Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεράκλωσαν υπό τους ήχους του «βαλκανικού γυφτοπάνκ» οι τσιφτετέλληνες του Σύριζα!

Μεράκλωσαν υπό τους ήχους του «βαλκανικού γυφτοπάνκ» οι τσιφτετέλληνες του Σύριζα!

Γράφει ο Αντίοχος

Έγινε τελικώς η πολυδιαφημισμένη (από τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το «Βήμα» του ολιγάρχη Ψυχάρη…) «αντιφασιστική» συναυλία στο κλειστό του Σπόρτινγκ και πολύ το χάρηκαν τα συντρόφια που παρευρέθηκαν, όπως αναφέρει ενθουσιώδες ρεπορτάζ της επίσημης ιστοσελίδας του παρδαλού συνονθυλεύματος:

«Η συναυλία του Σπόρτινγκ είχε πολλή ζωντάνια και όσοι πήγαμε το διασκεδάσαμε. Φυσικά, όπως πάντα, η κάμερα του left ήταν εκεί και κατέγραψε λεπτομερώς το γεγονός. Ιδού λοιπόν μια χορταστική συλλογή από 128 φωτογραφίες! Μιλάμε για υπερπαραγωγή!».

Ποιο ήταν το… μυστικό του συντροφικού μερακλώματος; Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που παρατίθενται, τα συντρόφια δεν περιορίστηκαν σε ξύλινους λόγους για «το τσάκισμα του φασισμού» και άλλες τέτοιες κουταμάρες, αλλά το ’ριξαν έξω και χόρεψαν αβέρτα. Τσιφτετέλι τούρκικο (νι να νάι γιάβρουμ, νι νάι, να…), στους ρυθμούς «ενός συγκροτήματος με βαλκανικά γυφτοπάνκ στοιχεία από την Θεσσαλονίκη», όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι.

Τέτοια κάνουν τα… γιουσουφάκια και ζηλεύουν τα τουρκάκια! Λέτε να στείλουνε το Barbaros και κατά δω; Ωρε γλέντια που θα κάνουν οι τσιφτετέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/meraklwsan-upo-tous-hchous-tou-balkanikou-guftopank-oi-tsiftetellhnes-tou-s#ixzz3IhAoJAYD

Exit mobile version