Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

O Ψαρράς έγραφε για εφαρμογή του άρθρου 187 εναντίον της Χρυσής Αυγής από τον Αύγουστο του 2013, τουλάχιστον. Ο Βορίδης έκανε το ίδιο λίγες μέρες μετά. Όλα αυτά χωρίς ουδεμία αφορμή και πριν υπάρξει η οποιαδήποτε υπόνοια για την τροπή που θα έπαιρνε η υπόθεση. Πόσο στημένο είναι όλη η σκευωρία; Και αλήθεια, γιατί ο Ψαρράς δεν κυκλοφόρησε και το βιβλίο στα ελληνικά; Κώλωσε, αφότου η υπόθεση πήρε διαστάσεις και αυτό το βιβλίο ήταν η απόδειξη του στησίματος;

Κ.Α.

Το κύκνειο προπαγανδιστικό άσμα κυβερνώντων και «νταβατζήδων»

Μου προκαλεί τρόμο το μέγεθος της υποτέλειας στην Τουρκία από την κυβέρνηση Σαμαρά. Η Τουρκία απειλεί ξεκάθαρα με πόλεμο την χώρα μας για να ασκήσει πιέσεις για την πολυπόθητη (για εκείνους φυσικά) συνδιαχείρηση των φυσικών μας πόρων και η απάντηση των τουρκοπροσκυνημένων είναι να κάνουν από κοινού υπουργικό συμβούλιο! Είναι τόσο φαιδροί που το τουρκικό θράσος θεριεύει και ας μην μας δημιουργηθεί έκπληξη εάν ο Ερντογάν καταφθάσει στην Αθήνα τον Δεκέμβριο με πολεμική φρεγάτα!

Μία μόνο απάντηση αρμόζει στα γιουσουφάκια της ελληνοτουρκικής «προσέγγισης» και την έδωσε ο Κολοκοτρώνης σχεδόν 200 χρόνια πριν: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

ΚΩΣΤΑΣ Λ. – ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ

Δημοσκόπηση: Υψηλή η εμπιστοσύνη του Λαού σε Στρατό, Σώματα Ασφαλείας και Εκκλησία
Διάβασα στο Εθνικισμός ΝΕΤ την είδηση για το Χαμόγελο του Παιδιού. Λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του λαομίσητου Σαμαρά εκεί, το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι έτοιμο να βάλει λουκέτο και να μείνουν τα 330 ορφανά παιδάκια στο δρόμο! Μιλάμε ανοικτά για την πλέον ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ κυβέρνηση που είδε αυτός ο τόπος. Εντελώς σιχαμένοι, όχι μόνο δεν σέβονται τον Ελληνικό Λαό αλλά τρέφουν βαθύ μίσος και περιφρόνηση για αυτόν. Σκέφτεται κανείς τι θα απογίνουν όλα αυτά τα ορφανά, εάν κλείσει ο οργανισμός; Προφανώς όχι. Αυτοί είναι οι «δημοκράτες» που λένε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «κόμμα του μίσους».

Κ.Θ., ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Η Κύπρος είναι Ελληνική: Μεγαλειώδης εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο

Πως είπατε; Η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι και τα σύνορά μας «μπάτε σκύλοι αλέστε»; Αυτό ισχύει, αλλά μόνο κατά το… ήμισυ. Δηλαδή, εις ότι αφορά την είσοδο λαθρομεταναστών, την οποία ασφαλώς και επιτρέπει η μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν. Εις ότι αφορά την έξοδο λαθρομεταναστών από τη χώρα, εκεί είναι πολύ αυστηρή και την απαγορεύει δια ροπάλου!

Αν μπείτε στην ιστοσελίδα του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, θα διαπιστώσετε ότι είναι γεμάτη με ειδήσεις για συλλήψεις λαθρομεταναστών στα αεροδρόμια. Το… έγκλημά τους; Προσπαθούν να φύγουν από τη χώρα! Ομοίως και η ιστοσελίδα του Λιμενικού είναι γεμάτη με ειδήσεις για συλλήψεις λαθρομεταναστών, στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα, απ’ όπου επιχειρούν να πάνε στην Ιταλία. Εφόσον, λοιπόν, από θαλάσσης και αέρος υπάρχει αυστηρό απαγορευτικό, αυτοί οι φουκαράδες που βλέπουν ότι η Ελλάδα δεν είναι ο «παράδεισος» που κάποιοι τους υποσχέθηκαν, επιχειρούν να φύγουν από τη χώρα προς την Ευρώπη δια ξηράς. Και πιο είναι το πιο «τρύπιο» σημείο των συνόρων; Τα ελληνο-αλβανικά σύνορα φυσικά!

Αλλά… ατύχησαν! Διότι, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ που… επαγρυπνεί, έστησε ολόκληρη επιχείρηση για την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών. Όχι στην πατρίδα τους, αλλά στην… Ελλάδα!

A.B.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-12-noembriou-2014#ixzz3IpaBjAIs

Exit mobile version