Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΤΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!

thrakh

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:

Σας γράφω από την ελληνική Θράκη μας και θέλω να αναφερθώ σε μια «περίεργη» συνάντηση που έγινε εδώ και (σκοπίμως!) πέρασε απαρατήρητη από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Την περασμένη βδομάδα, αντιπροσωπεία από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, είχε μια ακόμη συνάντηση με το κόμμα των «Τούρκων» (όπως αυτοαποκαλούνται) της Θράκης.

Ειδικότερα, ο υπεύθυνος του Πολιτικού Γραφείου της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ραφαέλ Ντίαζ, συνοδευόμενος από στελέχη της πρεσβείας, επισκέφτηκαν τη νομαρχιακή οργάνωση Ξάνθης του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης Φιλίας (DEB). Την αμερικανική αντιπροσωπεία υποδέχτηκε ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, μαζί με στελέχη του κόμματός του και επισήμως συζήτησαν για «τα προβλήματα της τουρκικής μειονότητας». Επίσης, σύμφωνα με το δελτίο τύπου «συζήτησαν με τους Αμερικανούς τις απαιτήσεις της μειονότητας από το ελληνικό κράτος». Προφανώς, για να τις μεταφέρουν οι Αμερικανοί «φίλοι» μας στους εν Αθήναις υποτακτικούς τους…

Θέλω εδώ να τονίσω, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη συνάντηση που γίνεται μεταξύ του DEB και των Αμερικανών. Και δείχνει ξεκάθαρα, ότι –παρά τα όσα λέγονται για τον «αντιαμερικανισμό» του Ερντογάν- οι υπερατλαντικοί «φίλοι» μας παίζουν άτιμο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδος!

Ελένη Α.

πηγή

Exit mobile version