Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο: Η Ευρώπη προ των ευθυνών της, 31 χρόνια μετά την ανακήρυξη του ψευδοκράτους

Την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, η Χρυσή Αυγή διοργανώνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μια εκδήλωση για την Κύπρο με θέμα: Η Ευρώπη προ των ευθυνών της, 31 χρόνια μετά την ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Ομιλητές θα είναι οι Ευρωβουλευτές του Κινήματος κ.κ. Ελευθέριος Συναδινός, Λάμπρος Φουντούλης, Γεώργιος Επιτήδειος, καθώς και οι συναγωνιστές Χρίστος Χρίστου (πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ.) και ο Άγγελος Ιωάννου εκπρόσωπος του νομικού τμήματος.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η καταδίκη του ψευδοκράτους και της τουρκικής προκλητικότητας στην κυπριακή ΑΟΖ. Το συγκεκριμένο συνέδριο διοργανώνεται με πρωτοβουλία των Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.

Για πρώτη φορά οι Έλληνες Εθνικιστές Ευρωβουλευτές μιλούν για την παραβίαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ευρώπη. Θίγουν την πολιτική ανυπαρξίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και την υποκρισία της.

Για τους Έλληνες αλλά και για τους Ευρωπαίους Εθνικιστές η Κύπρος είναι κοντά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekdhlwsh-sto-eurwkoinoboulio-h-eurwph-pro-twn-euthunwn-ths-31-chronia-meta#ixzz3IKCdipIM

Exit mobile version