Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χαστούκι Σόιμπλε σε σαμαροβενιζέλους: ΔΕΝ θα βγείτε από το μνημόνιο γιατί δεν ολοκληρώσατε τις «μεταρρυθμίσεις»

Χαστούκι Σόιμπλε σε σαμαροβενιζέλους: ΔΕΝ θα βγείτε από το μνημόνιο γιατί δεν ολοκληρώσατε τις «μεταρρυθμίσεις»

Βροχή πέφτουνε τις τελευταίες ημέρες τα… χαστούκια στα μούτρα των Σαμαροβενιζέλων, όπως στην… ταινία της Βουγιουκλάκη «Το ξύλο βγήκε απ’ τον παράδεισο». Και μάλιστα από «φίλους»!

Το νέο χαστούκι, λοιπόν, τους το έριξε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφκαγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξη τύπου, μια ημέρα μετά το Eurogroup:

«Στην Ελλάδα η εξέταση της πορείας του προγράμματος δεν μπορεί ακόμη να ολοκληρωθεί, γιατί σημαντικό κομμάτι των μεταρρυθμίσεων που συμφωνήθηκαν δεν έχει τελειώσει. Απευθύναμε έκκληση στην Ελλάδα, να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατόν το πρόγραμμα. Αυτό είναι η προϋπόθεση για οποιαδήποτε συζήτηση που μπορεί κανείς πιθανώς να κάνει, ή να μην κάνει, μετά το τέλος του προγράμματος».

Αυτό βεβαίως σημαίνει πρακτικά ότι οι Γερμανοί κατακτητές τους θεωρούν ξοφλημένους και πάνε για τους… επόμενους κατοχικούς ψευτοκυβερνήτες της Μπανανίας!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chastouki-soimple-se-samarobenizelous-de-tha-bgeite-apo-to-mnhmonio-giati-d#ixzz3IZgWTtE0

Exit mobile version