Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Γρέγος: “Απαιτείται κούρεμα των δανείων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενσωμάτωση απόφασης για την εφαρμογή της αρχής της αμοιβαίας αναγνώρισης σε ποινικές αποφάσεις.

Ο Συναγωνιστής τόνισε πως οι περισσότερες τροπολογίες έχουν χαρακτήρα ψηφοθηρικό και κάποιες άλλες είναι για κάλυψη σκανδάλωνΌσον αφορά την τροπολογία για τα κόκκινα δάνεια, η Χρυσή Αυγή επισημαίνει πως και πάλι συνειδητά δεν έχουμε μια ολοκληρωμένη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους. Δεν υπάρχει βούληση για συλλογική αντιμετώπιση του προβλήματος, που αποτελεί τον μόνο βραχνά της ελληνικής οικογένειας, ενώ πρόκειται για ξεκάθαρο εντυπωσιασμό της κοινής γνώμης. Θα αποδειχθούν ψηφοθηρικά τρικ στην άτυπη προεκλογική περίοδο που έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο τραπεζικός τομέας κρατικοποίησε τα χρέη και τα μετέφερε στα συνήθη υποζύγια που δεν είναι άλλοι από τον μισθωτό, τον συνταξιούχο, τον μικρομεσαίο επιχειρηματία και τον μικρό βιοτέχνη.

Η τράπεζα της Ελλάδος είναι υπεύθυνη για την εύρυθμη λειτουργία των τραπεζικών ιδρυμάτων και τον έλεγχό τους. Ο στόχος των τραπεζιτών είναι να υφαρπάξουν τις περιουσίες των μικρομεσαίων, ενώ συνυπεύθυνες είναι και οι ελληνικές κυβερνήσεις με τις πολιτικές που εφάρμοσαν τα τελευταία 40 χρόνια.

Η Χρυσή Αυγή προτείνει για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να μπουν σε ρύθμιση τα δάνειά τους και να φύγουν από τον Τειρεσία. Απαιτείται κούρεμα των δανείων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων κατά 30%- 40% για κλάδους της πρωτογενούς παραγωγής, ενώ με δάνεια ύψους μέχρι 500.000 ευρώ που είναι εν ενεργεία για όσους έκλεισαν την περίοδο της κρίσης να έχουν κούρεμα 50%.  

Χρειάζεται άμεσα αναπροσαρμογή στις αντικειμενικές αξίες και άμεση διαγραφή των δανειακών όρων που έχουν κριθεί παράνομοι και καταχρηστικοί. Η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει τροπολογία που αφορά τους μικροομολογιούχους, όπου και απαιτείται να αποκατασταθεί άμεσα η εν λόγω αδικία.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/a.-gregos-apaiteitai-kourema-twn-daneiwn-twn-mikromesaiwn-epicheirhsewn-bin#ixzz3IzUtv17b

Exit mobile version