Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραγελαφικό παραλήρημα καταρρέοντος Σαμαρά: Η ανάπτυξη ήρθε και θα συνεχιστεί! BINTEO

Τραγελαφικό παραλήρημα καταρρέοντος Σαμαρά: Η ανάπτυξη ήρθε και θα συνεχιστεί! BINTEO

Λίγες ώρες μετά την απόλυτη ταπείνωση της συγκυβέρνησης που υπερψήφισε νέα «βελτιωμένη» τροπολογία που αφορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, κατόπιν απόσυρσης της αρχικής ελέω ωμής παρέμβασης των τοκογλύφων που έσπευσαν να νουθετήσουν τον «φιλεύσπλαχνο» Σαμαρά, ο μνημονιακός πρωθυπουργός προέβη σε βαρυσήμαντη δήλωση απευθυνόμενος προς τον ελληνικό λαό. Ποιο ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού; Ότι (κρατηθείτε…) η χώρα εξήλθε της ύφεσης κι ότι η ανάπτυξη ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ!

Βέβαια, το καταρρέον κόμμα της ΝΔ απέφυγε να σχολιάσει την ξαφνική παραίτηση του εκπροσώπου του μιντιακού κατεστημένου στη χώρας μας, Ανδρέα Ψυχάρη, ή, έστω, να απαντήσει στις δηλώσεις του που είναι ξεκάθαρα καταγγελτικές εις βάρος της ηγεσίας της ψοφοδεξιάς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «διαπίστωσε ότι δεν αξίζει να υπηρετεί άλλο ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμα και για τα αυτονόητα». Σε μια ύστατη προσπάθεια να πείσει και τον τελευταίο αφελή ψηφοφόρο ο απομονωμένος από όλους τους πρώην βοηθούς και συμμάχους του πρωθυπουργός αφιέρωσε λίγα λεπτά για να μας πει ότι κατάφερε να οδηγήσει τη χώρα εκτός κρίσης!

Προσοχή, δεν είναι αστείο! Ο Σαμαράς σε απευθείας ζωντανή σύνδεση με την «ανάπτυξη» μας ενημέρωσε πως αυτή μόλις ξεκίνησε κι ότι η χώρα οδηγείται επιτέλους έξω από το τούνελ της μεγάλης ύφεσης Άλλωστε, όπως είπε πανηγυρικά, μας το είχε υποσχεθεί κι ο ίδιος. Και τώρα, μετά από χρόνια πάλη με καχύποπτους πολιτικούς και εκατομμύρια Έλληνες που αμφισβήτησαν τις τιτάνιες προσπάθειες του επιστρέφει για να μας αποδείξει με «στοιχεία» της ΕΛΣΤΑΤ (την αρχή δηλαδή που παρουσίαζε αλλοιωμένα μεγέθη για να εισέλθουμε στο ΔΝΤ) ότι η ελληνική οικονομία παρουσιάζει ρυθμούς ανάπτυξης που προκαλούν ίλιγγο μέχρι και στους πιο αισιόδοξους οικονομολόγους!

Σε μια επίδειξη άκρατης υποκρισίας ο υπάλληλος των τοκογλύφων μας είπε επίσης ότι υπόσχεται να διατηρήσει τους ρυθμούς ανάπτυξης στα ίδια υψηλά επίπεδα κι ότι κανένας Έλληνας δε θα μείνει πίσω. Μάλλον ο Αντωνάκης δεν έχει καταλάβει ότι σε λίγες ημέρες από σήμερα δεν θα είναι πρωθυπουργός και ότι οι υποσχέσεις που έδωσε στους εντολείς του για τήρηση και συνέχεια των αιματηρών μνημονιακών μέτρων θα μείνουν κενές, καθώς οι διεθνείς τοκογλύφοι ράβουν πρωθυπουργικό κοστούμι στον Τσίπρα γνωρίζοντας πως το άλογο της ΝΔ είναι κουτσό.

Η στάση και η γλώσσα του σώματος, το χαμόγελο που με πολύ κόπο και αμηχανία διαφαίνεται στο χλωμό πρόσωπο του Σαμαρά και οι ακατάσχετες ψευδολογίες του αποτελούν το κύκνειο άσμα ενός θλιβερού υπαλλήλου των διεθνών τοκογλύφων που καταρρέει και οδηγείται εκεί που πραγματικά του αξίζει, στα αζήτητα της ιστορίας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tragelafiko-paralhrhma-katarreontos-samara-h-anaptujh-hrthe-kai-tha-sunechi#ixzz3J3buZmMj

Exit mobile version