Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι προστατευόμενοι αριστεροί συντοπίτες του Αθανασίου ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στην Τ.Ο. Λέσβου

Οι προστατευόμενοι αριστεροί συντοπίτες του Αθανασίου ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στην Τ.Ο. Λέσβου

Οι παππούδες τους έσφαζαν Έλληνες με το κονσερβοκούτι για το καλό της Μόσχας, οι πατεράδες τους υπήρξαν τα μεγαλύτερα κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και τα τέκνα μιλούν για «επανάσταση», αλλά βάζουν κουκούλα και προχωρούν σε έκνομες ενέργειες δρώντας ως πραιτοριανή φρουρά του Καθεστώτος Βενιζέλου-Σαμαρά. Αυτοί οι βολεμένοι λακέδες του συστήματος, ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο.

Με ένα «εμπνευσμένο» από κατανάλωση αρκετών γραμμαρίων χασίς κείμενο, οι ανυπόληπτοι παρακρατικοί της Λέσβου, συντοπίτες του Αθανασίου, ανέλαβαν την ευθύνη της «γενναίας» πράξης τους, να εισβάλλουν και να καταστρέψουν τα ξημερώματα της 9ης Νοεμβρίου, τα άδεια γραφεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στο νησί.

Παραθέτουμε απόσπασμα από την εν λόγω ανάληψη ευθύνης, διατηρώντας την ορθογραφία του κειμένου: “Η κοινωνική νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής στη Μυτιλίνη έχει δεχθεί ισχυρότατα πλήγματα,ενώ η δημόσια παρουσία τους σχεδόν απαγορεύεται.Το μόνο που έμενε να διεκπεραιωθεί είναι το σημείο αναφοράς και στρατολόγησης (με σχετική αποτυχία)των νεοναζί. Έτσι αποφασίσαμε τις πρώτες πρωινές ώρες της κυριακής 9 Νοεμβρίου να καταστρέψουμε και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των γραφείων της τοπικής οργάνωσης Λέσβου στην οδό Ικτίνου.Ενέργεια η οποία εντάσσεται σε μια προσπάθεια αφανισμού των φασιστικών συμβόλων απ το κέντρο της πόλης(με τη σφοδρή καταστροφή της ταμπέλας τους). Τελειώνοντας θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως στον τόπο που ο Λεσβιακός λαός απέκρουσε με γυμνά χέρια την επέμβαση των Άγγλων ,στον τόπο που έχει πλούσια επαναστατική ιστορία και που έχει θρηνήσει θύματα απο τη χούντα των συνταγματαρχών (δολοφονία Μυρογιάννη)όσο αναπνέουμε δεν θα επιτρέψουμε ούτε σπιθαμή γης στους σύγχρονους εκφραστες των ταγμάτων εφόδου ,των κουκουλοφόρων γερμανοτσολίαδων ,των θιαστών της χούντας και του Ντερτιλή. Η Λέσβος ,ήταν, είναι και θα είναι γη αντιφασιστική .

Χαιρετίζουμε και στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όλες τις δράσεις ανα την Ελλάδα που συμβάλλουν στον καθαρισμό των πόλεων απ το ναζιστιό δηλητήριο.Υ.Γ: Αυτή η υπόθεση δεν θα τελειώσει αν δεν εξαφανιστείτε απο το νησί. Ευυπόληπτοι Πολίτες Λέσβου

Η βία και η τρομοκρατία αποτελούν πρακτικές τις οποίες η Χρυσή Αυγή βιώνει επί δεκαετίες, κατά τη διάρκεια του Πολιτικού της Αγώνα. Ακόμη κι έτσι όμως, τα ορφανά του Μαρξ που υιοθετήθηκαν από τα κόμματα της διεθνιστικής αριστεράς, δρουν υπό την πλήρη ανοχή και ενθάρρυνση του Καθεστώτος. Διανοείσθε τι θα είχε συμβεί εάν κατέστρεφαν κάποιοι τα γραφεία κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου στη Λέσβο;

Στη μπανανία των Σαμαροβενιζέλων όπου δρουν οι κρατικοδίαιτοι παρακρατικοί της αριστεράς, η πολιτική πολυφωνία βεβαίως και καταπιέζεται: απόδειξη το πλήθος βομβιστικών, εμπρηστικών και καταστροφικών επιθέσεων σε γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή σε όλη την επικράτεια. Παρά ταύτα, η Χούντα που εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας και συγχρόνως ο βρώμικος (πλην εργολαβικός) ρόλος των μέσων μαζικής εξαπάτησης, επιβάλλουν την πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, διότι όπως λένε, «προάγει τη βία και προσβάλλει τη δημοκρατία»!

Υπήρξε άλλωστε και το παράδειγμα-επιτομή της «δημοκρατικής» υποκρισίας, με τον ανεκδιήγητο τέως υπουργό Προ.πο. να καταθέτει φάκελο με «επιθέσεις» της Χρυσής Αυγής στον Άρειο Πάγο, στις οποίες περιλαμβάνονται υποθέσεις όπου σε νόμιμες εκδηλώσεις του Κινήματος, εγκάθετοι αριστεροί προκάλεσαν επεισόδια!

Αυτοί που με το ένα χέρι επιτίθενται στην Χρυσή Αυγή (σε γραφεία Τοπικών Οργανώσεων και σε μεμονωμένα στελέχη και φίλους της) και με το άλλο παίρνουν τηλέφωνα σε εισαγγελείς και την αστυνομία καταγγέλλοντας φανταστικές επιθέσεις Χρυσαυγιτών, είναι κωμικοτραγικό να υπογράφουν ως «ευυπόληπτοι πολίτες». Πραιτοριανοί ρουφιάνοι του Καθεστώτος είναι, έργω και λόγω. Δεν μας αποπροσανατολίζουν από το στόχο: θα γκρεμίσουμε τα αφεντικά τους, τη Χούντα των Μνημονίων και τα αριστερά δεκανίκια τους.

Όταν πάνε φυλακή τ’ αφεντικά, τότε θα καλέσουμε τους «ευυπόληπτους παρακρατικούς» να μας «τραγουδήσουν». Ουαί τοις ηττημένοις!

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-prostateuomenoi-aristeroi-suntopites-tou-athanasiou-anelaban-thn-euthunh#ixzz3ItHopDfV

Exit mobile version