία των δύο νεαρών εθνικιστών του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Ένας χρόνος χωρίς τον Γιώργο και τον Μάνο που η δολοφονία τους έγινε θυσία που χαλύβδωσε συνειδήσεις και πίστη, έγιναν σύμβολα χαραγμένα σε μυαλά και καρδιές και ατσάλωσαν την αποφασιστικότητα, την επιμονή, την διάθεση για αγώνα των συναγωνιστών τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn39#ixzz3IZ7bAu00

Exit mobile version