Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήθος κόσμου στην περιοδεία Α. Ματθαιόπουλου στην Β. Ελλάδα – Η πρόταση της Χρυσής Αυγής για έξοδο από την κρίση

Πλήθος κόσμου στην περιοδεία Α. Ματθαιόπουλου στην Β. Ελλάδα - Η πρόταση της Χρυσής Αυγής για έξοδο από την κρίση

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη ενημερωτική συνεδρίαση που έλαβε χώρα στην Νικήσιανη Καβάλας με θέμα τον πρωτογενή τομέα παραγωγής ως μέσο εξόδου από την κρίση και πιο συγκεκριμένα τα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφοικού κλάδου και οι λύσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κόμματος. Η επιλογή της τοποθεσίας μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς ο Δήμος Παγγαίου αποτελεί ένα από τα σταθερά και ισχυρά κάστρα της Χρυσής Αυγής στο νομό Καβάλας, στον οποίο δραστηριοποιούνται κυρίως άνθρωποι του μόχθου που συντηρούνται από την εκμετάλλευση ζώων ή της γης και που αποτελούν τη βάση των ψηφοφόρων του Κόμματος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες κάτοικοι του χωριού που έσπευσαν να ακούσουν από κοντά τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την αγροτιά και την κτηνοτροφία, αλλά και για να παραθέσουν τα προβλήματα του κλάδου τους που λαμβάνουν έξαρση αμέσως μετά την εμφάνιση του καταρροϊκού πυρεττού και της ευλογιάς. Δυστυχώς στην συγκέντρωση δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ο κατεξοχήν αρμόδιος βουλευτής επί του θέματος, Συναγωνιστής Μίχος Νίκος, ο οποίος παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά την παρέμβαση της παραδικαστικής κλίκας του Αρείου Πάγου που ελέγχεται από τη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, απέστειλε όμως επιστολή με την οποία δήλωσε την προσήλωση του στα θέματα των κτηνοτρόφων και τον αγροτών, όντας ο ίδιος εργάτης στον ίδιο κλάδο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας, Συναγωνιστής Βογιατζής Δημήτρης, ο οποίος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε τη συνδρομή του Δήμου Παγγαίου στο νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα του 2012 και την συνεχή στήριξη των κατοίκων του προς τη Χρυσή Αυγή.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή στην Περιφέρεια Α. Μακεδονίας-Θράκης, Συναγωνιστής Κιτσόπουλος Χρήστος, ανέπτυξε εν τάχει τις λύσεις της Χρυσής Αυγής εις ότι αφορά τα πάγια προβλήματα των εν λόγω κλάδων και δεσμεύτηκε να προωθήσει τα ζητήματα αυτά στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Τελευταίος το λόγο έλαβε ο βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κόμματος, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος γκρέμισε ένα προς ένα τα επιχειρήματα της συγκυβέρνησης με τα οποία προσπαθεί αυτή να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό περί «ανάπτυξης» κι «οριστικής εξόδου από την κρίση», ενώ κάλεσε το ακροατήριο να προμηθευτεί το νέο έντυπο υλικό που αφορά τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής που αφορούν την πραγματική ανασύσταση της ελληνικής οικονομίας μέσα από την παραγωγική διαδικασία.

Εν συνεχεία ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους η οικονομία της χώρας βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα χρέη, εστιάζοντας στο σαθρό τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα, στην απουσία ουσιαστικού ελέγχου σε όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και το χρηματιστήριο, αλλά και στο πολιτικό κατεστημένο που συντηρείται από το υστέρημα του ελληνικού λαού. Καταλόγισε ευθύνες για μειοδοσία στην συγκυβέρνηση που νομιμοποίησε δια του μνημονίου την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και ξεκαθάρισε πως ο πρωτογενής τομέας παραγωγής δεν αφορά μόνο την παραγωγική διαδικασία, αλλά και την εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου της χώρας που μπορεί να διασφαλιστεί μονάχα με την χάραξη και οριοθέτηση ΑΟΖ.

Τέλος, ανέπτυξε εν τάχει τις θέσεις του Κόμματος για την έξοδο από την κρίση που αφορούν την ανασύσταση των παραγωγικών δομών της χώρας, την καταγγελία του μνημονίου και την καθιέρωση μιας εθνικής ηγεσίας που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού κι όχι αυτά των τοκογλύφων των Βρυξελλών.

Χαιρετισμός Δημήτρη Βογιατζή – Γραμματέας Τ.Ο. Καβάλας

Χρήστος Κιτσόπουλος – Περιφερειακός Σύμβουλος Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Την περασμένη Παρασκευή και στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης των Τοπικών Οργανώσεων σχετικά με τα τελευταία νέα γύρω από το εθνικιστικό Κίνημα ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης παρευρέθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης για την αναγγελθείσα ομιλία του με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο βουλευτής κι επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη τοποθετήθηκε επί όλων των εξελίξεων εις ότι αφορά τις παράνομες διώξεις εις βάρος του Κόμματος, τις προκλήσεις κι επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου της αριστεράς εις βάρος μελών του Κινήματος, αλλά κι επί του επεισοδίου που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τον δήμαρχο Μπουτάρη.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν για ακόμα μία φορά μαζική και αποτελεί την καλύτερη απάντηση εναντίον όλων όσων ονειρεύονται μια Χρυσή Αυγή που οδεύει προς την οριστική διάλυση κι όλων όσων με το τρομοκρατικό κλίμα που καλλιεργούν πιστεύουν ότι θα αποτρέψουν τον κόσμο από το να δίνει το παρόν σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις. Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος ανέφερε στην ομιλία του τα νέα κατορθώματα της κυβέρνησης του μνημονίου που σε διάστημα λίγων ημερών κατάφερε να ξεπεράσει κάθε όριο υποχωρητικότητας και ενδοτικότητας στα εθνικά μας θέματα, αλλά και στον τομέα της οικονομίας, όπου για ακόμα μία φορά ο υπάλληλος των τοκογλύφων συναίνεσε στην περαιτέρω εξαθλίωση του ελληνικού λαού, πανηγυρίζοντας για την… αλλαγή ονόματος του μνημονίου!

Την ίδια ώρα, ως απάντηση στις προκλήσεις των τραμπούκων της αριστεράς που με την ανοχή και σύμπραξη του κράτους προβαίνουν σε επιθέσεις εις βάρος μελών της Χρυσής Αυγής, το Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης ολοκλήρωνε τη μαζική ενημερωτική εκστρατεία που οργάνωσε στα δυτικά της πόλης, κατά την οποία μοιράστηκαν χιλιάδες έντυπα κι εφημερίδες του Κόμματος για να εισπράξουν τη θερμή συμπαράσταση και υποστήριξη των Ελλήνων που παραμένουν προς το παρόν σώοι από το… ωστικό κύμα της «ανάπτυξης» του Σαμαρά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/plhthos-kosmou-sthn-periodeia-a.-matthaiopoulou-sthn-b.-ellada-h-protash-th#ixzz3IhhycOpU

Exit mobile version