Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κακαβιά για να… ΜΗΝ μας φύγουν οι λαθρομετανάστες!

Είχαν συγκλονίσει προ ετών οι παραληρηματικού τύπου δηλώσεις – πανηγυρισμοί – του τότε υπουργού Δημοσίας Τάξεως, Χρυσοχοΐδη, ότι κατάφερε να «κλείσει» τις πύλες εξόδου των λαθρομεταναστών. Με το μεταναστευτικό πρόβλημα να διογκώνεται στους δρόμους και τις πλατείες των αστικών κέντρων, οι δηλώσεις του υπουργού είχαν προκαλέσει πικρά γέλια στους δοκιμαζόμενους Έλληνες, αφού είχε κλείσει την λάθος «πόρτα».

Αυτή η αδιέξοδη πολιτική, που οδηγεί στην διόγκωση του λαθρομεταναστευτικού, βεβαίως συνεχίζεται και σήμερα από τους σαμαροβενιζέλους. Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι το ΑΠΕ – ΜΠΕ έκανε οδοιπορικό στους «προσφυγικούς καταυλισμούς» των Σύρων στην Κακαβιά, όπου διεξήχθη και εκτενής αστυνομική επιχείρηση, ώστε αυτοί να μην καταφέρουν να περάσουν στην Αλβανία, με προορισμό άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Όπως σημειώνει το ΑΠΕ: «Το τελευταίο διάστημα οι Σύροι πρόσφυγες δημιούργησαν μέσα στην πυκνή βλάστηση της περιοχής, πρόχειρο καταυλισμό με σκηνές και καλύβες από κορμούς δένδρων και κλαδιά, προκειμένου να προστατευθούν από την βροχή και το κρύο.»

Από την άλλη μεριά, στο Αιγαίο και τον Έβρο πυκνώνουν οι ορδές των λαθρομεταναστών που περνάνε καθημερινώς τα σύνορα προς την Ελλάδα, ανενόχλητα. Θυμίζουμε ότι στα πλαίσια της διάσκεψης με θέμα «H Υγεία στη Μεσόγειο», που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη το διήμερο 27 και 28 Οκτωβρίου, ο υπουργός Υγείας της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, Βορίδης, προχώρησε στην αποκάλυψη πως μέχρι το τέλους του έτους αναμένονται περισσότεροι από 31.000 λαθρομετανάστες στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα ο Βορίδης είχε πει ότι «μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να ξεπεράσουν τα 31.000 άτομα».

Στην περίπτωση των λαθρομεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα, δεν λαμβάνεται καμία μέριμνα για την απομάκρυνσή τους, παρά μόνο δημιουργείται το νομικό πλαίσιο για την άνευ όρων νομιμοποίησή τους. Μέχρι στιγμής οι σαμαροβενιζέλοι έχουν «απλώς» θεσπίσει το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που τους νομιμοποιεί με αντάλλαγμα μία ψευδή καταγγελία περί «ρατσιστικής επιθέσεως». Συντόμως θα έχουμε, σίγουρα, και ένα πιο ευρύ νομικό πλαίσιο, ώστε να καθίσταται ακόμα πιο εύκολη η νομιμοποίηση – μονιμοποίηση.

Ενώ, λοιπόν, οι πύλες εισόδου των λαθρομεταναστών εξακολουθούν να είναι «ξέφραγο αμπέλι», οι πύλες εξόδου φυλάσσονται με δρακόντεια μέτρα και κανείς δεν μπορεί να φύγει προς τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Η ίδια εικόνα, πέρα από την Κακαβιά, και σε Πειραιά, Πάτρα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα , περιοχές με λιμάνια που συνδέονται με το εξωτερικό. Και αν, παρ’ ελπίδα, κάποιος καταφέρει να δραπετεύσει από την Ελλάδα, αναλαμβάνει το Δουβλίνο ΙΙ, για να τον επιστρέψει στην Ελλάδα, μη τυχόν και τον χάσουμε…

Ενδιαμέσως, οι περιοχές που αυτοί συνωστίζονται, συνεχίζουν να υποβαθμίζονται ραγδαία. Οι κάτοικοι ζουν σε καθεστώς μειωμένης ασφάλειας και υψηλής εγκληματικότητας, με την κατάσταση καθημερινά να χειροτερεύει και τους κατοίκους να πωλούν τις περιουσίες τους έναντι πινακίου φακής σε πλουτοκράτες, υπό το φόβο της εγκληματικότητας και των «αλληλέγγυων» παρακρατικών.

Αν οι σαμαροβενιζέλοι ήθελαν να καταστήσουν, όπως λένε, το πρόβλημα ευρωπαϊκό, θα μπορούσαν να «σφραγίσουν» την σωστή «πύλη», έτσι ώστε οι ευρωπαίοι να βιώσουν και αυτοί το πρόβλημα. Θα μπορούσαν να περιπολούν αποτελεσματικά το Αιγαίο και τον Έβρο, απελαύνοντας τους παρανόμως εισελθόντες, αντί τώρα που περιπολούν τις πύλες εξόδου, καθιστώντας τους λαθρομετανάστες φυλακισμένους μέσα στην Ελλάδα και τους Έλληνες έρμαιο των εγκληματικών στοιχείων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ektetamenh-astunomikh-epicheirhsh-sthn-kakabia-gia-na-mhn-mas-fugoun-oi-lat#ixzz3IhUeBSux

Exit mobile version