Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Ή ώρα που θα πληρώσουν πλησιάζει. Όχι μόνο οι σκευωροί και οι εξόφθαλμοι ραδιούργοι, αλλά όλοι οι βρωμεροί πολικάντηδες. Διάβασα την είδηση για τον Μουζακίτη που έλεγε ότι όποτε ήταν να προσεγγίσουν διεφθαρμένο πολιτικό πρόσωπο, τους κατεβάζαν τα μολύβια. Από την άλλη ο… υπερπατριώτης και “πεντακάθαρος” Καρατζαφέρης ελέγχεται για μίζα από εξοπλιστικά. Μήπως αυτές οι δυο ειδήσεις συνδυάζονται; Το θέμα είναι ότι κι αυτά είναι ψίχουλα για τα μάτια του κόσμου όπως ο Τσοχατζόπουλος. Τα μεγαλολαμόγια και οι νταβατζήδες είναι έξω, επειδή πρόλαβαν με ψέμματα και σκευωρίες και έκλεισαν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή. Δεν θα τους περάσει όμως… Σύντομα που θα ‘χουμε εκλογές ο Ελληνικός Λαός θα απελευθερώσει τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής και τότε θα κάτσει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Π.Δ.

Μία τουρκική κορβέτα στις Κυκλάδες και ένα προτεκτοράτο – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΝΩΣΙΣ! Χίλια συγχαρητήρια στους Συναγωνιστές του ΕΛΑΜ και στους Έλληνες Εθνικιστές για την εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο. Τόσα χρόνια οι κλέφτες, οι δολοφόνοι και οι καταπατητές, οι Τούρκοι που έχουν καταλάβει την Πατρίδα μας τριγυρίζουν στην Ευρώπη και ζητούν αναγνώριση για το ψευδοκράτος τους. Επιτέλους βρέθηκαν Έλληνες που βροντοφώναξαν μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο πως η Κύπρος δεν κείται μακράν, η Κύπρος είναι Ελλάδα! Δεν ξεχνώ!

Φοιτητής από Κύπρο

Β.Α.

Επικυρώνει τον ραγιαδισμό η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά: κοινό υπουργικό συμβούλιο με την Τουρκία!

Είμαι κι εγώ μια Ελληνίδα που ενημερώνομαι κατά κύριο λόγο από το διαδίκτυο, γιατί τηλεόραση και φυλλάδες είναι για τα πανηγύρια. Έπεσε στο μάτι η εξωπραγματική είδηση για τον Σαμαρά και τον τουρίστα στο Ναύπλιο. όπου ο… λαοφιλής αλλά και… ταπεινός πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον τουρίστα που έρχεται στην Ελλάδα. Όπως λέει και μια λαϊκή έκφραση “πιο στημένο ρεπορτάζ, πεθαίνεις!”. Μα πού νομίζουν ότι απευθύνονται; Για πόσο κορόιδα μας περνάνε; Όσα και να με πλήρωναν, τέτοια μπαρούφα εγώ ποτέ δεν θα έγραφα ως δημοσιογράφος. Πολύ καλά του απάντησαν τα παιδιά μέσα από την διαδικτυακή εκπομπή. Αυτός που τα γράφει να την… κόψει, γιατί τυφλώνει! Ας βγουν όλοι αυτοί οι θεατρίνοι πολιτικοί μια βόλτα χωρίς τις 5-10 διμοιρίες ΜΑΤ δίπλα στον κόσμο και τότε θα καταλάβουν τι γίνεται στην Πατρίδα μας.

Μ. Κ.

Επίθεση παρακρατικών στα γραφεία της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην Λέσβο – Δεν λυγίζουμε στην τρομοκρατία της Χούντας Σαμαρά!

Η Κανέλη ξυπνάει τα άγρια ένστικτα των συνομιλητών της. Μου έλεγε φίλος που ανήκει στο ΚΚΕ ότι στον Περισσό όταν πηγαίνει η Κανέλλη, αλλάζουν δρόμο οι σύντροφοι για να μην μιλήσουν μαζί της, γιατί κι αυτούς τους βγάζει απ’ τα ρούχα τους με τη συμπεριφορά της και φθάνουν στο σημείο να θέλουν να την… καταχεριάσουν. Αφού ούτε οι σύντροφοί της στο ΚΚΕ δεν την αντέχουν, οι υπόλοιποι Έλληνες γιατί να ανεχόμαστε την απαξιωτική σε όλους συμπεριφορά της, που τύπου χοντροκομένου ψευτόμαγκα – κουτσαβάκι με λυμένο το ζωνάρι για καυγά; Ας πάει να βαφτίσει… τις γάτες της όπως συνηθίζει, μαζί με τους νταβατζήδες  της πολιτικής ζωής της χώρας, μεγαλοεκδότες, καναλάρχες, μεγαλοεργολάβους και τραπεζίτες και ν’ αφήσει ήσυχο το “προλεταριάτο”, εις βάρος του οποίου καλοπερνά στην Εκάλη, η όψιμη κομμουνίστρια και πρώην καραμανλική. Όσο για το φαί των φτωχών μαθητών που τόσο “κόπτεται”, ας μιμηθεί τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής κι ας μοιράσει κι εκείνη από τους παχυλούς μισθούς που έχει πάρει τόσα χρόνια ως βουλευτής, τρόφιμα σ’ αυτούς και στις οικογένειές τους.

Άλκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-11-noembriou-2014#ixzz3IkgjYlmP

Exit mobile version