Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Καβάλα, Αθήνα, Σύρος

Τετάρτη 12/11/2014 στα νέα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων ο κόσμος (κάθε φορά και νέα πρόσωπα) που τα πλαισιώνει αυξάνει γεωμετρικά σε κάθε συνέλευση ή ομιλία αποδεικνύοντας έτσι τον πανικό του σάπιου συστήματος από την παρουσία των τοπικών οργανώσεων στην εκάστοτε περιοχή. Την σημερινή πολύ δυναμική ομιλία με έντονο αγωνιστικό παλμό από το πλήθος των παραβρισκόμενων ξεκίνησε το Μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής και εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος, Γκλέτσος Απόστολος.

Με λίγα αλλά πολύ εμψυχωτικά  λόγια αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της Τοπικής μας, στα θρασύδειλα δολοφονημένα μας  αδέρφια Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη όπως επίσης και στους πολιτικούς κρατούμενους συναγωνιστές μας. Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επευφημίες με το πέρας της ομιλίας του.

Στην συνέχεια με ιδιαίτερα καυστικό και καταγγελτικό λόγο η σύζυγος του άδικα φυλακισμένου βουλευτή μας, Ευγενία Χρήστου  Γερμενή, αναφέρθηκε στην μεγάλη πρόσφατη  επιτυχία στις εκλογές των Ιατρών αλλά καθώς και στις δολοφονικές επιθέσεις που δέχτηκαν οι υποψήφιοι μας με την ανοχή και τις «ευλογίες» του Ανθελληνικού παρακράτους. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν σε διάλογο μαζί της.

Κοινή παραδοχή από όλους υπήρξε ότι και αυτά τα νέα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων θα αποδειχτούν πολύ μικρά για να φιλοξενήσουν τον κόσμο που έρχεται στην Χρυσή Αυγή.  Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επευφημίες, υπόσχεση για νέους αδιάκοπους αγώνες και με τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής να ακούγεται σε όλη την γύρω περιοχή.

Τ. Ο. Καβάλας: Ομιλία για τον ορυκτό πλούτο. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 το απόγευμα, η προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή Τάσου Ναθαναηλίδη, με θέμα τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας. Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε αναφερόμενος σε μια πληθώρα δημοσιευμάτων και μελετών σχετικά με τα κοιτάσματα διαφόρων ορυκτών που έχουν ανακαλυφθεί σε ολόκληρη την χώρα, μεταξύ των οποίων και κάποια να αποτελούν παγκόσμιες μοναδικότητες, μεγίστης αξίας, τα οποία όμως οι προδότες πολιτικάντηδες μάς κρύβουν επιμελώς εδώ κι ολόκληρες δεκαετίες.

Εν συνεχεία παρέθεσε ορισμένες μόνο από τις εφαρμογές που τα μεταλλεύματα αυτά είναι αναγκαία, με την συντριπτική τους πλειοψηφία να σχετίζονται με την υψηλή τεχνολογία και κυρίως την διαστημική τεχνολογία. Από την μελέτη του συναγωνιστή Ναθαναηλίδη, δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά και οι απαραίτητες αναφορές στο πετρέλαιο, τα κοιτάσματα του οποίου είναι γνωστά ήδη από το 1940, αλλά οι ξενόδουλοι και προδότες πολιτικάντηδες έκαναν πως δεν γνώριζαν μέχρι προσφάτως.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής ανέφερε πως η Ελλάς θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια πλούσια, Ελεύθερη και αυτάρκης χώρα, εάν κι εφόσον διέθετε μια Εθνική κυβέρνηση, η οποία να λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού λαού. Τέλος, τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος στην σύντομη εισήγησή του αναφέρθηκε στις τουρκικές προκλήσεις και στο ότι παρά τις διώξεις και την λάσπη που δέχεται το Κίνημά μας, θα συνεχίσουμε τον Αγώνα μας, μέχρι την Τελική Νίκη!

Πλήθος κόσμου, το απόγευμα της Τρίτης, στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, παρακολούθησε τη βιντεοπροβολή με θέμα “Όχι στο μύθο του Πολυτεχνείου”. Το ντοκιμαντέρ το προλόγισε, ο συναγωνιστής Ηλίας Λέντζος, όπου αναφέρθηκε εκτενώς στα γεγονότα της εποχής εκείνης. Με ατράνταχτα στοιχεία και αποδείξεις ο συναγωνιστής Ηλίας Λέντζος απέδειξε ότι το Πολυτεχνείο, δεν είναι παρά ένα καλοστημένο ψέμα, που στήθηκε από το ένοχο πολιτικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης.

Σύρος: Ο συναγωνιστής Στράτος Μαύρος, περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποίησε ομιλία για επαναλαμβανόμενες δράσεις στο νησί για τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Όλοι οφείλουμε να μεταφέρουμε από στόμα σε στόμα άλλα και στους δρόμους ώστε να το μάθουν πολλοί περισσότεροι αφού τα καθεστωτικά ΜΜΕ εξακολουθούν την πλήρη απαξίωση στο τρίτο κόμμα της χώρας. Κρίθηκε αναγκαίο επίσης πως όταν έρθει η ώρα της κάλπης θα πρέπει να είμαστε όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι και τελειώνοντας την ομιλία θίχτηκε το θέμα Τουρκικών προκλήσεων σε Κυκλάδες και Αιγαίο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn43#ixzz3J27pIkRZ

Exit mobile version