Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χένρυ Κίσινγκερ: Αποτύχαμε παταγωδώς σε Συρία και Ουκρανία

Χένρυ Κίσινγκερ: Αποτύχαμε παταγωδώς σε Συρία και Ουκρανία

Συνέντευξη στο γνωστό ανθελληνικό περιοδικό “Der Spiegel” έδωσε ο γνωστός θεωρητικός της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Χένρυ Κίσινγκερ. Εκεί εν συντομία ανέλυσε την άποψη του για την τακτική που πρέπει να ακολουθηθεί για την επικράτηση της παγκοσμιοποίησης και παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι οι αμερικανοσιωνιστές έχουν ηττηθεί κατά κράτος από την Ρωσία, σε Συρία και Ουκρανία.

Ο Κίσινγκερ ξεκινά την συνέντευξη του τασσόμενος ευθέως υπέρ της επιβολής της παγκοσμιοποίησης δια της βίας, λέγοντας«Υποστηρίζω τις επιθέσεις σε εδάφη από τα οποία εξαπολύονται τρομοκρατικές επιθέσεις. Δεν έχω εκφράσει ποτέ δημόσια την άποψή μου για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Απειλούν περισσότερους αμάχους απ’ όσους απείλησε ποτέ ο Πόλεμος στο Βιετνάμ». 

Ως «εδάφη από τα οποία εξαπολύονται τρομοκρατικές επιθέσεις», φυσικά ο Κίσινγκερ εννοεί ό,τι ορίσουν ως τέτοιοι οι ΗΠΑ, στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν την επεκτατική πολιτική τους. Ως τέτοια εδάφη είχαν οριστεί και τα εδάφη της Συρίας, πριν οι αμερικανοσιωνιστές σαλπίσουν άτακτη υποχώρηση από την έλευση του Κουσνέτζοφ στην περιοχή. Αυτό το γεγονός φαίνεται και στις δηλώσεις Κίσινγκερ, ο οποίος λέει:

«δεν μπορεί να ερμηνευτεί ως ένας στυγνός δικτάτορας εναντίον ενός αβοήθητου πληθυσμού ο οποίος θα εκδημοκρατιστεί μόλις απομακρύνουμε τον δικτάτορα. Είναι εν μέρει μια πολυεθνική σύγκρουση, εν μέρει μια επανάσταση κατά της παλαιάς δομής της Μέσης Ανατολής και εν μέρει μια επανάσταση κατά της κυβέρνησης. Αν θέλουμε να διορθώσουμε όλα αυτά τα προβλήματα, απαιτούνται στρατιωτικά μέτρα και προθυμία να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες». 

Απαιτούνται λοιπόν στρατιωτικά μέτρα, σύμφωνα με τον Κίσινγκερ, όμως: «έπρεπε να είχαμε έρθει σε διάλογο με τη Ρωσία, να είχαμε αναρωτηθεί ποια έκβαση επιθυμούμε και να είχαμε καταρτίσει μια στρατηγική από κοινού. Ήταν λάθος να πούμε εξ αρχής ότι ο Άσαντ έπρεπε να φύγει, αν και είναι ένας επιθυμητός τελικός στόχος. Τώρα που είμαστε παγιδευμένοι σε αυτή τη σύγκρουση με τη Ρωσία, δυσχεραίνει η συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν».

Κοινώς οι αμερικανοσιωνιστές ηττήθηκαν κατά κράτος στην Συρία, γεγονός που καθυστέρηση την στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του Ιράν, που έχει διατάξει το σιωνιστικό λόμπυ.

Όσον αφορά την Ουκρανία, η πλήρης κατατρόπωση των έμμισθων του Σόρος, φαίνεται έκδηλα και πάλι στις δηλώσεις Κίσινγκερ: «Η Κριμαία αποτελεί ειδική περίπτωση. Η Ουκρανία ανήκε στη Ρωσία επί καιρό. Δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι μια χώρα μπορεί να πάρει την επαρχία μιας άλλης. Αλλά αν η Δύση είναι ειλικρινής με τον εαυτό της, πρέπει να παραδεχτεί ότι διέπραξε λάθη. Η προσάρτηση της Κριμαίας δεν ήταν σαν την εισβολή του Χίτλερ στην Τσεχοσλοβακία».  

Οι παραπάνω δηλώσεις Κίσινγκερ δείχνουν ότι η παντοδυναμία των αμερικανοσιωνιστών είναι οριστικά παρελθόν και ότι οι εθνικές δυνάμεις ανακτούν τον πλανήτη από τα γαμψά νύχια των κορακιών. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chenru-kisingker-apotuchame-patagwdws-se-suria-kai-oukrania#ixzz3JJhMxMnx

Exit mobile version