Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κύκνειο προπαγανδιστικό άσμα κυβερνώντων και «νταβατζήδων»

Το κύκνειο προπαγανδιστικό άσμα κυβερνώντων και «νταβατζήδων»

Η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά πνέει τα λοίσθια. Άλλωστε είδαμε προηγουμένως και τις δηλώσεις Βενιζέλου ότι “Ή θα διαλέξουμε ως λαός και ως έθνος μια λύση που την έχουμε παλέψει με θυσίες και κόπους και που είναι όχι μόνο οργανωμένη και συγκεκριμένη αλλά και σίγουρη ή θα διαλέξουμε άλλες λύσεις που δεν μπορούν να περιγραφούν, είναι επισφαλείς, ασαφείς, υψηλού ρίσκου και θέτουν σε κίνδυνο τις θυσίες του ελληνικού λαού“. Η παραπάνω δήλωση του Βενιζέλου μπορεί να σημαίνουν εκλογές ή κάτι άλλο που δεν θέλουμε να φανταζόμαστε.

Την παρούσα χρονική συγκυρία που διανύουμε διεξάγεται η τελευταία προπαγανδιστική προσπάθεια των υπογείων του Μεγάρου Μαξίμου σε συνδυασμό με τους εγκάθετους της παραπληροφόρησης, μπας και τα καταφέρουν να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό. Ακολούθως θα κοιτάξουν τις αληθινές δημοσκοπήσεις και αν δουν να συνεχίζεται η κατρακύλα τους θα προσφύγουν σε πρόωρες εκλογές, για να μην πάθουν χειρότερη καθίζηση τα ποσοστά τους. Ο λόγος φυσικά για την περιβόητη «ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια» που ήδη έχει καταγγελθεί (και συνεπώς δεν θα εφαρμοστεί) από την τρόικα και τα αναδρομικά των ενστόλων (τα οποία δεν είναι πρωτοβουλία της κυβέρνησης, αλλά υποχρέωση κατόπιν δικαστικής απόφασης).

Από την άλλη μεριά υποκρύπτεται συστηματικώς από τα ΜΜΕ ότι η τρόικα εγείρει αξιώσεις, τις οποίες η κυβέρνηση προσπαθεί να μεταθέσει μετεκλογικά. Μεταξύ αυτών είναι η κάλυψη δημοσιονομικού κενού που η τρόικα υπολογίζει στα 2,6 δισ. ευρώ για το 2015, η δέσμευση της κυβέρνησης ότι δεν θα κάνει οριζόντια ρύθμιση δανείων για τα νοικοκυριά, η άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, το νέο ασφαλιστικό, οι ομαδικές απολύσεις, το ενιαίο μισθολόγιο, νέες μειώσεις μισθών, η απελευθέρωση της αγοράς φυσικού αερίου και πολλά άλλα.

Πας Έλλην μη χαχόλος αντιλαμβάνεται ότι βρισκόμαστε προ ενός νέου μνημονίου, σκληρότερου από το προηγούμενο. Το μόνο προαπαιτούμενο για την ολοκλήρωση των σχεδίων τους είναι να καταφέρουν να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό και να κλέψουν την ψήφο του. Έτσι προπαγανδίζουν δήθεν «μέτρα ανακούφισης», έχοντας στο συρτάρι τους ένα ολόκληρο, νέο μνημόνιο.

Δεν θα τα καταφέρουν όμως, γιατί η αναπόφευκτη παταγώδης πτώση θα έρθει πιο γρήγορα από ό,τι περιμένουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-kukneio-propagandistiko-asma-kubernwntwn-kai-ntabatzhdwn#ixzz3Imq3bC2n

Exit mobile version