Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αβραμόπουλος: Θα συγκυβερνήσουμε με τον Σύριζα αν το αποφασίσει ο… λαός

Αβραμόπουλος: Θα συγκυβερνήσουμε με τον Σύριζα αν το αποφασίσει ο... λαός

Γράφει ο Αντίοχος

Όσο πλησιάζουν οι πρόωρες εκλογές του Μαρτίου, όλο και πιο κοντά έρχεται η «μεγάλη συγκυβέρνηση» (γερμανικού τύπου…) νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ, με τις ευλογίες της φράου Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων. Κι αυτό δεν κρύβεται πλέον…

Έτσι, ο μέγας και πολύς Αβραμό (τον οποίο οι… κακές γλώσσες θέλουν πρωθυπουργό αυτής της «μεγάλης συγκυβέρνησης»), με σημερινή του συνέντευξη στην καθεστωτική «Καθημερινή» των Αλαφούζων, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το τι συμβαίνει πίσω από τις πλάτες του ελληνικού λαού. Και απαντώντας στην ερώτηση αν είναι εφικτή μια συγκυβέρνηση των δύο βασικών συνιστωσών του μεταπολιτευτικού κατεστημένου, λέει τα εξής:

«Σε μια δημοκρατία εφικτό είναι ό,τι αποφασίζει ο κυρίαρχος λαός. Αυτός αποφασίζει. Οι πολιτικοί και τα κόμματα οφείλουν να βρουν το πιο πρόσφορο και δημοκρατικό δρόμο να εφαρμόσουν την εντολή αυτή».

Ας ετοιμαζόμαστε, λοιπόν, γιατί κατά το Μάρτη έχουμε το… γάμο της χρονιάς. Βέβαια, οι… μελλόνυμφοι είναι φαινομενικώς αταίριαστοι. Αλλά που θα πάει, βοηθούσης και της… κουμπάρας φράου Μέρκελ καθώς και των… παράνυφων διεθνών τοκογλύφων, θα ’ρθει σιγά-σιγά και ο… έρωτας!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η μοναδική εθνική επιλογή!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/abramopoulos-tha-sugkubernhsoume-me-ton-suriza-an-to-apofasisei-o-laos#ixzz3IcBzYChe

Exit mobile version