Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στημένο παιχνίδι Σαμαροβενιζέλων-Τρόικα με τις 100 δόσεις για να καλύψουν το νέο μνημόνιο!

Στημένο παιχνίδι Σαμαροβενιζέλων-Τρόικα με τις 100 δόσεις για να καλύψουν το νέο μνημόνιο!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Όπως ανακοινώθηκε, η τρόικα γύρεψε από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση των φαύλων, να αποσύρει το νόμο των 100 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς επίσης και τη ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια των επιχειρήσεων. Κι αυτή η απαίτηση γίνεται με το αιτιολογικό, ότι αφενός μεν η συγκυβέρνηση δεν συνεννοήθηκε μαζί της όταν τα ψήφιζε (οι 100 δόσεις στο δημόσιο και τα ταμεία έχουν ήδη ψηφιστεί, η ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια» των επιχειρήσεων έχει κατατεθεί προς ψήφιση στη βουλή)  και αφετέρου δε, γιατί θα αυξηθεί το δημοσιονομικό κενό του 2015, το οποίο με τους μέχρι τώρα υπολογισμούς θα φτάσει το 1,5 δισ. ευρώ.

Ήδη, η συγκυβέρνηση διαμηνύει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει αποδεκτή μία τέτοια παράλογη -όπως τη χαρακτηρίζει- απαίτηση της τρόικα και ότι είναι έτοιμη να πάρει το… ντουφέκι της. Ο δε αρμόδιος υπουργός (Μητσοτάκης ο νεώτερος), εμφανισθείς σε εκπομπή του Αυτιά, είπε ότι η ρύθμιση για τις 100 δόσεις είναι νόμος του κράτους και θα εφαρμοστεί.

Πρόκειται βέβαια για μια ακόμα στημένη ιστορία, με σκοπό την εξαπάτηση του ελληνικού λαού! Για να καλύψουν το νέο Μνημόνιο που έρχεται (το επονομαζόμενο memorandum ECCL), βρήκαν αυτή την υπόθεση με τις 100 δόσεις, που η κακιά τρόικα δήθεν απαιτεί να καταργηθεί, η… λαοπρόβλητη συγκυβέρνηση… αντιστέκεται μέχρις εσχάτων και στο τέλος υποχωρεί η τρόικα και… ζήτω στους… γίγαντες Σαμαροβενιζέλους που μας… έσωσαν!

Όσοι είναι βλάκες, ας τους πιστέψουν!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sthmeno-paichnidi-samarobenizelwn-troika-me-tis-100-doseis-gia-na-kalupsoun#ixzz3IalPypfb

Exit mobile version