Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή αποκάλυψε την προδοσία της Κύπρου στην Ευρωβουλή

Η Χρυσή Αυγή αποκάλυψε την προδοσία της Κύπρου στην Ευρωβουλή

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός“, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη “Εγέρθητι”

Την εβδομάδα που πέρασε το Λακό Εθνικιστικό Κίνημα πραγματοποίησε μια ακόμη εθνική δράση, αυτή τη φορά στην έδρα της Ευρωπακής Ενωσης των γραφειοκρατών, της πληθυσμιακής αντικατάστασης και της ισοπέδωσης των Εθνών. Αφορμή της δράσης ήσαν τα 31 χρόνια από την ανακήρυξη του Τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους και θέμα της το ζήτημα της Κύπρου που επανήλθε στην φλέγουσα επικαιρότητα με τις τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή.

Ευρωβουλευτές και εκπρόσωποι εθνικιστικών κινημάτων από όλη την Ευρώπη καθώς και ευρωπαίοι δημοσιογράφοι παρακολούθησαν με έκδηλο ενδιαφέρον τις θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών στην Ευρωβουλή για το θέμα. Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκαν στην διαχρονική προδοσία της Κύπρου από τους πολιτικάντηδες Αθήνας και Λευκωσίας, τον εθνικό αγώνα για την Ένωση, του Στρατηγού Γρίβα-Διγενή, και την ανάγκη εκπλήρωσης των εθνικών οραμάτων για το μαρτυρικό νησί, όπως την ανέπτυξε με συγκίνηση και πάθος ο Ευρωβουλευτής Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός.

Μέσα στον ορυμαγδό της κυβερνητικής υποχωρητικότητας και της απραξίας στα εθνικά μας θέματα, η αυστηρή δήλωση του Ευρωβουλευτή Στρατηγού Γιώργου Επιτήδειου πως όσο η Χρυσή Αυγή βρίσκεται εκεί δεν θα γίνει αποδεκτή η είσοδος της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από όλους τους παρισταμένους. Ιδιαίτερο ενθουσιασμό προκάλεσαν η τοποθέτηση του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Λάμπρου Φουντούλη, πατέρα του δολοφονημένου από το Σαμαροβενιζελικό παρακράτος Ηρωος Γιώργου Φουντούλη, καθώς και η δυναμική παρέμβαση του Προέδρου του ΕΛΑΜ, των εθνικιστών της Κύπρου, Χρήστου Χρήστου.

Η περίπτωση της Κύπρου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της προδοτικής πολιτικής την οποίαν ακολούθησαν και ακολουθούν διαδοχικές κυβερνήσεις της Ελλάδος, αλλά και οι εκμαυλισμένες στρατιωτικές ηγεσίες οι οποίες στον βωμό των εξοπλιστικών προγραμμάτων και προμηθειών εγκατέλειψαν την άμυνα και την εδαφική ακεραιότητα του Εθνους. Η δουλοπρέπειά τους απέναντι στην «διεθνή κοινότητα» που χαρακτήριζε τρομοκράτες τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ, και ενέκρινε σιωπηλά τις φυλακίσεις χωρίς δίκη και τις αγχόνες, συνεχίζεται ως τις μέρες μας.

Παρόμοιες με την υπόθεση της Κύπρου είναι αυτές των Σκοπίων και της Βορείου Ηπείρου. Σύντομα θα προστεθεί και το όνομα κάποιου νησιού των Δωδεκανήσων, (αφού η Θράκη μας έχει ήδη εγκαταλειφθεί στην τουρκική εισβολή), εάν ο Σαμαράς και η παρέα του καταφύγουν στην λύση της δημιουργίας εθνικής κρίσης ώστε να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία.

Αποτελεί καθήκον των εθνικών δυνάμεων της Πατρίδας μας να επαγρυπνούν και να αναλάβουν την κρίσιμη ώρα τις ευθύνες που τους αναλογούν. Πέρα από την εδαφική ακεραιότητα βρίσκεται το ηθικό των Ελλήνων. Χρειάζεται άραγε το ράπισμα της αποκοπής ενός μέλους του Εθνικού κορμού για να αντιληφθούν το μέγεθος της προδοσίας του «συνταγματικού τόξου» και του πρώτου τη τάξει κατοίκου της Ηρώδου Αττικού; Μακάρι να μην χρειαστεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-apokalupse-thn-prodosia-ths-kuprou-sthn-eurwboulh#ixzz3JDx1SWwz

Exit mobile version