Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΗΔΩΝ

αστυνομικος

Γράφει ο Αντίοχος

Συγκέντρωση «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» προς αναρχοκομμουνιστή κατηγορούμενο για ρίψη βόμβας μολότοφ κατά αστυνομικών (κακούργημα!) έκανε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δορυφορικές του οργανώσεις στο Εφετείο. Ιδού το σχετικό κάλεσμα από την επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος:

«Την Τετάρτη η δίκη του Μάριου Ζέρβα: Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης

O Μάριος  Ζέρβας, στις 11  Μαρτίου  του  2010, συνελήφθη  από  άνδρες  των  ΜΑΤ στην  μεγάλη πορεία της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, ενάντια στα μέτρα του πρώτου μνημονίου. Φορτώθηκε  ένα  παράλογο  κατηγορητήριο  και  παρά  τις δεκάδες  μαρτυρίες  και φωτογραφίες    που    αποδείκνυαν    την   αθωότητά    του,   προφυλακίστηκε   και  αποφυλακίστηκε  μετά  από  43 μέρες,  κάτω  από  την  πίεση  και τις διαμαρτυρίες του κινήματος αλληλεγγύης».

Και για να δείτε τι παίζεται με τις αποφυλακίσεις των αναρχοκομμουνιστών από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», στη συνέχεια, οι συριζαίοι παραθέτουν το σκεπτικό του συμβουλίου, το οποίο αποφυλάκισε τον λεγάμενο. Δέχτηκε, λοιπόν, το συμβούλιο ότι η κατηγορία είναι αληθής, αλλά χρησιμοποίησε ως επιχείρημα για την αποφυλάκιση το ότι «το υλικό των αστυνομικών καλαμίδων είναι άκαυτο» (από την έκρηξη της βόμβας πήρε φωτιά το πόδι ενός αστυνομικού…). Το οποίον σημαίνει με απλά λόγια, ότι μπορεί κάποιος (αναρχοκομμουνιστής βεβαίως…) να διαπράξει κακούργημα πετώντας μολότοφ σε αστυνομικούς, εφόσον τις πετάξει στα πόδια τους, γιατί… «το υλικό των καλαμίδων είναι άκαυτο»!!!

Αυτά είναι τα μαύρα χάλια της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» στους καιρούς των Σαμαράδων και των Μπάμπηδων!

(ΥΓ): Προφανώς, την ίδια τύχη θα μπορούσε να έχει κάποιος αναρχοκομμουνιστής συμμορίτης, αν –ας πούμε- πυροβολούσε στο στήθος ή στην πλάτη αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ… Εφόσον αυτός φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, που κάνει τη σφαίρα… αδιαπέραστη, δε θα έτρεχε τίποτα!

πηγή

Exit mobile version