Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμίνη σπεύσε: Ιδού η λύση για την απαγόρευση των κοινωνικών δράσεων της Χρυσής Αυγής!

Καμίνη σπεύσε: Ιδού η λύση για την απαγόρευση των κοινωνικών δράσεων της Χρυσής Αυγής!

Γράφει ο Αντίοχος

Μια είδηση που μας έρχεται από τη «φωλιά του κούκου», μπορεί να δώσει τη… λύση στο πρόβλημα των εγχώριων πολιτικάντηδων με την κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής.

Ένας 90χρονος, λοιπόν, ονόματι Arnold Abbott, από την περιοχή της Φλόριδα, συνελήφθη από την αστυνομία και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 60 ημερών και πρόστιμο 500$ γιατί μοίραζε φαγητό σε φτωχαδάκια, βάσει ενός νέου νόμου κοινωνικής αναισθησίας αμερικανικού τύπου, που καθιστά… παράνομη (!) τη διανομή τροφίμων σε δημόσιους χώρους!

Ας σπεύσει, λοιπόν, ο αμερικανοτραφής (και όχι μόνον…) «δήμαρχος όλου του συνταγματικού τόξου» Καμίνης, να ζητήσει από τα κόμματά του να ψηφίσουν κι εδώ έναν τέτοιο νόμο, για να μην αναγκάζεται κάθε φορά να παρανομεί και να απαγορεύει με το έτσι θέλω τις κοινωνικές δράσεις-διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής, προς τον κοσμάκη που υποφέρει! Άντε, μη ντρέπεσαι!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kaminh-speuse-idou-h-lush-gia-thn-apagoreush-twn-koinwnikwn-drasewn-ths-chr#ixzz3IfXDHHoW

Exit mobile version