Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Όχι λοιπόν δεν είμαστε «ταμαμ», ούτε «η Κύπρος κείται μακράν»!

Οι υποκινητές της ανθελληνικής προπαγάνδας επιλέγουν το πιο δυνατό μέσο χειραγώγησης των μαζών, χρηματοδοτώντας καναλάρχες, σκηνοθέτες και ηθοποιούς για να υποδυθούν τους «φιλικούς» Τούρκους προς τους Έλληνες.

Στα σπίτια όλης της Ελλάδας άρχισαν να αναμεταδίδονται Τούρκικα σήριαλ,ενώ Τούρκικες συνομιλίες ηχούν σε κάθε Ελληνικό σπίτι κάνοντας την Τούρκικη Γλώσσα γνώριμη στα αυτιά του Ελληνικού Λαού.

Οι Τούρκοι φαντάζουν στα μάτια των τηλεθεατών ένας πολιτισμένος (εξευγενισμένος) λαός χωρίς ακρότητες και υπερβολές, χωρίς λιθοβολισμό στις άπιστες, χωρίς Τζιχαντιστές, χωρίς σφαγές Ελλήνων και Αρμενίων… Αποσιωπώντας τις συνεχείς Τούρκικες προκλήσεις στα Ελληνικά χωρικά ύδατα!

Για να τελειοποιήσουν όμως « το έργο» τους έπρεπε να καλλιεργήσουν και την Ελληνοτούρκικη συμφιλίωση. Επινόησαν λοιπόν το «ταμάμ», η λέξη στα Τούρκικα σημαίνει «εντάξει» . Πρόκειται για ένα Ελληνικό σήριαλ που προβάλλεται στον Αντ1, προάγοντας την Ελληνοτουρκική συμβίωση-συμφιλίωση. Ένας Τούρκος κουρέας με δύο Τουρκόπαιδα γεννημένα από Ελληνίδα μητέρα Μουσουλμάνα την οποία και έχουν χάσει, γνωρίζει μία διαζευγμένη Ελληνίδα, μητέρα δύο Ελληνόπουλων και «ερωτεύονται» παράφορα. Αποφασίζουν να ζήσουν μαζί και αναγκαστικά τους ακολουθούν και τα παιδιά τους…

Στην αρχή ενώ είναι εμφανή τα προβλήματα συμβίωσης των δύο αλλόθρησκων οικογενειών, αυτά λύνονται με εξωπραγματικούς τρόπους, δια μαγείας, και τα συναισθήματα ρέουν άφθονα.

Αξίζει να σημειωθούν κάποιες χαρακτηριστικές σκηνές. Στο πρώτο επεισόδιο, όταν αποφασίζει το ζευγάρι να ανακοινώσει στα μέλη της κάθε οικογένειας την συγκατοίκηση όλων, η κόρη της Ελληνίδας Έλλη δίνοντας τις ευχές της στο νέο ζευγάρι μιλάει για μία ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ οικογένεια. Και εδώ τίθενται πολλά ερωτήματα για το τι θα απογίνει μια πολυπολιτισμική οικογένεια, αν από το «μπλέξιμο» των πολιτισμών στο τέλος χαθούν και οι δύο πολιτισμοί οδηγώντας μας στο χάος, χιλιάδες χρόνια πίσω, χωρίς ταυτότητα!

Να τονίζουμε ότι η μόνη που αντιδράει έντονα σε αυτή την συγκατοίκηση είναι η Έλλη η οποία είναι μία αντικοινωνική, νευρική, και μονόχνοτη κοπέλα. Όποιος αντιδρά έντονα σε μία τέτοια οικογένεια « επιτρέπεται « να είναι κάτι από όλα αυτά αλλά όχι Εθνικιστής… και δια του λόγου το ασφαλές στο ίδιο επεισόδιο η Μουσουλμάνα κόρη χαρακτηρίζει την Έλλη Χρυσαυγίτισα και αυτή αντιδρά!

Μουσουλμάνα:  -Χρυσαυγίτισα!

Έλλη:  -Πάρ’το πίσω!

Μουσουλμάνα: –  Όχι δεν το παίρνω!

Έλλη:  – Πάρ’το πίσω τώρα!!!

Η Χρυσαυγιάδα συνεχίζεται και μέσα από τα σήριαλ. Ο αποτροπιασμός της Έλλης όταν ακούει να την αποκαλεί Χρυσαυγίτισα η Μουσουλμάνα είναι άλλη μια ένδειξη της πλύσης εγκεφάλου που μεθοδεύονται! Δεν κατάφεραν μέσα από την ενημέρωση να αποπροσανατολίσουν και να απομακρύνουν τους Εθνικιστές από την Χρυσή Αυγή και χρησιμοποιούν τώρα τα σήριαλ για την επίτευξη του σκοπού τους.

Στο δεύτερο επεισόδιο ο Τούρκος πατριός κρεμάει στον τοίχο τόσο τον προπάππο του Μεχμέτ Οστουρκ, ο οποίος ήταν στην υπηρεσία του Σουλτάνου,όσο και τους υπόλοιπους προγόνους του. Σίγουρα κάποιοι από αυτούς είχαν βάψει τα χέρια τους με Ελληνικό αίμα! Η μικρή Έλλη αντιδρώντας κρεμάει και αυτή τους ήρωες του 21’, ύστερα τους κατεβάζει σαν να μην έχει κανένα νόημα να τους τιμά το ίδιο κάνει και ο Τούρκος, ο σκηνοθέτης χωρίς να δώσει άλλη έκταση στο θέμα αλλάζει κατευθείαν την κουβέντα τους και από τους ήρωες το γυρίζει απότομα σε συζήτηση για καφετιέρες!

Την ίδια στιγμή που οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο προκλητικά, η Ελληνική τηλεόραση διαγράφει την Ελληνική ιστορία στο βωμό ενός κεραυνοβόλου Ελληνοτουρκικού γεροντοέρωτα και μας καλεί να σκύψουμε το κεφάλι! Οι Τούρκοι καπηλεύονται τα Ελληνικά χωρικά ύδατα και μαζί τους τον ορυκτό μας πλούτο, φοβερίζοντάς μας με κινήσεις πολεμικής πρόκλησης!

Ο λαός μας έχει υποστεί βασανισμούς, διωγμούς, ξεριζωμούς, γενοκτονίες, πογκρόμ από τον Οθωμανικό ζυγό όμως ταυτόχρονα έχει δώσει τις μεγαλύτερες μάχες κρατώντας ψηλά το κεφάλι! Δεν είναι δυνατόν λοιπόν αυτό το κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας να το παρακάμψουμε να το περιφρονήσουμε. Οφείλουμε να σταθούμε αντάξιοι στις θυσίες των Ελλήνων οι οποίοι έπεσαν μαχόμενοι για να ξανακερδίσουμε την Ελευθερία μας!

Ας χαράξουμε στην ιστορία του 21ου αιώνα την αντίδραση μας και την διαμαρτυρία μας στην Τούρκικη προπαγάνδα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στους ήρωες προγόνους μας που απελευθέρωσαν την Ελλάδα!

Ενάντια λοιπόν στην ύπουλη προπαγάνδα που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής χειραφέτησης, υψώνουμε το κεφάλι και λέμε «Όχι λοιπόν δεν είμαστε «ταμαμ», ούτε «η Κύπρος κείται μακράν»»!

Ε.Σ.

Γεώργιος Γερμενής: Είμαστε το τελευταίο οχυρό υπεράσπισης του Έθνους!

Άντε πάλι αύριο έχουμε την “μαύρη” επέτειο των μαύρων  χρόνων της επταετίας και ευκαιρία  να δείξουμε πόσο “δημοκρατικοί” είμαστε. Κάθε χρόνο κραυγές και οδυρμοί  όλων των εμετικών ΜΜΕ, για την”τρισκατάρατη” Χούντα των συνταγματαρχών που τόσα δεινά έφερε στην χώρα τούτη που πατούμε και όλοι μέσα θε να μπούμε. Αντίλογος στα 40 αυτά χρόνια δεν υπάρχει, εν αντιθέσει υπάρχει ένας συνεχής μονόλογος “ορισμένων” που πρόφτασαν και γέμισαν για να μην πω ξεχείλισαν τις “αριστερές” τσέπες τους με τα δικά μας αποθέματα, δηλαδή του “λαουτζίκου” που παίρνουμε και τα παιδάκι μας και πάμε για κείνο το κόκκινο γαρουφαλάκι στο γλυπτό του Ήρωα του Πολυτεχνείου”. Ε καλά μας κάνουν τότε και τραβάμε όσα τραβάμε. Αν αυτός που τρέχει να αποθέσει φόρο τιμής σε  άσχετο γλυπτό ενός κατασκευασμένου Ήρωα, είναι δε και απόγονος εκείνων των ψευτοηρώων και δεν τα έχει οικονομήσει παρά  βγαίνει στα καναλάκια της συμφοράς και παρακαλεί μην του πάρουν το σπιτάκι του, τότε είναι άξιος για όλα όσα του αντιστοιχούν. Κανείς από την σημερινή συγκυβέρνηση της συμφοράς (της πραγματικής συμφοράς του τόπου), ενώ οι περισσότεροι  είχαν άριστες σχέσεις, είτε οι ίδιοι, είτε οι “φτιαγμένοι” συγγενείς τους, με το καθεστώς της επταετίας δεν τολμάει να ψελλίσει αυτά που τολμώ να πω εγώ που απλά μεγάλωσα μέσα στην επταετία και η οικογένεια μου δεν γνώριζε κανέναν από τους τότε κυβερνώντας στρατιωτικούς.  Τολμώ να πω όμως ότι πήγαινα Σχολείο και μάθαινα όντως γράμματα, ότι ήταν αυτονόητος ο σεβασμός σε διδάσκοντες και μεγαλύτερους, ότι η έννοια κατάληψη αφορούσε μόνο ιστορικές περιγραφές ,ότι πιστεύαμε σε Πατρίδα και Θρησκεία, ότι φυλάγονταν τα σύνορα της χώρας, ότι ζούσαμε με ασφάλεια και γυρίζαμε ασφαλείς στους δρόμους,  ότι τα καλοκαίρια δεν κλείναμε ούτε τα παντζούρια μας, ότι όποιος ήθελε να δουλέψει δουλειά εύρισκε, ότι το μεροκάματο του εργάτη ήταν ιερό, ότι τηρείτο το ωράριο σε όλα τα καταστήματα εμπορικά και μη, ότι αν αρρώσταινες πήγαινες στα Δημόσια Νοσοκομεία για πραγματική δωρεάν υγεία,  αλλά το σπουδαιότερο ότι υπήρχε φαγητό και στο σπίτι του πιο φτωχού. Ας αντικρούσει τα ως άνω απλά περιγραφόμενα μου ένας από τους σημερινούς γαλαζοκόκκινουςκομμουνιστές που μας κυβερνούν, με τις “ωραίες” σύγχρονες  ημέρες που βιώνουμε, με αυτό το συνονθύλευμα πολιτεύματος που έχουν κατασκευάσει . Όσο για αυτούς που θλιβερούς που κάθε χρόνο εξαπολύουν τους μύδρους τους για τα “βάσανα” της Ελλάδας τότε, ας ομολογήσουν πόσες Offshore εταιρίες έχει καθείς τους και πόσες τέτοιες άφησε ένας Γεώργιος Παπαδόπουλος πεθαίνοντας.

Άννα

ΑΝΑΛΥΣΗ: Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Αντώνης Σαμαράς για μερικά ψηφαλάκια;

Ένα απίστευτο ρεζίλεμα και μάλιστα διεθνές αυτή τη φορά. Πλήρωσε ο Ελληνικός λαός  86 χιλιάδες ευρώ δια μέσου του ΕΟΤ με σκοπό τη τουριστική διαφήμιση της χώρας μας δείχνοντας υποτίθεται ελληνικά τοπία  και αποδείχθηκε ότι ήταν κλεμμένα βίντεο από την Αυστραλία . Ασφαλώς σαν καλοί απατεώνες που είναι όχι μόνο δεν ζήτησαν συγγνώμη αλλάπέρασαν στην αντεπίθεση λέγοντας την ευρηματική ατάκα «ότι ο ουρανός της Αυστραλίας είναι ελληνικός. Το θέμα δεν πέρασε απαρατήρητο από διεθνή μέσα και μάλιστα η γνωστή Γκάρντιαν μας ειρωνεύτηκε για ακόμη μια φορά και μάλλον όχι άδικα.

Δ.Κ.

Τι απεικονίζει η κεφαλή στον περίβολο του Πολυτεχνείου;

Τελικά η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική κατά τα φαινόμενα αμιγώς Πατριωτική-Εθνική-Εθνικιστική, παράταξη, απέχουσα από λοβιτούρες, πολιτικές διαπλοκές και διαφθορά στον τόπο μας, δια τούτο και μερίμνησε επιμελώς το σύστημα του συνδικάτου του πολιτικοοικονομικού εγκλήματος του «συνταγματικού» τόξου  της μεταπολίτευσης, με ασύστολα κατάπτυστες, θρασείς και συκοφαντικές ραδιουργίες, σύσσωμα να την εγκλείσουν στη φυλακή, δια να δύνανται απερίσπαστα και απρόσκοπτα να επιδίδονται στις  εγκληματικές δραστηριοτητεςτους. Αγωνιζόμεθα, φίλοι μου!!!.Δεν θα εγκαταλείψουμε το μέλλον της καταβασανισμένης, αιμόφυρτης πατρίδος μας, το μέλλον των παιδιών της και των γενεών που έρχονται(και θα έρθουν)βορά στις ύαινες και τα σαρκοβόρα όρνεα και θηρία, να σιτισθούν από τούδε και στο εξής από το κορμί της. Την κεφαλή υψηλά. Το μέταλλο όσο το κτυπάς και το σφυρηλατείς τόσο το σκληραίνεις, το καθιστάς ανθεκτικότερο. Η πατρίδα μας και η παράταξη που την πονά,την υπηρετεί και αντιπροσωπεύει, η Χρυσή Αυγή, θα θριαμβεύσει. Τα καρποφόρα δένδρα πετροβολούν. Όσο χτυπούν μας χαλυβδώνουν. Το δίκαιο με το μέρος μας, μαζί μας,  Ἴτε, το άδικο δεν ευλογείται. Ουδέν κρυπτόν υπό το ηλίου. Νυν υπέρ πάντων ο αγών. Το λαϊκό  αισθητήριο είναι αλάνθαστο.

Ένας μεταπτυχιακός φοιτητής, στις πολιτικές και νομικές επιστήμες, συστρατευμένος.

Μ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-17-noembriou-2014#ixzz3JHKarOJE

Exit mobile version