Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 5 ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. Ο ΕΥΡΩΝ ΑΜΕΙΦΘΗΣΕΤΑΙ!

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΟΥΛΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Μια πολύ περίεργη απόφαση έβγαλε προ ημερών η βουλή, η οποία μάλιστα αναρτήθηκε στη Διαύγεια και αφορούσε στην επιμήκυνση των συμβάσεων πέντε πολυτελών οχημάτων για τέσσερις έως έξι μήνες.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση, είναι πως τα οχήματα αυτά είναι «χρεωμένα» σε πρώην βουλευτές, ήτοι στους Μαριέττα Γιαννάκου και Κ. Παπασιώζου της νουδούλας, Πέμυ Ζούνη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Α. Τριανταφυλλόπουλο του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Οι ίδιοι βέβαια, υποστηρίζουν ότι έχουν παραδώσει τα οχήματα αμέσως μετά τις εκλογές του 2012, οπότε και απώλεσαν τις έδρες τους, γεγονός που επιβεβαίωσε ο υπογράφων τις αποφάσεις Θ. Παπαϊωάννου, ο οποίος απέδωσε την αναγραφή των ονομάτων τους στις συμβάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια σε… λάθος.

Ωστόσο, η βουλή δεν απάντησε σε ποιους συγκεκριμένα είναι χρεωμένα τα οχήματα (που κάθε ένα κοστίζει στον ελληνικό λαό 1.200 ευρώ το μήνα), δίνοντας την αόριστη απάντηση πως «είναι χρεωμένα ως υπηρεσιακά οχήματα της Βουλής και ειδικότερα σε αυτούς που δικαιούνται να έχουν υπηρεσιακό όχημα».

Προφανώς, πρόκειται για… κρατικό μυστικό!

 

(ΥΓ) 1: Σημειωτέων, μιας και ανοίξαμε το θέμα, ότι μίσθωση οχήματος ισχύει για όλους ανεξαιρέτως του βουλευτές, ακόμα και γι αυτούς που δεν κάνουν χρήση του συγκεκριμένου κοινοβουλευτικού δικαιώματος! Δηλαδή, θέλει δε θέλει ο βουλευτής να παραλάβει το όχημα, ο ελληνικός λαός το πληρώνει! Και βέβαια, τα οποία οχήματα δεν παραλαμβάνουν οι δικαιούχοι τους, προφανώς τα δίνουν σε επιτήδεια κομματόσκυλα!

(ΥΓ) 2: Και για να απαντήσουμε και σε κάποιους κακόβουλους, για τους λόγους αυτούς, δέχτηκαν τελικά το 2012 οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραλάβουν τα οχήματα. Για να μην τα κυκλοφοράνε τα επιτήδεια κομματόσκυλα δαπάναις του ελληνικού λαού!

Exit mobile version