Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα κίνηση αμφισβήτησης Βενιζέλου από τον Τζέφρυ – Έτοιμος να του επιτεθεί και ο Χρυσοχοΐδης

Νέα κίνηση αμφισβήτησης Βενιζέλου από τον Τζέφρυ - Έτοιμος να του επιτεθεί και ο Χρυσοχοΐδης

Νέα έμμεση επίθεση στον νυν αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο εξαπέλυσε ο Γιωργάκης Παπανδρέου, διά μέσου ανακοίνωσης που εξέδωσε και την οποία μοίρασε στενός συνεργάτης του. «Οι όποιες πληροφορίες περί «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών» και «πειθαρχικού χαρακτήρα μέτρων» δεν αφορούν παρά τους εμπνευστές και διακινητές αυτών των πληροφοριών, και προφανώς εδράζονται στα αδιέξοδα των δικών τους επιλογών και στην αγωνία που τους διακατέχει».

Συνεχίζοντας, ισχυρίζεται ότι «σε αντίθεση με άλλους, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν διαθέτει «κολλητούς», «ομάδες» και «φράξιες». Μιλά με όλους, δεν εντέλλει και δεν αποθαρρύνει κανέναν είτε να εκφράσει τις απόψεις του είτε να προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση». Επισημαίνει μάλιστα ότι «όσο και αν ονειρεύονται «ξεκαθαρίσματα, δεν θα καταφέρουν ποτέ να απαξιώσουν τη σημασία των αρχών, των αξιών του Κινήματος και των ιδεολογικών και πολιτικών απόψεων, μετατρέποντας τες σε προσωπικές και ιδιοτελείς».

Είναι ολοφάνερο το «άδειασμα» που επιχειρεί ο Τζέφρυ σε βάρος του Ντούτσε του ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας έτσι την χαοτική και διαλυτική κατάσταση που επικρατεί στο (από) κόμμα αυτό. Ενδεικτικό του μεγέθους της διένεξης μεταξύ των δύο αυτών «επιφανών» μορφών του ΠΑΣΟΚ είναι ότι την ίδια μέρα και ώρα (12 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα) που ο Παπανδρέου θα βρίσκεται στην Χαλκίδα προκειμένου να παραστεί στην παρουσίαση ενός βιβλίου του βουλευτή του κόμματος Συμεών Κεδίκογλου, ο Βενιζέλος, «όλως τυχαίως», συγκάλεσε την ίδια ώρα σύσκεψη υπουργών και υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ σε ξενοδοχείο.

Αν «γλύτωσε», όμως, από την παρουσία του Τζέφρυ, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος θα παρευρεθεί και αναμένεται να κάνει σφοδρή κριτική στα έργα και τις ημέρες του Βενιζέλου. Με δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στα όρια του 3% και οι «νταβατζήδες» της ενημέρωσης δείχνουν να θέλουν να «σπρώξουν» το κατασκεύασμα του Θεοδωράκη, με το «φωτοστέφανο» του δήθεν νέου και άφθαρτου κόμματος, φαίνεται ότι θα έχουμε συνεχείς εκδηλώσεις δυσαρέσκειας προς το πρόσωπο και τις τακτικές του Βενιζέλου τόσο από τους ανθρώπους του Τζέφρυ όσο και από άλλους πασόκους που θέλουν να απαλλαγούν από την παρουσία του.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-kinhsh-amfisbhthshs-benizelou-apo-ton-tzefru.-etoimos-na-tou-epitethei#ixzz3IrwnOU7i

Exit mobile version