Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Εμείς εδώ στον Άγιο Παντελεήμονα οι κάτοικοι αγωνιστήκαμε και πέτυχαμε τότε την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών που μας είχαν *πνίξει* παρά την μόνιμα εχθρική στάση της πολιτείας, αλλά και την οργανωμένη «αντιρατσιστική» αντίδραση των έμμισθων και άλλων ελεεινών παρακρατικών (βίλλα Αμαλία, και τις γιάφκες τους στην περιοχή γεμάτες μολότοφ και ναρκωτικά) γνωστοί και άγνωστοι ασφαλώς με ονοματεπώνυμο για τις αρχές, οι οποίοι βέβαια μετ’ ολίγον έκαψαν και γκρέμισαν την Αθήνα. Οι ίδιοι λοιπόν ανενόχλητοι όποτε το καθεστώς τους χρειαστεί για τους σκοπούς του εξακολουθούν το καταστρεπτικό έργο τους χωρίς να τολμά το «ελλαδιστάν» να τους αγγίξει περιορίσει, αφοπλίσει.

Ναι, πρόκειται για τις συνιστώσες του συριζα τους οποίους λοβοτομημένοι Έλληνες με την ασύστολη προδοτική συμβολή και προώθηση πληρωμένων και αντεθνικών ΜΜΕ και την συνεχή πλύση εγκεφάλου επιδιώκουν να μας κυβερνήσει.

Υπόψιν ότι μετά τα γεγονότα αντί για επιβράβευση όλοι οι πατριώτες της περιοχήςαλλά και αστυνομικοί οι οποίοι έπραξαν το καθήκον τους εκδιώχθηκαν και φυλακίστηκαν από την δεξιά νου-δουλα του ΠΑΣΟΚ. Και σήμερα όλοι οι νοικοκυραίοι Έλληνες ζούμε με την απηνή και πραγματική οικονομική δίωξη και με την προστασία και του αντιρατσιστικού.

Γ. Τ.

Γιώργος Γερμενής: Η φλόγα της Πίστης φωτίζει το σκοτάδι της άρνησης

Θα ήθελα να συγχαρώ τον εν λόγω συναγωνιστή (Νίκο Β.) για την ευθύτητα και ορθότητα σκέψης και λόγου που διαθέτει. Εύχομαι να διαβάσουν πολλοί την καταπληκτική περιγραφή των στόχων της νεο-Ελληνικής νεολαίας. Αυτή η τρυφηλότητα(!) όπως εκλεπτυσμένα την ονομάζει αποτελεί και την βάση του κακού για την ανυπαρξία Πατρίδος και Έθνους. Δυστυχώς σήμερα ο “όποιος” πόλεμος, δίδεται μόνο μέσω Facebook,twitter και δεν συμμαζεύεται. Εκεί γράφουν τις ακατανόμαστες αρλούμπες τους, νομίζοντας ότι κάτι κάνουν. Είναι άκρως λυπηρό να μην τους ενδιαφέρει καθόλου αν η Ελλάδα φτάσει το πολύ έως την Λαμία, αφού άλλωστε θεωρούν εαυτούς φίλους με όλους τους αποδεδειγμένα και επανειλημμένως, φανατικούς εχθρούς και γείτονες μας. Αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας ασύστολης και ανθελληνικής πολιτικής 40 χρόνια τώρα, που μόνο δικαιώματα έδωσε στις γενιές που αναπτύχθηκαν και καθόλου υποχρεώσεις για κοινωνία και Πατρίδα. Κατά τα άλλα ας “ετοιμαστούμε” για μια άλλη “Εθνική” Γιορτή της 17ης Νοεμβρίου που αλλοίμονο τόσο ακριβά την έχουμε εξαργυρώσει…

Άννα

Σαμαράς ΤΕΛΟΣ: Τον εγκατέλειψε και ο Ψυχάρης – Ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς η επόμενη κατάσταση

Συναγωνιστές γεια σας, ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες κάποιες βιαστικές κινήσεις της παρούσας κυβέρνησης για την σύνταξη των προτάσεων της ως προς την προσεχή αναθεώρηση του Συντάγματος. Όσοι είναι λογικά σκεπτόμενοι και “πονηρεμένοι” καταλαβαίνουν τους λόγους αυτής της βιασύνης – είναι βέβαιο ότι η βασικότερες των αιτιών είναι καταρχάς η μεγάλη άνοδος του Εθνικιστικού κινήματος και γενικότερα η αφύπνιση του κόσμου για το τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτή τη χώρα και ποιος πραγματικά κυβερνάει με σίγουρο επακόλουθο την προσπάθεια απομόνωσης των Εθνικιστών διαπαραταξιακά (αντισυνταγματικό τόξο) και κατά δεύτερον η αφαίρεση εξουσιών από την Δικαστική εξουσία που με πολλές τις αποφάσεις έχει ενοχλήσει κατά καιρούς τους ξένους δυνάστες/τοκογλύφους. Πέρα από αυτά λοιπόν τα οποία είναι βέβαιο ότι θα συμβούν, θα πρέπει κατά τη γνώμη μου στο πλαίσιο της αναθεώρησης να περιληφθούν προς συζήτηση/ψήφιση και τα παρακάτω πολύ σημαντικά ζητήματα :

1) Ποινικοποίηση του κατ’ εμέ αδικήματος της εκ προθέσεως παραπλάνησης/εξαπάτησης του Λαού με μη εφαρμόσιμεςπροεκλογικές εξαγγελλίες με σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου του και την ανάληψη της εξουσίας με αυτό τον δόλιο τρόπο. Όλα τα κόμματα θα πρέπει να καταθέτουν ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο και προκοστολογημένο προεκλογικό πρόγραμμα για όλους τους τομείς(οικονομία, παιδεία, εξωτερική πολιτική, υγεία κλπ) ξεχωριστά. Επίσης να θεσπιστεί μια Ανεξάρτητη Αρχή η οποία θα ελέγχει την πορεία της εφαρμογής του προεκλογικού προγράμματος της εκάστοτε εκλεγμένης κυβέρνησης και όταν θα παρατηρεί μετά το πέρας ενός εύλογου χρονικού διαστήματος είτε εξ’ ιδίων είτε καθ’ υπόδειξη με την μορφή πρότασης μομφής από οποιονδήποτε εκλεγμένο φορέα(κόμμα) απόκλιση του σε μεγάλο βαθμό θα παραπέμπει την υπόθεση στην Δικαιοσύνη για κατεπείγουσα εξέταση και όταν η απόφαση της Δικαιοσύνης θα είναι καταδικαστική θα χάνεται η νομιμοποίηση της εκάστοτε κυβέρνησης λόγω μη τήρησης του προεκλογικού λόγου/συμβολαίου με τον Λαό και θα προκηρύσσονται άμεσα εκλογές. Επίσης θα τιμωρούνται αυτοδίκαια τα κόμματα αυτά με αποκλεισμό από επόμενες εκλογές και δεν θα ισχύει η επανασυμμετοχή τους με πονηριές του τύπου αλλαγής ονόματος ή κάποιων στελεχών που συμμετείχαν στην απελθούσα κυβέρνηση. Έστω και ένας να υπάρχει θα αποκλείεται η επανασυμμετοχη. Πρέπεικάποτε να μπει ένα τέλος στην εξόφθαλμη κοροϊδία των πολιτών και να πάρουν όλοι στα σοβαρά τον ρόλο τους ως εκπρόσωποι του Λαού μέσα στο κοινοβούλιο. Αυτό επιτάσσει η λογική και η Δημοκρατία αλλά και η ίδια η ζωή π.χ. είναι δυνατόν να χτιστεί μια οικοδομή χωρίς πρώτα να υπάρχει το σχέδιο της διάταξης του κτιρίου που θα αναγράφει όλες τις απαραίτητες παραμέτρους για να μπορέσει να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου αλλά και να προσυπολογιστεί το κόστος των υλικών και των εργασιών. Αυτό θα πρέπει να ισχύει και για τους πολιτικούς φορείς που διεκδικούν την εξουσία – πρέπει να έχουν πραγματικό και υλοποιήσιμο σχέδιο για την χώρα και όχι “πάμε και όποιον πάρει χάρος” και στο τέλος να μην λογοδοτεί και κανένας. Είμαι πολύ περίεργος να δω την αντίδραση των “Δημοκρατικών Παρατάξεων” σε μια τέτοια πρόταση – ειλικρινά θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

2) Εφαρμογή αληθινά δημοκρατικών διαδικασιών οι οποίες σήμερα δεν υφίστανται π.χ. όταν έρχονται ξένοι ηγέτες στην χώρα μας για συζητήσεις με την κυβέρνηση ή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή οι συγκλήσεις των υπουργικών συμβουλίων ή συζητήσεις με την Τρόικα, ώστε ο λαός να έχει γνώση των αποφάσεων που λαμβάνονται. Σε μια αληθινή Δημοκρατία τίποτα δεν γίνεται εν κρυπτό. Ο λαός οφείλει να γνωρίζει τα πάντα που τον αφορούν γιατί στο τέλος πάντα αυτός καλείται να πληρώσει την όποια νύφη στον εκάστοτε τομέα. Το λέω αυτό γιατί έτσι τουλάχιστον λειτουργούσε η Εκκλησία του Δήμου στην Αρχαία Ελλάδα – όλοι έλεγαν ανοικτά την γνώμη τους κάτι το οποίο δεν συμβαίνει σε καμιά των περιπτώσεων σήμερα. Το αυτό βέβαια ισχύει και για το Ευρωκοινοβούλιο. Απαράδεκτα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουν αν θέλουμε να λέμε ότι ζούμε σε Δημοκρατία.

3) Κατάργηση του bonus των 50 εδρών στο πρώτο σε ψήφους κόμμα.

4) Κατάργηση του επαίσχυντου νόμου περί ευθύνης υπουργών.

5) Προκήρυξη Δημοψηφισμάτων για πολύ σοβαρά Εθνικά θέματα.

Γ.Π.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΘΩΟΙ ο K. Μπαρμπαρούσης και οι υπόλοιποι Συναγωνιστές για την υπόθεση της λαϊκής αγοράς στο Μεσολόγγι – ΒΙΝΤΕΟ

Προς πώληση βρίσκεται η έπαυλη που στέγασε την πιο διάσημη οικογένεια μαφιόζων της μεγάλης οθόνης, εκείνη των Κορλεόνε, προς 3 εκατ. δολάρια.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού – το οποίο διαθέτει οχτώ μεγάλα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια- το έχει ανακαινίσει με τέτοιο τρόπο ώστε κάποια μέρη του, όπως το γραφείο του Δον Κορλεόνε- να είναι όπως ακριβώς εμφανίζονται στις ταινίες του Κόπολα.

Πρόκειται για μία υπερπολυτελή έπαυλη, 2.000 τ.μ, που βρίσκεται στο Στέιτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης, χτίστηκε το 1930 και έμεινε στην ιστορία ως το σπίτι του «Νονού», διότι εκεί γυρίστηκαν πολλές σκηνές της ταινίας.

Η πρόταση μας:

Να την αγοράσουν οι κλεφτο-πασόκοι και να την κάνουν το (κλέφτικο) λημέρι τους!

A.B. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-15-noembriou-2014#ixzz3J5aDOFhe

Exit mobile version