Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σήμερα στις έξι το απόγευμα παρακολουθούμε όλοι το κανάλι της Βουλής

Θα συζητηθεί σήμερα το απόγευμα η αναπάντητη ερώτηση της βουλευτού Β’ Αθηνών Ελένης Ζαρούλια σχετικά με την πολιτική προπαγάνδα στα σχολεία, η οποία είχε κατατεθεί μέσα στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου και η οποία απαντήθηκε εκπρόσθεσμα από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η απάντηση δεν  μας ικανοποίησε και για αυτό καλούμε τους αρμόδιους για περαιτέρω εξηγήσεις. 

Η ερώτηση έχει ξεσηκώσει πλήθος διαμαρτυριών από τους “προοδευτικούς” με τα ψωριασμένα μούσια που λυμαίνονται την παιδεία τα τελευταία μεταπολιτευτικά χρόνια. Έτσι, αφού, παραδέχθηκαν την πολιτική προπαγάνδα στα σχολεία “τράβηξαν το αφτί” του υπουργού Παιδείας να σταματήσει την έρευνα την οποία έκανε ως όφειλε.

Και η απορία που γεννιέται είναι: πως είναι δυνατόν κύριοι εκεί στο αρμόδιο υπουργείο να ακυρώνετε  τις διαδικασίες ελέγχου, επειδή δεν σας βολεύει; Αυτό και μόνο δηλώνει σε ποια δημοκρατία πιστεύετε…

Παρακολουθείστε ένα παραλήρημα των δικτατορίσκων της Παιδείας, βάση του οποίου τρομοκρατήθηκε ο Υπουργός Παιδείας και έκανε πίσω στην σχετική έρευνα:

 ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Exit mobile version