Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το άρθρο της Ε. Ζαρούλια στην εφημερίδα “ΑΚΡΟΠΟΛΗ”: Σαθρά και αίωλα τα πειστήρια εναντίον μου!

 

Όπως είναι γνωστό από τον Ιούνιο του περασμένου έτους έχω κριθεί ύποπτη να τελέσω και άλλα(;) αδικήματα σαν “μία εκ των 18(!) διευθυντών εγκληματικής οργάνωσης” και μου έχει επιβληθεί η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και επιπροσθέτως ο ειδεχθής όρος του κατ’ οίκον περιορισμού.

Θέλοντας να δω τα πειστήρια τα οποία υπάρχουν στην δικογραφία εναντίον μου, άνοιξα το σχετικό φάκελλο, που με αφορά και ειλικρινά έμεινα άφωνη με τα “ενοχοποιητικά” στοιχεία τα οποία αντίκρυσα!

Ανοίγοντας λοιπόν ένα-ένα τα αρχεία έπεσα επάνω σε πλείστες προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο (Αναρωτιέμαι τι θα σκέφτονται οι Εφέτες που έχουν κλιθεί να μελετήσουν την δίωξή μας;!). Επί παραδείγματι μία φωτογραφία απεικονίζει τον γάτο μου! Άλλο αρχείο έχει απαντήσεις των υπουργών στο κοινοβουλευτικό μου έργο! Ένα από τα πολλά προσωπικά μου βίντεο είναι από τις διακοπές μου, στο χωριό του συζύγου μου, στη Μάνη και ούτω καθ’ εξής. Αυτά τα αναφέρω ενδεικτικά διότι αν ήταν να αναφέρω όλα τα “ενοχοποιητικά” στοιχεία δεν θα μου έφθανε ολόκληρη η εφημερίδα σας.

Κάποιος θα πει ότι, δεν μπορεί κάτι πρέπει να υπάρχει ενοχοποιητικό! Η δικογραφία παρουσιάζει παραπλανητικά σαν ενοχοποιητικές διάφορες φωτογραφίες ως επί το πλείστον με καλάσνικοφ, παρμένες από το διαδίκτυο, φωτογραφίες όμως που είναι αποκομένες από τα σχετικά κείμενα που ήταν αρχικά ανηρτημένες, σκόπιμα για να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις και δεν είναι τυχαίο ότι αυτές ακριβώς έχουν πάρει τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως και τις έχουν αναπαράγει σαν… “τα όπλα της Χρυσής Αυγής”! Διατηρώ ένα ειδησεογραφικό μπλογκ το koinonikosethnikismos.wordpress.com από το οποίο αναπαράγω ειδήσεις με κείμενα και φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Έτσι, λοιπόν, με έκπληξη είδα φωτογραφίες του διαδικτύου εντελώς ξεκάρφωτες μέσα στη δικογραφία που με αφορά!

Επίσης οι δολοπλόκοι, για να προκαλέσουν περαιτέρω σύγχυση, αναφέρουν πάλι παραπλανητικά ότι τάχα βρήκαν και μερικά δήθεν διαγραφέντα αρχεία, που όμως στην πραγματικότητα αυτοί οι ίδιοι διέγραψαν, διότι ανακάλυψα ότι “έλειπε” και μία δημόσια ομιλία μου, την οποία είχα αναρτήσει στον σχετικό λογαριασμό youtube ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, που διατηρώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να κατεβάσω μια ήδη δημόσια ομιλία μου, διότι με ποια λογική να σβύσω κάτι το οποίο εγώ η ίδια ανέβασα και που μπορεί ο οποιοσδήποτε από το ακροατήριο να έχει βιντεοσκοπήσει;

Καταγγέλλω τη συγκυβέρνηση για πολιτική σκοπιμότητα εις ό,τι αφορά την παράνομη κράτησή μου και την εμπαθή απαγόρευση να επισκέπτομαι ως ορίζει ο νόμος μία φορά την εβδομάδα, τον επίσης παράνομα προφυλακισμένο σύζυγό μου στις φυλακές Κορυδαλλού, παρά μονάχα μία φορά τον μήνα την στιγμή που και ο χειρότερος καταδικασμένος εγκληματίας έχει το δικαίωμα να βλέπει την οικογένεια του μία φορά την εβδομάδα!

Σχετικά με την Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία απεφάνθη την άρση της ασυλίας μου, παραβίασε τον κανονισμό της Βουλής του αρθρου 83, παρ. 3, σελ 161 όπου αναφέρει χαρακτηριστικά: Ο πρόεδρος της επιτροπής ερευνά εάν η πράξη για την οποία ζητείται αυτή συνδέεται με την πολιτική ή κοινοβουλευτική δραστηριότητα του βουλευτή ή η δίωξη ή η μήνυση ή η έγκληση υποκρίπτει πολιτική σκοπιμότητα και σε αντίθετη περίπτωση εισηγείται την άρση της ασυλίας”. Με απλά λόγια, άρση ασυλίας για πολιτικούς λόγους δεν νοείται!

Και δια του λόγου το αληθές, λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2013, όλοι γίναμε μάρτυρες της ομολογίας του Δένδια ότι εάν δεν τους κλείναμε φυλακή τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα είχαν φτάσει εάν δεν είχαν ξεπεράσει το 15%! 

Πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ποινικής δικονομίας φέρεται να υπάρχει εγκληματική οργάνωση με ονοματεπώνυμο, να λειτουργεί πάνω από 20 χρόνια με δημοσιευμένες διευθύνσεις γραφείων, χωρίς όπλα όπως επίσημα απεφάνθη ο Εισαγγελέας Ντογιάκος και επίσης χωρίς μαύρο χρήμα για το οποίο πάλι ο ίδιος έχει επιβεβαιώσει επίσημα ότι δεν υπάρχει κατόπιν ενδελεχούς έρευνας από το ΣΔΟΕ!

Με αυτά τα προαναφερόμενα, λοιπόν, “ενοχοποιητικά” στοιχεία και με τα οποία κινδυνεύω να βρεθώ στη φυλακή για 10 ή 20 χρόνια λόγω της βαριάς κατηγορίας που μου έχει απαγγελθεί, βρίσκομαι τους τελευταίους 5 μήνες φυλακισμένη μέσα στο ίδιο μου το σπίτι και δεν μπορώ να πάω ούτε στον φούρνο, λίγα μέτρα από το σπίτι μου, για να πάρω λίγο φρέσκο ψωμί!

Μετά τιμής

Ελένη Ζαρούλια

Μέλος Κεντρικής Επιτροπής

Λαϊκού Συνδέσμου Χ.Α.

Βουλευτής Β’ Αθηνών

 

Exit mobile version