Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

athanasiou_2967013581

Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που στις φυλακές του Κορυδαλλού κρατούνται ο Αρχηγός και η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του τρίτου κόμματος της χώρας, χωρίς να τους παρέχεται το δικαίωμα να παρίστανται στις συνεδριάσεις της βουλής και να ψηφίζουν στα διάφορα νομοσχέδια, ο υπουργός-ενορχηστρωτής των διώξεων δηλώνει πως θα λάβει μέτρα «για διευκολυνθούν οι κρατούμενοι φοιτητές»!

Ιδού η σχετική είδηση από καθεστωτικό ΜΜΕ:

«Ειδικές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση των κρατουμένων φοιτητών προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, μετά από συνεννόηση με τον υπουργό Παιδείας θα προωθηθούν μέτρα ώστε κρατούμενοι φοιτητές να μεταφέρονται στα σωφρονιστικά καταστήματα που βρίσκονται κοντά στα ΑΕΙ ή ΤΕΙ που πέτυχαν, ενώ μπορεί να γίνονται και μετεγγραφές στα εκπαιδευτικά ιδρύματα που βρίσκονται κοντά στις φυλακές… Επίσης σημείωσε ότι «ο αριθμός των κρατουμένων φοιτητών αυξάνεται πλέον κάθε χρόνο και θα διευκολυνθούν από την Πολιτεία, ώστε να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, γεγονός που θα τους βοηθήσει και στην επανένταξή τους».

Και βέβαια, οι «ειδικές ρυθμίσεις» που προωθεί ο κύριος Μπάμπης, αφορούν τους εξής κρατουμένους: τον εξής έναν, Νικολάκη Ρωμανό, εγγονό του κομμουνιστή πλουτοκράτη Νάσιουτζικ, γιόκα «μαμάς βορείων προαστίων» (τίτλος βιβλίου της…) και ληστοτρομοκράτη. Ο οποίος, υποτίθεται πως από τη Δευτέρα κάνει «απεργία πείνας» (απ’ αυτές τις τζούφιες που κάνουν οι αναρχοκομμουνιστές κρατούμενοι και ζουν ακόμα και μετά από… 150 μέρες), για να μπορεί να την κοπανάει από τις φυλακές και να πηγαίνει σε κάποιο ΤΕΙ που έχει πετύχει, τάχα για να παρακολουθεί τα μαθήματα. Και ο υπουργός «δικαιοσύνης» νομοθετεί ειδικά γι’ αυτόν! Αλλά αδιαφορεί για τη διευκόλυνση εκείνων που εξέλεξε βουλευτές ο ελληνικός λαός με την ψήφο του! Τέτοια ήταν, τέτοια είναι και τέτοια θα παραμείνει μια ζωή η σάπια ψοφοδεξιά! Τώρα θ’ αλλάξει;

πηγή

Exit mobile version