Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Γεωργιάδης ξαναπροσκύνησε το Μνημόνιο: «Η άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας θα έρθει οπωσδήποτε»!

Ο Γεωργιάδης ξαναπροσκύνησε το Μνημόνιο: «Η άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας θα έρθει οπωσδήποτε»!

Για να διαπιστώνεται η πραγματική «ατζέντα» της κυβέρνησης αρκεί να διαβάζουμε κάθε φορά τις δηλώσεις του Σπύρου-Άδωνι Γεωργιάδη. Ο επονομαζόμενος και ως «Μπουμπούκος» από την σύζυγο του δεν κρατάει κανένα πρόσχημα όταν υποστηρίζει τις απόψεις του και θεωρεί ως τίτλο τιμής να τον αποκαλούν τον πιο φανατικό υποστηρικτή του Μνημονίου. Συχνά-πυκνά, κάνει δηλώσει οι οποίες είναι προκλητικές καθώς εμπεριέχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την κοινωνική αναλγησία και αναισθησία.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελούν τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό σχετικά με την πρώτη κατοικία: “Η άρση της προστασίας της δυνατότητας πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας θα έρθει οπωσδήποτε κάποτε, όταν η χώρα επιστρέψει στους ρυθμούς της κανονικότητας. Αν υπάρχει «εσαεί» προστασία της πρώτης κατοικίας δεν θα μπορέσει ποτέ να δοθεί ξανά δάνειο για την αγορά της“. Μην τυχόν και πάθουν καμία ζημιά οι τράπεζες είναι αυτό που προφανώς ανησυχεί τον Γεωργιάδη.

Η άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, που «θα έρθει οπωσδήποτε κάποτε», δεν καθορίζεται επακριβώς χρονικά αλλά προσδιορίζεται από τον «Μπουμπούκο» τότε «όταν η χώρα επιστρέψει στους ρυθμούς της κανονικότητας». Με δεδομένο ότι τόσο ο Γεωργιάδης όσο και ο κομματικός και κυβερνητικός του προϊστάμενος έχουν ασαφείς απόψεις γύρω από το τι εννοούν ως κανονικότητα δεν πρέπει να αποκλείσουμε αυτή η αρχή της προστασίας της πρώτης κατοικίας να γίνει στο πολύ άμεσο μέλλον.

Όταν η Χώρα σήμερα θυμίζει κατεστραμμένο τοπίο και ο Σαμαράς με απύθμενο θράσος υποστηρίζει ότι είμαστε πολύ κοντά στην έξοδο από την κρίση, τότε μην αμφιβάλλετε ότι η αρπαγή των σπιτιών που θα επιχειρήσει η κυβέρνηση σε βάρος των ιδιοκτητών τους θα καλυφθεί και από την αναιδή και ψευδή δικαιολογία ότι πλέον κινούμαστε σε «ρυθμούς κανονικότητας», ασχέτως αν αυτό δεν το αντιλαμβάνεται κανένας Έλληνας.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gewrgiadhs-h-arsh-ths-prostasias-ths-prwths-katoikias-tha-erthei-opwsdhpote#ixzz3IzW9lgjr

Exit mobile version