Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαϊμού με… σχέδιο από τα «Παραπολιτικά» προσπαθεί να εμφανίσει ανάκαμψη της διαλυμένης Νέας Δημοκρατίας

Μαϊμού με... σχέδιο από τα «Παραπολιτικά» προσπαθεί να εμφανίσει ανάκαμψη της διαλυμένης Νέας Δημοκρατίας

“Αξιοπιστία”: Πριν τις ευρωεκλογές η Metron Analysis έδινε την ΝΔ πρώτο κόμμα και στην Χρυσή Αυγή 4,3% – Τελικά πήραμε 9,4%

Θυμίζουμε εν τάχει την δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Παραπολιτικά», λίγο πριν τις ευρωεκλογές, με δικά τους λόγια: “Συγκεκριμένα, η ΝΔ βρίσκεται μπροστά στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές συγκεντρώνοντας το 20,6% έναντι 20% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν το Ποτάμι με 7,8%, το ΚΚΕ με 4,8% η ΧΑ με 4,3%, η Ελιά με 4,2%, οι ΑΝΕΛ με 3,7% η ΔΗΜΑΡ με 1,6%, το ΛΑΟΣ με 1,4% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%.”

Τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης σε γράφημα:

Τελικά η ΝΔ έχασε τις εκλογές και το Ποτάμι βρέθηκε πολύ πίσω από την Χρυσή Αυγή που πήρε 9,4%. Κοινώς η Metron Analysis έπεσε ολοκληρωτικά έξω στις προβλέψεις της, σε σημείο να υπάρχει υπόνοια δόλου και χάλκευσης των στοιχείων.

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών:

Πάμε να δούμε τώρα τη νέα δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας για την ίδια εφημερίδα που μόλις εκδόθηκε. Μάλιστα πριν παραθέσουμε τα στοιχεία, αξίζει να τονίσουμε ότι έχει προαναγγελθεί δημοσκοπική καταιγίδα με μία δημοσκόπηση την εβδομάδα, με την λογική της διάδοσης του ψεύδους στην προπαγάνδα, «πες, πες, κάτι θα μείνει».

Τις ημέρες που πέρασαν η συγκυβέρνηση βρέθηκε στα πρόθυρα της καταστροφής, αφού ακόμα και ο Ψυχάρης εγκατέλειψε τον Σαμαρά, ενώ η εικόνα που παρουσιάστηκε ήτο τουλάχιστον αλγεινή. Η άτακτη υποχώρηση ενώπιον των δανειστών στο θέμα της μη εισαγωγής του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος απολύτως λογικά έχει προκαλέσει νέα καθίζηση στα εκλογικά ποσοστά της ΝΔ.

Όμως η μαϊμού της Metron Analysis για την εφημερίδα «Παραπολιτικά» έχει συγκεκριμένο σχέδιο κατά νου και δεν μπορεί να περιμένει, ούτε την ενδιαφέρει η αλήθεια, εφόσον αυτή δεν συνάδει με αυτό το σχέδιο. Σύμφωνα, λοιπόν, με το σχέδιο η ΝΔ «μειώνει» την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το Ποτάμι συνεχίζει να «διογκώνεται» παρότι είναι παντελώς απών από την κοινωνία, ενώ η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά στο 6% της εντολής Σταμάτη. Ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Και όμως αυτά λέει η μαϊμού της Metron Analysis για την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Πρόβλεψη: Μέχρι τις εκλογές θα έχουν «καταφέρει» να δείχνουν ότι η ΝΔ κερδίζει τις εκλογές (εδώ γελάμε…) και ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπαίνει στην Βουλή (πίσω έχει η αχλάδα την ουρά).

Ιδού τα ποσοστά που δίνει η μαϊμού με το σχέδιο: Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 31,3% έναντι 26,5% της  Νέας Δημοκρατίας και ακολουθούν: το Ποτάμι με 10%, ΚΚΕ με 6,1%, Χρυσή Αυγή με 5,8%,  ΠΑΣΟΚ με 5,3%, ΑΝΕΛ με 3,8%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 2,2%, ΔΗΜΑΡ με 1,6%, ενώ άλλο κόμμα  δηλώνει το 7,4%.

Κρατήστε τα αποτελέσματα αυτών των δημοσκοπήσεων. Οι εκλογές είναι κοντά και μετά θα έχει πλάκα να βλέπουμε τι δικαιολογίες θα σκαρφίζονται για την αποτυχία τους να προβλέψουν τα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/maimou-me…-schedio-apo-ta-parapolitika-prospathei-na-emfanisei-anakampsh#ixzz3J941ugk6

Exit mobile version